צריכה את עזרתכם...

miss loulou

New member
צריכה את עזרתכם...

סיפור קצת משונה ומי שמכיר/שמע/יודע שיעדכן אותי בדחיפות. אתמול בערב,קיבלתי שיחת טלפון למכשיר פלפון שלי מבחור שהציג את עצמו כנציג שירות מחברה בה אני מפרסמת הודעה למכירת רכב. הוא טען שהאתר שלהם נפל והוא צריך ממני פרטי זיהוי,שהוא שולח הרגע הודעת סמס לפלפון שלי ושאני אגיד לו מה כתוב. הנציג קרא לי בשמי(לא בעיה למצוא בהודעה),ובתמימות,קראתי לו מה שהיה כתוב בהודעה"your security code is..." לאחר שסיימנו את השיחה,הבנתי מאוד מהר שזה היה שטות...הסתכלתי מאיפה בא לי ההודעה היה כתוב"stanjames",חיפשתי באינטרנט ומצאתי שמדובר על הימורים דרך האינטרנט. שלחתי מייל לחברה בה אני מפרסמת את הרכב,שאלתי אם נציג שלהם התקשר,ענו לי במיידי שאין להם דבר כזה. התקשרתי ל"תמיכה באינטרנט",ודיוורתי על abuse,בנוסף גם בצעתי שיחה לחברת האשראי שלי (במקרה שהחכמים עלו על פרטיי באחד ההזמנות דרך האינטרנט שעשיתי בעבר) גם שלחתי מייל ל"stanjames israel" עם הסיפור... ואני מחכה לשעה 08:30 לדבר עם נציג מחברת סלולארית. אם מישהו מבין,יודע על מה מדובר. מה הם יכולים לעשות בדיוק עם הקוד הזה שנתתי להם שקיבלתי בפלפון אני אשמח לקבל רעיון,איך עוד אני יכולה להגן על עצמי... (חוץ מלא לתת יותר פרטים לאף אחד יותר דרך טלפון!!!!!) תודה, סיגל

terra7

New member
נראה לי שהוא מכוון לסלולרי שלך...

על פי הבנתי, נראה לי שהוא מתכוון או התכוון לנצל את הסלולרי שלך לגניבת שיחות וחיובים. בקיצור; תתקשרי, או אפילו כדאי שתיגשי, לחברה הסלולרית שלך עם פרטי המקרה בתקווה שהם כבר ידעו מה לעשות. בכל אופן, את עצמך תעקבי היטב על חיובי הסלולרי שלך, ואולי תצטרכי לחסום את הטלפון שלך כדי לחסום המשך "השתעשעות" שלו בקו שלך. בהצלחה

Z o o k

New member
ממש לא לסלולרי, כנס.

הקוד שנתת לו היה (אני מניח) הקוד שלך ע"מ להכנס לאתר שבו פרסמת את הרכב שלך. לא? אם כך, הבנאדם מנסה להשיג לעצמו מודעה חינם. את השם שלך הוא יודע, גם את הקוד שלך הוא יודע... עכשיו הוא פשוט נכנס בשמך לאתר ומשנה את הפרטים של הרכב שלך, לפרטים של הרכב שלו (או משהו בסגנון). מה שאפשר (וצריך) לעשות זה אחד מ2 הדברים הבאים: 1) להתקשר מייד לאתר החברה ולבקש מהם לנתק את שם המשתמש שלך, כך שאף אחד (גם לא אתה) יוכלו להשתמש בו. 2) לחכות עד שהמנאייק יכנס בשמך לאתר וישנה שם את הפרטים. לאחר שיעשה את זה יהיה ניתן לדעת (פחות או יותר) במי מדובר. בשלב הזה לנתק את שם המשתמש, ולהגיש תלונה נגד האדם במשטרה. בכל מיקרה, אין שום קשר בין הקוד שלך באתר אינטרנט לבין "גניבת שיחות בסלולרי". בדוק !! אני אומר את הדברים כעובד במח' התמיכה הטכנית באחת מחברות הסלולר. זה שלא ניתן לגנוב שיחות. טכנית זה אפשרי (מאוד !! קשה, אבל אפשרי). אבל זאת בטח לא הדרך. מקווה שהרגעתי ועזרתי.

