צריכה את עזרתכן!!!!!!

צריכה את עזרתכן!!!!!!

שני שלי בת 3 חודשים וקשורה מאוד מאוד למוצץ שלה זה אומר שהיא נרדמת רק איתו והוא צרך להיות מוצמד לפה שלה כל הלילה ואם הוא נופל היא פוצווחת בצווחות אדירות. באופן טבעי כאשר היא נרדמת חזק היא משחררת אותו ואז יוצא מצב שאני הופכת להיות שומרת המוצץ ואני קמה כל חצי שעה במקרה הטוב כדי להחזיר את המוצץ למקום ואז היא נרדמת בשניות ולי לוקח הרבה זמן להירדם שוב וכך זה נמשך כל הלילה.. אני יודעת שתגידו לי שעדיף מוצץ מאשר אצבע אבל אין פיתרון בלי שני הדברים? מישהי ניסתה לגמול תינוק מלישון עם מוצץ? או אם יש למישהי רעיון? אני שמח לכל פתרון

ענתש

New member
עוד קצת... עוד ממש קצת היא תלמד

להחזיר את זה לעצמה לפה. ועד אז את חברת כבוד במה שנקרא הצלינו בבית "סיירת מוצץ". אני לא רציתי לגמול אותה מזה, למה ? זה כיף לה... פשוט עוד טיפה סבלנות, מבטיחה לך שבעוד חודש כבר תשכחי שהיית שום בסיירת הזו

קרה לנו המצב...

ברגע שהיא תתחיל לחפש אותו מתוך שינה ולהכניס לפה- אז תנצלי, לפחות מחלק מהפעמים. זה ממש ביאס גם אותי, אבל בסופו של דבר בגלל רצף של מחלות נגמלנו ממנו. הלוואי ולא תגמלו ממנו ככה. עדיף להיות שומר המוצץ עוד כמה חודשים...

לא לנסות לגמול

זו דעתי בכל אופן.כל גמילה מוקדמת (מחיתול,ממוצץ וכו) גורמת אח"כ לבעיות. תשמחי שהיא אוהבת את המוצץ והוא מרגיע אותה. אחרי ארוחת הלילה שלו אביתר לא ישן טוב וממש לפנות בקר הוא מתעורר כל כמה דקות ומחפש את המוצץ-ת'אמת התרגלתי. בהתחלה גם לי היה קשה להירדם,היום מתוך שינה אני מלטפלת,נותנת את המוצץ. בקיצור-מתרגלים.

טוטי30

New member
../images/Emo6.gif ניסית סלוטייפ? סתם, סתם!!!!!!

שלא תנסי! אין מה לעשות, לפחות לא עד שהיא תלמד להחזיר לעצמה... אגב, מישהי הזכירה כאן את סיירת מוצץ המיומנת היטב אצלנו קוראים לזה שעשועון ה-מ-ו-צ-ץ (במשקל החפרפרת) או בלשון העם: "בואו נראה כמה פעמים אמא תבוא להחזיר לי את המוצץ?" בכל מקרה תחזיקי מעמד, ותמצאי שיטה לעשות את זה תוך כדי שינה. בהצלחה!

למעלה