צריכה את עזרתכם

inbal287

New member
צריכה את עזרתכם

אני רוצה לארגן איזה משהו. בשביל זה אני צריכה את רשימת הקליפים המלאה של בונג'. עכשיו, אני די בטוחה שאני יודעת את רוב הקליפים, אבל יש מצב שאני בכל זאת מפספסת אחד או שניים [בכל זאת, לבונג' יש מלא קליפים
]. אתם מוכנים להיות מתוקים ולעזור לי? אני צריכה שתרשמו את כל הקליפים שידוע לכם שיש לבונג', או שתתנו לי קישור לאתר שיש פרטים על כל הקליפים שלהם וזה... תודה מראש
.

msh196

New member
טוב מה שאני יודעת

אלבום bon jovi Runaway ,She Don't Know Me 7800 Farenheit : In & Out of Love, Only Lonely, Silent Night Slippery When Wet : You Give Love A Bad Name , Livin' On A Prayer , Wanted Dead or Alive New Jersey Bad Medicine , Blood On Blood , Born To Be My Baby , I'll Be There For You ,Lay Your Hands On Me ,Living In Sin Keep The Faith: I Believe ,Keep The Faith , I'll Sleep When I'm Dead , In These Arms , Bed of Roses , If I Was Your Mother , Dry County Crossroad : Always ,Someday I'll Be Saturday Night These Days: Hey God, Something For The Pain , This Ain't A Love Song , These Days, Lie To Me Crush: It's My Life , Say It Isn't So , Thank You For Loving Me Bounce : Everyday , All About Lovin' You , Misunderstood Have A Nice Day : Have a Nice Day , Who Says You Can't Go Home , Welcome To Wherever You Are לקוח מהאתר הרשמי

inbal287

New member
תודה תודה תודה../images/Emo25.gif

זה רק מראה כמה אני מסתבכת עם האתר הרשמי. נכנסתי לשם מלא כדי לחפש את זה אבל אף פעם לא מצאתי, הוא מסובך לי מדי
. אה! אבל יש עוד קליפים, נניח One Wild Night, שלא רשום כאן. נניח קליפים כמוהו, שיצאו כדי לקדם אלבום לייב או DVD או משהו, יש עוד קליפים כאלה?

msh196

New member
זהמה שעוד יש

This Left Feels Right :Wanted Dead Or Alive (2003 One Wild Night :One Wild Night וכאן יש כל מיני אתרי קליפים

למעלה