צריכה את עזרתכם..

צריכה את עזרתכם..

אני קצת חדשה בפורמים פה בתפוז.. אבל יש לי שאלה.. אני נהנית לענג את עצמי לבד וכשאני עושה את זה אני לא מסוגלת לחשוב על אדם מסיום.. וגם לא על דמות.. משהו לא בסדר אצלי? או שזה רגיל?

הזוייה

New member
אני

לרוב מביטה על התקרה ושוקלת אם לעשות פנלים או אבק. תוך כדי צקצוק קל וקבלת החלטות עולות בי מחשבות ענוגות על גבר סורר עם פפיון שחור בדמותו המיתולוגית של ברייאן כוכב עליון. את בסדר, אל נא ייפלו פנייך. תחשבי על השכן ממול, זה שמבקש חלב, אולי ייצא לך משהו מולטי אורגזמי, או סתם אנחה, מיגון וצער על עבודת ידיים.

חחחחחחח

יש לך פנלים בתקרה ?

הבעייה היא..

שאם פתאום צצה מחשבה אחרת.. על איזה אחד.. פשוט בא לי להפסיק הכל.. החשק בורח.. וזה לא שאני לא נמשכת לאותו אחד..

הזוייה

New member
מדוע את חושבת

על אחד שעושה לך רע? אני הייתי חושבת על השכן שלי לדוגמא, אבל אז הייתי מפסיקה הכל, ויורדת לעצמי מרוב כעס שאלוהים ברא את אפולו וגם הספיק לחתן אותו עם הבת של ונוס (למרות שיש לה פנים של כלב פצוע) ובכלל קשה לי להפסיק לרייר כשאני רואה אותו. למען השם, תחשבי על אחד שעושה לך goodtime כגון: ח"כ שאול יהלום. המשמנים שלו רוטטים-מזור לכל תפילותינו.

הזוייה

New member
ברור

ראית פולניה שאין לה פנלים? מה זה חשוב היכן הם העיקר לשפשף.

binudistm

New member
אם את חושבת ... אז אנ חושב ש....

פעם בחודש
פעמיים בחודש
פעם בשבוע
פעם ביום
פעמיים ביום
ולמה לחשוב על אחד מסוים עדיף על הרבה ואולי ביחד אולי אפילו יתנדבו לנקות לך את הפנלים

רחל666

New member
לבד

אני חושבת שכשאת לבד זה בסדר לא הפנטז על אף אחד כי אז זה פחות קינקי? מה אני מפנטזת כמו חולה? ודרך אגז לענג את אצמך זה סבבה. אני עושה את זה המון

בדרך כלל לא מפנטזים על דמות מסויימת

אלא על האקט עצמו, על חוויה מסויימת או פנטזיה, או חלק מסויים בגוף שרואים אותו. את לא שונה

emh

Member
אני לא חושב שהכותרת הזו נכונה...

זה תלוי במפנטז\ת יש כאלו שתמיד בפנטזיה תהיה להם דמות כלשהי ויש את אלו שיפנטזו ללא דמות. (גם וגם גם הולך
) אין שום דבר חריג בכל האפשרויות.

חופ שיה

New member
איפה כתוב שחייב לפנטז על גבר

מסויים או דמות ? תרגישי נוח עם איך שאת מאוננת , זה מה שיפה בסקס כל אחד עושה מה שטוב לו, איך שטוב לו , כל עוד את לא פוגעת בעצמך ובסובב אותך, עשי מה בראש שלך מבלי להתעכב על שאלות.

עד כמה שקראתי איפשהו זה מאד

אופייני לנשים. אולי בספר "נשים מעל". לא זוכרת לצערי ביוק היכן קראתי על זה.

למעלה