צריכה את עזרתכם

viviti

New member
מחזיקה לך אצבעות.. שיבריא

יופי שהתגברת על החשש והלכת.....

אורמור

New member
רשפונת של פז..../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפני שהספקתי לספר לך על הרעיון שלי לסיפור כיסוי..את כבר היית שם.. איזה יופי..איזו הקלה אני היתי שולחת אותך עם קלסר כזה של הנודניקים מהסטטיסטיקה, ששואלים את המאושפזים מיליון שאלות.. אחד כזה בתיק, יכול לפתור בעיות אילו היו צצות.. שמחה שנשמת אותו, טוב שנשמעת לשני הקולות.. מגייסת את כל ה-"הלוואי" העמוק שלי לאיחול של בריאות ואהבה לשניכם.. אתם כנראה מגיעים אחד לשני.. ובפנים אני יודעת.. אתם תזכו.. אור

הלוואי, הכי הלוואי שאפשר

כי את האמת, זה לא נראה טוב. היה לי כל כך עצוב לראותו כך. יש לי הרגשה שהבית כבר ויתר עליו, אני לא מוותרת. אמרתי לו את זה, וגם לו אסור לוותר. שלחתי לו את כל האהבה שיש בי, אני בטוחה שהוא הרגיש. אתם נהדרים, כולם, יש לכם חלק בכך שהעזתי והלכתי. רשפים של אהבה לכולכם.

מייקי69

New member
מה יש לו?????

אני לא בטוחה אם מותר לי לשאול אבל כל החיבוק הזה שלי הולך אליו ואלייך ואני נורא רוצה לדעת מה קורה? מה קורה לו? אבל רק אם מותר.....

redredole

New member
לרשפים של אור

המון אור הדלקת אצלי עכשו כשאני קורא שאזרת אומץ ועשית את מה שהיית צריכה לעשות. תהיי חזקה והמון
ים

לרשפים של אור

ראיתי את ההיסוסים שלך שלפני, ומאד שמחה על החלטתך. בחרת בדרך הנכונה, בדרך הלב, ללכת ולבקרו, למרות כל הקשיים, ולדעתי לא רק שזה לא יזיק, במידה ותעשי זאת בזהירות, אלא רק עלול לעזור לו, כי אולי בכל זאת הוא חש בך ובחום ובאהבה שאת מקרינה אליו, ואולי זה מה שיעזור לו בכל זאת להתגבר. תמשיכי ותהיי לצידו כמה שיותר!!!

למעלה