צריכה את עזרתכן/ם

צריכה את עזרתכן/ם

אני מחפשת נעימות {ללא מילים} לריקודי בטן, גם דברים רגועים וגם מקפיצים. אם יש לכן/םרעיון לשם של דיסק או אומן. תודה:)

קונקי1

New member
כנסי למאמרים בפס הכחול למעלה

שם תמצאי המלצות על שירים ודיסקים וכמובן ההמלצות של השושנה
ב"צלילים וצהלולים" היא אשפית ובעלת ידע רב רציתי להמליץ אבל כל פעם אני נזכרת במשהו יותר טוב אז עדיף עם ההסברים החכמים של "השושנה" שלנו בהצלחה

בדקתי לפני ששלחתי את ההודעה הראשונה

אני פשוט מחפשת נעימות {ללא שירה} ולא יודעת מה מכל ההמלצות שם עונה על הקריטריון. תודה:)

שלום לך, בגוף אני מבינה ../images/Emo140.gif

(איזה כינוי מדליק...) טוף... הנה, אנסה להיחלץ לעזרתך. מה שאת מחפשת מוגדר כ"עיבודים אינסטרומנטליים" - כלומר - עיבוד ליצירה, המבוצע ע"י תזמורת נגנים בלבד, ללא זמר/זמרת. ובכן - אלפי דיסקים כאלה קיימים בשוק, ואף רבים מהם ניתן למצוא בחנויות "טובות" בארץ. רבים גם האתרים באינטרנט למכירת דיסקים שכאלה - ניתן למצאם בקלות דרך מנועי החיפוש. ולמה שמוצע לך כאן, אצלנו בפורום: קונקי היקרה הפנתה אותך למאמרים שלנו, אך את צודקת - קשה לדעת מה מתאים לחיפושייך - זאת ראיתי כשנכנסתי כעת לבדוק "הכצעקתה"... אז הנה כמה טיפים שיסייעו לך: כל דיסק שהגדרתי כ"קלאסי", "כבד" - - הוא בדיוק מה שאת מחפשת! למשל - כל הדיסקים של ג'לילה ב"צלילים וצהלולים 2", עונים להגדרה זאת. ועוד: כל הדיסקים של חוסם רמזי. וכמובן - פריד אל אטרש - שהקדשתי לו מאמר ביורוגרפי שלם, והמלצות על הדיסקים של היצירות האלמוותיות שלו! כעיקרון: כל פעם שמוזכרים שמות "הנפילים": פריד אל אטרש מוחמד עבד אל וואהב אום כלתום (טלינגיט!!! מתי תעלי את השרשור שלה...????) עבד אל חלים חאפז - דעי מיד שאלו הדיסקים "שלך"! וכשאת בחנויות הדיסקים, ובמקרה נתקלת בדיסק שלהם - הנה דרך מצויינת לדעת מיד אם מדובר בשירים שלהם, או עיבוד אינסטר': בדקי באם מופיע שמה של תזמורת כזאת או אחרת על עטיפת הדיסק, או לעיתים גם המנצח. אלה בטוח עיבודים, והם מצויינים! אם זה לא מבוצע ע"י תזמורת, בוודאי יופיע שמו של המעבד (כמו חוסם רמזי, למשל). אחזור למאמרים בפורום: הדיסקים עם השירים - רובם ככולם מתוארים כ"עכשוויים" "משקשקים", "פופיים" וכו'... אלו הם דיסקים שיש בהם לקט של זמרים וזמרות שונים, בדרך כלל, וכנראה שאת אלה אינך מחפשת... מקווה שעזרתי. בהצלחה, ואנחנו כאן - אם צריך... שוש

קונקי1

New member
נדמה לי שהיא מפרטת אבל אם לא מצאת

תמצאי נעימות בדיסקים השונים של ה"ג'לילה" וגם בדיסקים של חוסאם רמזי, שנקראים THE BEST OF פריד אל אטרש, אום כלתום איפה את מחפשת? באינטרנט או בחנויות?

קונקי1

New member
נו מה אמרתי לך? היא גדולה!!!

זאת השושנה - אינציקלופדיה מהלכת לולא העזרה שלה עדיין הייתי רוקדת לצלילי "באב אל וואד"

קונקי1

New member
התנצלות

הכוונה היתה כמובן לסוג המוזיקה מבלי לשים לב לא התייחסתי למשמעות ולמילות השיר לא היתה כל כוונה לזלזל או לפגוע קבלו את התנצלותי

ORTAL12341

New member
מוסיקה בלי מילים

יש אין סוף קטעים של נעימות ללא מילים (במקצבים איטיים) של עומר פרוק ושל יאיר דלל.... את גם יכולה לבקש מוסיקה "סופית" ובדרך כלל היא דומה לנעימות הללו. ליותר קצביים..... אין סוף.... כנסי לכל חנות דיסקים בערבית (יפו/תל אביב/ חיפה ועוד...) ותבקשי אוספים ללא מילים... אם את לא יודעת בדיוק מה את רוצה זה תמיד הכי טוב... בכל אוסף יש בדרך כלל איזה חמישה שישה שירים שהם טובים לריקוד. בהצלחה

למעלה