צריכה את עזרתכם

צריכה את עזרתכם

האיש של חיי, עדין בבית החולים, עדין חסר הכרה ומונשם. אני נקרעת בתוכי, בין לרוץ לשם לראות אותו, להיות איתו. לבין קול ההגיון שאומר לי סטופ. "אל תרוצי, זה צעד שאי אפשר לדעת מה הוא יגרור אחריו..." אם יראה אותי מישהו מהמשפחה (שכמעט בטוח לא שם)... אם יראה אותי מישהו מהצוות הרפואי (למרות שאיש לא יודע מי אני), ויגיד משהו למשפחה, יתחילו להשאל שאלות מיותרות... אני לא רוצה לגרום לשום בעיות משפחתיות שם, המצב כמות שהוא קשה דיו. מצד שני, מאיש הקשר שלי בבית חולים (מודה לאל שהוא קיים), ידוע לי שהמשפחה שלו כמעט ולא נמצאת שם, אם בכלל... העמדה שלהם אומרת, שמכיוון שהוא חסר הכרה, אין טעם בשהיה שם. הם פועלים על פי הגיון קר, אני לא מסוגלת... המחשבה שהוא לבד שם, מוציאה אותי מדעתי. בסיטואציה אחרת הייתי שם יום יום, כל היום... הם גם לא מגיעים לשיחות עם הרופאים, הכל נעשה, אם בכלל, דרך הטלפון. אשתו גם ממשיכה לעבוד, כאילו כלום לא קרה. "רשפים המכשפה" יודעת הכל... מנסה להכנס לתוך הדמות שלה, אולי היא הפועלת נכון, ואני לא... אולי כך יותר קל, עדיף, הרי החיים ממשיכים. אבל אנ לא מסוגלת, אני לא כזאת. ואני יוצאת מדעתי מרוב דאגה. יש לי הרגשה מאוד קשה עם הסיפור, אם יקרה לו משהו... אני לא אסלח לעצמי שלא נסעתי לראות אותו. נקרעת בין הרגשות שלי, לבין קולות ההגיון. יש לכם רעיונות, הצעות, משהו בשבילי??? רשפים

יש שעות ביקור, פעמים ביום בלבד.

חצי שעה בבוקר, חצי שעה בערב. כן, עם חלוקים, וללא הגבלה של סוג המבקרים...

לא ברור לי כ"כ מה את עוד עושה פה...

מחכה לתשובות שלנו????? אולי כל מה שחסר לו כדי להבין שהוא צריך לחזור לנשום ללא מכונות....זה מראה פנייך....והידיעה שאת שם... אני כועסת על עצמי שאני מנסה להסביר לך למה..... פשוט לכי לשם, הוא צריך אותך !!! ואל תשכחי, תחזיקי מעמד !!!

קורין1

New member
אני באותה דעה של "חייבת לדעת"

מצחיק, אבל זה מזכיר לי את האהבה האסורה שהייתה לי......... כל הזמן פחדתי שיקרה לו משהו, ואיפה אני בתוך הסיפור הזה? רציתי להיות איתו בטוב וברע......ולטפל בו כשהוא צריך.... אפילו פחדתי שאם יקרה לו משהו, אני לא אדע..... עצוב

באם ניתן לבקרו..מבחינה רפואית...

גשי לשם!! תני מזור לנפשך..... היוועצי עם איש הקשר מתי העיתוי הנכון ביותר.... והסנריו הכי גרוע שיכול להיות-במידה ומישהו מבני המשפחה יפתיע-תמיד אפשר לתרץ שהינך-חברה לעבודה/הלכת לבקר קרוב משפחה שלך וראית אותו/מכרה מבית הספר/חברת ילדות..... או שפשוט הציצי מרחוק-גם מרחוק הוא ירגיש בנוכחותך-שילחי אותות אהבה מליבך אל ליבו וזריקת עידוד ענקית להחלמה מהירה!!!

רשפים של אהבה שכמותך!

קישתא!!! לכי כבר! עזבי את העניין הלוגיסטי: "כן יהיו בני משפחה" "לא יהיו".. את כבר תמציאי משהו על המקום! לכי לראות אותו! אם את לחוצה מזה - כבר אמרתי לך. תתגנבי לשם, בעזרת איש הקשר, בשעות לא שגרתיות.. אבל תעדי את זה כבר! שניכם זקוקים לזה! החלמה מהירה לאיש. מכל ה
ו
ענק אליך.

