צריכה את עזרתכם...

JOYE האחת

New member
צריכה את עזרתכם...

יש לי שאלה אליכם... לא החזרתי את המנילה עדיין...וקיבלתי זימונים לקד"צ נהיגה...מזה אומר? אני ממש לא רוצה להיות נהגתתת...אני חייבת להגיע?

heartnet

New member
ממש לא

זה תפקיד התנדבותי. אבל מצד שני, לא שמעתי שהוא חוסם משהו.

JOYE האחת

New member
זה תפקיד התנדבותי?!

חח...מה? חשבתי שזה כלל צבאי...לא? אז למה יש זימונים?אני לא מבינה...

heartnet

New member
כל קד"צ הוא התנדבותי

קד"צ=קדם צבאי, כה? הם לא יכולים להכריח אותך לשרת את צה"ל לפני הגיוס אם את לא רוצה P:

JOYE האחת

New member
מממ..

לא יודעת כתוב לי בתאריך בלה בלה...בשעה ככה...להגיע בזמן.. מה יש לי לחפש שם?לא החזרתי תמנילההה

Itamarro

New member
תשימי לב לניסוח

אני מצטט מזימון שקיבלתי: "על פי חוק שירות הבטחון עליך להתייצב ב:..." זה אומר שזה חובה אני מצטט מזימון אחר שקיבלתי: "הנך מוזמן למבחני התאמה לקראת שיבוצך..." זה אומר שזה רשות והתנדבותי זה משהו שאי-אפשר להכריח את ההליכה אליו, שהוא נעשה בהתנדבות ז"א.

JOYE האחת

New member
איזה מוזר...

זה מה שהיה כתוב לי בקיוסק אישי.. זימון לקד"צ נהיגה בבלבלה בדצמבר,בשעה 10 להגיע בזמן... מזה אומר? לא החזרתי את המנילה...בכלל! וחשבתי שלא עושים זימונים לכלל צבאי או שאני טועה?

mAAyAn 1

New member
את רוצה להיות נהגת?

הבנתי שלא... אל תלכי, וזהו! זה לא חובה.

JOYE האחת

New member
אההה

אוקיי...העיקר שלא יחרפנו אותי אחרי זה.. אבל מישהו מוכן להסביר לי...ממתי יש זימונים לכלל צבאי?

Itamarro

New member
את כנראה מתבלבלת

יש גיוס כלל-צהלי, שזה ללא מיון. המושג כלל-צבאי לא מוכר לי. קד"צ נהיגה זה לכל מי שרוצה, ואין הרבה שרוצים, ולמרות שזה לכולם, יש בדיקות מסוימות.

Itamarro

New member
הנחתי שיש בדיקות

בגלל שהיא אמרה שהיא קיבלה זימון, בקריאה שניה ייתכן ומדובר לזימון לקד"צ עצמו.

mAAyAn 1

New member
לא נראה לי שיש בדיקות.

נראה לי שזה זימון להרצאות ומי שמעוניין לשרת כנהג חותם שם על טפסים ומשם הלאה... [זה מה שלפחות זכור לי מסיפורים של כמה אנשים].

למעלה