צריכה את עזרתכן

abbay

New member
צריכה את עזרתכן

אני לקראת נסיון הזרעה נוסף עם הכנה של זריקות גונל. מכיוון שאני עוברת מסע ייסורים בתקופת הזריקות, חשוב לי לדעת האם אתן יודעות על דרך או המלצה איך להפחית את הכאב מהזריקה. אני מוכנה לכל תופעות הלוואי של הזריקות רק לא לכאב בהזרקה. ניסיתי בבטן ובישבן והכאב אותו דבר.והפעם המינון עלה, כך שהכאב יתארך. מה כדאי לעשות? אם בכלל יש מה? ועוד שאלה. יש לי ציסטה קבועה (מבנה ציסטי אקוגני) ולמרות זאת אני מטופלת בגונל (שמטפח ציסטות נוספות בתקופת ההזרקה). האם מישהי עברה טיפול דומה למרות החשש לציסטות? הרופא שלי אמר לי להתעלם מזה.

העין ה 3

New member
כן, למרוח משחת EMLA

זו משחה בשפופרת קטנה, לא זולה מאוד אבל גם לא ממש יקרה (נדמה לי 80-90 ש"ח - לא בטוחה). מורחים אותה על מקום ההזרקה כ-20-30 דקות לפני, והיא מאלחשת את המקום. היא מספיקה להמון זמן, כך שלאחר הטיפול הראשון, שיצליח כמובן, תשמרי אותה בארון התרופות שלמשך תשעה חודשים, ותמרחי אותה לקטנצ'יק על ה@#$% לפני הברית כדי שפחות יכאב לו.

babywishing

New member
עם מרשם רופא המשחה עולה

בערך 11 ש"ח אם אני לא טועה. גם לי כאב מאוד בהתחלה, ואז נועם הסבירה לי שצריך להזריק ממש לאט, אבל מאוד לאט . וזה עזר לי כשהבעלול מזריק לי מהר, אפילו קצת מהר זה כואב, וכשהוא מזריק לי לאט, לאט אני לא כל כך מרגישה את זה. גם לי יש ציסטות כל טיפול עם גונל, ואני עדיין ממשיכה עם הגונל הרופא שלי הסביר לי שאלו ציסטות של טיפול, ז"א שאחרי הטיפול הן נעלמות. אצלי הציסטות נעלמות מהר יותר עם גלולות אחרי טיפול שנכשל, אני לוקחת גלולות שבועיים, ובמחזור הציסטות אמורות להעלם. עד כמה שידוע לי אם זו ציסטה קבועה, והיא לא גדלה עם הגונל, ולא מכאיבה לך, אז אפשר להמשיך טיפול. גם לי עכשיו יש ציסטה שלא נעלמה עם הגלולות והתחלתי טיפול עם גונל והציסטה עדיין שם, אבל הרופא שלי עוקב אחריה כל כמה ימים כדי לראות שהיא לא גדלה חס וחלילה. בהצלחה מבייבי שרצה לעבודה כי היא כבר מאחרת

נועם@בת

New member
עד כמה שידוע לי

יש הבדל בין ציסטה קבועה לציסטות פונקציונליות שנוצרות בזמן הטיפול. יתכן וההורמונים יגרמו לציטסה לגדול מעט, ויתכן שלא ישפיעו. אני מניחה שהרופא מבין בזה יותר ממני. ציסטות בזמן טיפולים יכולות לצוץ אצל כל אחת והן זמניות ונספגות אחרי הוסת או קצת אחר כך, כךש לא בטוח שאת מועדת להן יותר מאחרות. נועם

למעלה