מייקי69

New member
ויש גם אפשרות ל -

להתחפש !!! ללבוש מדי אחות. נשבעת לך. אני הייתי עושה את זה !!! לצוות בביה"ח הייתי אומרת שאני קרובת משפחה שעובדת בבי"ח אחר (אם היו שואלים) חוץ מזה, אין לי מה להוסיף על מה שאמרו. אמרו לך ללכת - אז לכי !!!! ואל תזוזי משם לפני שאת מנשקת לו, ולוחשת לו באוזן כמה את מתגעגעת ואוהבת. ושיהיה לנו בריא כבר !!!!!!!!

קול ההגיון-אל תרוצי-

בדקי עם "איש הקשר" שלך. מהן השעות הכי לא סבירות שהמשפחה תהיה שם(אולי בלילה?) תכיני לעצמך "ספור כיסוי" שמא כן תתקלי במישהו... וכן -כנראה האישה פועלת נכון, למה שמתאים ונכון לה וכנראה לא מה שמתאים ונכון לך. וכן, היות והוא חסר הכרה ומונשם, הצורך של הביקור הוא רק עבורך. אז- עשי אותו בזהירות שלא להרוס מירקם רגיש גם ככה. ותחזיקי מעמד

בזהירות אבל תלכי...

כבר נדוש לומר אבל לאחותו של.. יש עצות חכמות וגם אני חושבת שאת חייבת לעצמך ולו (לפי מה שתיארת פה) את הביקור הזה אז בזהירות בזהירות ובהצלחה ובאהבה

אש לי

New member
כבר אמרתי לך במה אני מאמינה.....

חייבת מבינה עיניין אומרים שאדם גם ללא הכרה מסוגל להרגיש לכי תני לו תיקווה את החשק לחיים תני לו להרגיש בנכוחותך ולדעת שלא כולם השאירו אותו לבד שיש מישהי שעדיין לא מחכה. למה את מחכה????

גלית34

New member
לכי אליו אל תחכי כל כך מבינה ../images/Emo20.gif

אותך.גם אני עוד מעט יוצאת להדסה לבקר חבר יקר שימיו ספורים.. וגם עם מישהו יראה אותך ליד המיטה תמיד את יכולה להגיד שאת חברה מהעבודה או לבוא בשעות לילה מאוחרת.לא יודעת את כל הסיפור אבל לכי בשביל השקט הנפשי שלך.וגם בשביל לתת לו רשפים של אור ואהבה. לבי לבי איתך

היית שם...../images/Emo13.gif

תודה לכם כולכם, שנתתם לי את הכח הזה לעשות את הצעד האחד הזה, הראשון. כל הסובבים אותי ניסו לשכנע אותי שזו טעות. ואני כל כך נקרעתי בתוכי. אני לא אישה של שליפות מהמותן, את זה כבר למדתם, אני מניחה. עשיתי הכל מדוד, שקול, בזהירות. נסעתי, נכנסתי לטיפול נמרץ, עמדתי מרחוק, עין אחת עליו, עין אחת לעבר הדלת, שאלו מי אני, עניתי בת דודה. הראתי ידע ובקיאות במצבו, דבר שכמובן נתן לי נקודות... עידכנו אותי לגבי מצבו, משתפר קצת, אבל לא מספיק, אם תשאלו אותי... הייתי כל הזמן במצב הכן להסתובב ולברוח. בחמש הדקות האחרונות, כשהבנתי שאיש לא בא התקרבתי... היה לי כך קשה לראותו כך. שלחתי לו כל זמן אנרגיות חיוביות, דיברתי איתו, סיפרתי כמה אני אוהבת אותו, כמה מבקשת ממנו לעזור כח ולהבריא. הוא כל כך לבד שם, הבטחתי לעצמי לבוא שוב מחר. מחר כבר יהיה לי יותר קל. כל כך טוב לי עכשו כל כך הוקל לי. שולחת לך המון אהבה איש שלי. רק תהיה לנו בריא, בבקשה.
רשפים

רק עכשיו ראיתי את השרשור

מאחלת לך שתצליחי להיות שם כמה שאת מרגישה צורך ובעיקר מאחלת לו להבריא תזהרי רק עם סיפור הכיסוי כי הצוות יכול לומר למשפחה שבת הדודה היתה הוועצי באיש הקשר שלך שם

אש לי

New member
יששששששששש../images/Emo24.gif

וואי וואי סוף סוף וואלה את מאופקת שיו...נירגעתי כל כך שמחה בשבילך...בשבילו. רק בריאות

רשפים - מעריצה אותך

כל הכבוד שהלכת תהיי חזקה, זהירה ואל תוותרי... שולחת לך
בהצלחה!!! אישה

למעלה