צריכה את עזרתכן

יערה140

New member
צריכה את עזרתכן

כתבתי פה לפני כמה חודשים את הסיפור שלי אבל לא מאמינה שמישהי זוכרת כי מאז לא הייתי כאן....תמיד קשה לי להתחיל .... עברתי חמש הפלות. אחריהן עברתי הריון מושלם . בסוף תשיעי הלכתי לתומי ללדת ובגלל סיבוכים בחדר לידה ילדתי תינוק שעבר שמונה דקות החייאה. הוא שרד ארבעה ימים ואני אושפזתי לחודש של זיהום ברחם. הזיהום הזה השאיר אותי עם חסימות בחצוצרות ועם צורך באיי וי אף....ב"ה בתוך כל זה יש לי בבית שתי בנות.
ועכשיו לשאלתי. בגלל שיש לי שני ילדים חיים קופת חולים לא נותנת לי התחייבויות לאיי וי אף. אני שייכת לקופת חולים כללית. הבנתי שאני אמורה לקבל החזר מכללית מושלם אבל אני מנסה לקבל מהם תשובות לגבי הפרוצדורה והם מ ט ר י פ י ם אותי. אמרו לי לשלוח פקס ושיחזרו אלי עם תשובות. כבר שבוע אני ליד הטלפון. כל הזמן בלחץ שיתקשרו כשאני ליד אנשים...וחשבתי שאולי אתן יודעות. אני פשוט משלמת להדסה את הסכום המטורף של 11000 שקל ואז מקבלת החזר או שקודם אני צריכה אישור מהכללית לזה. הם פשוט לא חוזרים אלי ואני צריכה להתחיל. אני חמישה חודשים גוררת את הסיפור הזה. לפני חמישה חודשים הפנו אותי לטיפולים ועדיין לא התחלתי.
תודה לכן ובשורות טובות מכולכן אמן

tamamitt

New member
גם אני בכללית ועברתי טיפולים בהשתתפות המושלם לילד 3

אף אחד במושלם לא יודע לענות על שאלות, אז הפסקתי לשאול.
הפרוצדורה היא לעבוד עם בי"ח שבהסדר עם כללית מושלם (מנחשת שהדסה בהסדר איתם).
את אמורה לשלם 1500 לבי"ח השתתפות עצמית על סבב מלא. 300 על החזרת מוקפאים.
את האישור הראשוני ל IVF משיגה הפקידה של מחלקת ה IVF בבית החולים מכללית מושלם.
בקיצור, האדם הכי מתאים לברר איתו זו הפקידה של ה IVF בהדסה.
תשאלי אותה מה הפרוצדורה מול כללית מושלם לילד 3. תוודאי איתה שאת צריכה לשלם רק השתתפות עצמית של 1500 לסבב.
אגב, שימי לב שלא את כל התרופות אפשר לקנות לילד 3, ועל חלק מהן יש הנחה של המושלם וחלק לא.
ממליצה על גונאל F וצטרוטייד, שגם נתנו לי את ההנחה של המושלם, וגם לא הכאיבו לי.

אם את לא מסתדרת עם המושלם, אשמח לענות לך במסר.
הפורום המומלץ לשאלות על ילד 3 הוא הורים בטיפולי פוריות. שם ידעו יותר לענות לך.

בהצלחה.

יערה140

New member
ממש תודה

הדסה לא בהסדר איתם.אני צריכה לשלם 11000 שקל ולבקש החזרים....

יערה140

New member
שערי צדק

בהסדר איתם בירושלים אבל אני לא הולכת לשם.זה המקום שבו נפטר לי התינוק

למעלה