miss loulou

New member
לא

לא מדובר להודעה של הרכב-ההודעה היתה בחינם stanjames הוא אתר להימורים דרך אינטרנט,הוא כנראה פתח חשבון שם על שמי עם הקוד שלי ומשחק שם. בינתיים הגשתי תלונה במשטרה-לא שיעשו משהו אלא שיהיה לי תיעוד אלוהים שבשמיים על משטרת ישראל!הלכתי למות מהחוקר... מחקתי את כל הקבצי קוקיז,שמורים על המחשב שלי... החברה הסלולארית לא יודעים יותר מידי,הם מבקשים שאני אחליף מספר!!! ממש מטומטמים...אומרים שאני יכולה להיות מחוייבת דרך המספר שלי. מה אני עושה??

Z o o k

New member
תוספת

מאוד יכול להיות שהבנאדם מנסה להוציא את פרטי האשראי שלך (אמרת שהוא מאתר הימורים). אוף... כמה חולרות מסתובבות בחוץ !!

The Sheriff

New member
לא נמאס לך להיות פקק ???

אז מה הקוד שלך ? תני לחגוג על האשראי...

miss loulou

New member
לא נותנים...

לילדים מוגבלים לשחק שם... זה שאתה שונה עושה אותך מיוחד. **אל תדאג אני אסביר לך שאני אראה אותך.

roh

New member
זה מאוד פשוט...

הבנאדם נרשם לאתר הימורים ונתן את המספר טלפון שלך כדי שיחייבו אותו דרך חשבון הטלפון (שלך...). האתר שלח את הקוד לפלאפון שלך והמניאק התקשר אלייך ונתת לו אותו. עכשיו הוא מהמר באתר הזה על חשבונך. תתקשרי לחברה ותספרי להם את הסיפור ושיחסמו כל חיוב של הטלפון שהוא לא עבור שיחות. תקליטי גם את השיחה איתם כדי שתהיה לך הוכחה שאכן דיברת איתם וביקשת מהם לחסום את החיוב למקרה שהם לא יעשו את זה ויחייבו אותך בכל זאת. עוז

elraviv

New member
ניתן לחסום מראש שירותים כאלה

ביקשתי מאורנג' שיחסמו את הסלולרי שלי לכל החברות האלה ששולחות פרסומות. מסתבר שהחסימה חינם וגם כבונוס אני חסום לשרותים כאלה של חיוב ע"י הסלולר. מה שעוד התברר לי שהחסימה לא חייבת להיות גורפת ואני יכול להסיר את החסימה מעל חברה מסוימת.

ענבר רז

New member
חבר'ה, זה הרבה יותר פשוט

נכנסתי לאתר בעצמי, כדי לראות במה מדובר. האתר: www.stanjames.co.il מה הדבר הראשון שאני רואה כשאני נכנס: מבצע: 200 ש"ח בונוס על כל חבר שתצרף בקיצור: אם זה נכון, אז הוא "צירף" אותך, דאג איכשהו להודיע שהגעת דרכו והרוויח 200 שקל
אם זה נכון, אז יש לך עכשיו חשבון שם. כדאי להודיע להם שזו לא את. ענבר

miss loulou

New member
elraviv וענבר

אתם צודקים ... 1- חסמתי את כל השירותים החיצונים,ספקים למינהם,דרכם מחייבים את חשבון הפלפון. 2- נכון,עזרתי ל #$%@ לעשות 200 ש"ח בנאיביות שלי. אבל... קודם כל ,תודה לכל מי שעזר ובדק עבורי,לכל מששלח לי מסרים והודעות
פרסמתי פה כידי לקבל עזרה,וגם שנלמד מטעויות(גם אני אמרתי,לי זה לא ייקרה) אני... למדתי וואחד שיעור..זה בטוח!
לילה טוב.

למעלה