צריכה את עזרתכן....

rororororo

New member
צריכה את עזרתכן....

אתן מכירות דאנס בר נחמד שאפשר לעשות בו מסיבת גיוס? משמע הכניסה לגילאי 18 לבנות וגם לבנים. סטייל השוובלה למי שמכירה...באיזור המרכז.. תודה לעונות!

../images/Emo32.gifמרוצה מעצמי../images/Emo13.gif

חזרתי עכשיו מריצה של חצי שעה, מעולה ומהנה. היה קשה קצת אבל כיףכיףכיף! עוד מעט הולכת לאכול עם אחותי ארוחת בוקר טובה במסעדה. יא אללה, איזו שבת.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo32.gif תגידו ת' אמת ...../images/Emo126.gif

אבל באמת את האמת איך הגבות ?

mkarin

New member
אי אפשר להחליט ככה, צריך להתאים אותן לפנים

וכל עוד אין תמונה של פנים כל תשובה תהיה לא רצינית.

../images/Emo99.gifהחתימה שלך../images/Emo23.gif

עברי הוא אחד הגברים המושלמים [טוב. כמעט.] עליי אדמות!! ולגבי הגבות. אני לא אוהבת את הצורה...אני אוהבת אותן משולשות יותר [שליאור תעלה את התמונה של הגבות שלה
] אבל זה לא אומר שזה לא מתאים לך [הצורה שיש לך]-יש כאלו שמשולשות לא יתאימו להן.. קצת קשה לומר כי את לא מראה את כל הפנים... אבל-אם את אוהבת ומרוצה ומתאים לך-הכי חשוב...מקסימום תמיד אפשר לגדל...

s h a r o n 7

New member
תתתודה בנות ! ../images/Emo25.gif../images/Emo126.gif

וזה השייייר הכי יפה שלו ... הוא מרגש כזה

MaddyD

New member
|אוף|

יואו בנזונה אתמול הוא בא ועקרונית הנחתי שנצא כי הוא חייב ואני מבינה ולחוץ אבל די הייתי חולה טיחו, אני עדיין חולה אניוייז הוא בא באיזה שש וישבנו עד שתיים בלי לעשות כלום יעני הורדנו איזה 4 ראשים כל אחד אבל היה כל כך מצחיק וכיף ורגוע והלכנו לישון כמו בני אדם והלכנו לאכול היום בשדרה בבן גרויון והיה כזה כיף ונורמלי ודי. אדיר לי

In Dreams

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo29.gif

הייתי אמורה לפתוח היום בבוקר את החנות ושכחתי מזה...אופס? יש לי טונה שיעורים ועם הסופשים השרופים אין מצב שאני אספיק חצי אחוז נמאס לי לנסוע כל הזמן..זה מתיש ברמות לחחחחחחחחץץץץץץ

RainbowL

New member
../images/Emo32.gifאיזה כיף היה אתמול

כאילו אני ונועה לא מדברות וזה קצת איכסה אבל היה פשוט כיף לאללה ומוזיקה כיפית וחוץ מכמה רגעים היה פשוט כיף אמא הכינה עוגת קינמון-אגוזים-מייפל כזאת וכל הבית בריח שלה והיא אלוהית וחמה! ויש לי איזה אלף מרקים בבית וממולאים ובולנז ונפלה על אמא רוח הבישול וריחות טובים פה. ומחר מבחן במתמטיקה ואני פשוט יודעת הכל זאת כזאת הקלה.

../images/Emo32.gifמכירות את זה

שהכל בעצם זורם והולך טוב אבל המח הקדחתני שלכן מעלה כל הזמן שאלות ומציק? אוח הוא מקסים, באמת [אפילו יש פה מישהי שתוכל לחזק את העובדה הקטנה הזאת] ודברים מרגישים טוב אבל הכל קורה במסגרת דפוקה כזאת של צבא, ויוצא לנו לדבר על הדברים היומיומיים בדרך כלל ופה ושם נזרקים עוד עניינים ועוד עובדות חיים עליו ועליי.וכן נו זה מוזר להיות עם בנאדם עוד לפני שמכירים אותו ממש ממש אבל הכל לחוץ וזה פשוט יוצא ככה ומזה אני קצת מפחדת. אני לא רוצה לרוץ מהר מדי עם דברים, אני פשוט חוששת קצת מנסיון עבר שהכל יתפוצץ לי בפנים. תנו לי כאפה ותגידו שאלה רק המחשבות ושאני צריכה להפסיק עם זה?

EVE Lights

New member
../images/Emo32.gifגערקאוקעחיעחע!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יצורות שליייייייייייי!

mkarin

New member
../images/Emo32.gif נו באמת.

אני חולה. וואלה יופי. ואשכרה דוקר לי בגב כשאני נושמת. ומחר המבחנים במודיעין, ובשני-שלישי אכזיב, ובחמישי מבחן ב-06, ולא פלא שאני חולה כי זה בא אצלי יחד עם לחץ מטורף פעם אחרונה שהייתי חולה זה היה בפסיכומטרי אין לי אפילו זמן ללכת לרופאה האוכל לא מסתדר לי. די כבר, די, אני לא יכולה לסבול יותר את הכל כל כך לחזור אחורה.. וזה עצוב.

Small talk

New member
../images/Emo24.gif

תרגישי טוב בובה. טיפ - לקחת איתך טרמוס [או כוס ששומרת על חום] עוזר כשחולים.

mkarin

New member
ומתי יהיה לי זמן לשתות את זה?

בלילה, בחדר, כשבחוץ תהיה מסיבה ואפילו לישון נורמלי לא יתנו לי? ];

למעלה