צריכה את עזרתכן - IVF

צריכה את עזרתכן - IVF

אני צריכה לבחור בי"ח ל IVF. אני מתלבטת בין אלישע, בני ציון וכרמל. אשמח אם תוכלו לספר לי על הרופאים בבני ציון, מלבד קלדרון ולויט. אני גם מתלבטת האם ללכת לאלישע עם רופא פרטי. מה דעתכן ?

לא כזו מבינה גדולה, אבל בכל זאת...

אני מטופלת כרגע באלישע במסלול "חצי פרטי" (הרופא שלי ממשיך איתי, מלווה אותי, סובלני לניג'וסים שלי בטלפון, עוקב אחרי הזקיקים וכו') ואני מאוד מאוד מרוצה. היחס של הצוות שם הוא יוצא מן הכלל, המקום מאוד מרשים והתחושה היא מאוד ביתית. על פי מיטב ידיעתי, הרופאים שעובדים ברוטשילד(בני ציון) ובאלישע הם אותם רופאים (לויט, קול, קלדרון וכו') ויש גם את איסקוב (שיסלחו לי מעריצותיו- אני מתעבת אותו), ארליך וכו', אבל המקום יותר קטן ולכן התחושה היא קצת שונה מלהיות מטופלת בבי"ח גדול כמו רוטשילד. על בי"ח כרמל לא שמעתי הרבה דברים טובים ולכן בסופו של דבר בחרתי באלישע, אבל יכול להיות שיהיו כאן שחושבות אחרת. אני מקווה שזה עזר לך במשהו, ואם יש לך עוד שאלות על אלישע אשמח לענות
בכל מקרה- שיהיה המון המון בהצלחה

ורד13

New member
ראיתי שלא שקלת בכלל את רמב"ם

גם שם אותם רופאים (קול, ארליך), ועם את ממכבי הם מאשרים טיפול בבית חולים זה. אממה - כמו שכבר ציינתי בעבר המעבדה ברמב"ם יותר טובה, שזה מחפה על תנאים פחות טובים. לשיקולך.

זה נכון - לא שקלתי את רמב"ם

ומשתי סיבות עיקריות : 1. אני שייכת לכללית ולא שמעתי שאפשר לקבל אישור לרמב"ם 2. אני כרגע מטופלת אצל קלדרון, ומאוד רוצה שהוא יהיה בסביבה ולכן מבררת בעיקר על רוטשילד ואלישע. לפי מה שאני יודעת ברוטשילד מדובר על 4 רופאים בלבד - מחלקה קטנה, לעומת אלישע שבה יש 8 רופאים.

ורד13

New member
אוקי. יש המלצות נהדרות

על קלדרון. וגם בין הרופאים הוא מוערך ביותר. (גם אני חושבת ברצינות לעבור אליו אחרי הטיפול הבא). אז שחקי אותה. לכי באשר ילך. ויותר מזה שאלי אותו אם יש לו העדפה איפה תעברי את הטיפול. בהצלחה.

גם בנים

אני יודעת שאני קרציה - אבל אני חייבת להחליט עד יום שישי. ואני יודעת שיש כאן עוד בנות שמטופלות בחיפה ובעלים של בנות שמטופלות בחיפה. אז - אנא - עזרו.

אבל ביקשת פרט מהמלצות על ...

קלדרון או לויט.
, ואת יודעת אני אמליץ לך על בני ציון עם קלדרון ו/או לויט לכן לא הבגבתי. ד"א בבני ציון נמצאת במחלקת IVF גם ד"ר זיזקינד שהיא אמבריולוגית מעולה. בזכותה קיבלתו 7 עוברים מתוך 7 ביציות שנשאבו וזה גם אומר משהוא. נושא של טיב האמבריולוג/ית בטיפולי IVF כמעת ולא מוזכר פה בפורום אלא רק הרופאים שמטפלים, אבל בעיני את העבודה השחורה של ההפריה, מיקרומניפולציה (ICSI) במקרה הצורך ושמירה על העוברים עד ההחזרה נמצא באחריות האמבריולוג/ית.

מה זאת אומרת בני ציון עם ...

האם אני יכולה לבחור רופא מטפל בבני ציון ? האם אני קובעת מי נותן לי את הפרוטוקול ועושה מעקב, או שזה לפי "מזל" ואני נכנסת למי שפנוי (זה מה שחשבתי). אשמח אם תוכל לכתוב לי קצת איך זה הולך, מבחינת רופאים, בדיקות דם, אולטראסאונד וכ'.

דעתי וותרי על כרמל

כרגע המחלקה לא משהו מבחינת המיקום. להתאוששות אחרי השאיבה יושבית כמעט במסדרון. הם אמורים לעבור לקומה 2 למחלקה טובה יותר ואז אולי יהיה טוב יותר. כרגע צפוף שם מדי. שמעתי שרוטשילד טובים. מבחינת האחיות הכרמל הן נחמדות, אבל את הרופאים בקושי רואים.

orel06

New member
הייתי שמחה לעזור לך

אבל עדיין לא עליתי שלב ל IVF גם אני כמו פלפל שומעת תגובות נהדרות על קלדרון או לויט . הלוואי ויכולתי להועיל יותר. אני חושבת שנועה מכירה

למעלה