צריכה את עזרתכם .

Rachel1987

New member
צריכה את עזרתכם .

אני עומדת להשתגע כבר! נמאס לי ואני מיואשת אז החלטתי לכתוב פה .. אני בכיתה י"ב וממתי שאני זוכרת את עצמי אף פעם לא הצלחתי לשבת וללמוד למבחן כמו שצריך..אם הייתי מתחילה יום(ולא לילה ) לפניי זה היה ממש הישג..להקשיב בשיעורים זה ממש מחוץ לתחום..ולא כי אני לא רוצה..אני פשוט לא מצליחה..אני ממש פרפקציוניסטית וכמובן חוסר הלמידה הזה מביא לציונים ממוצעים למדיי .. למשל היום ..הייתה לי בגרות בביולוגיה ולא רק שלמדתי לילה לפני גם לא למדתי הכל..לא הצלחתי..ואפילו במבחן עצמו אני לא מצליח הלהתרכז!אני כאילו חושבת בכלל על דברים אחרים..אני אהיה עובדת ניקיון בסוף!אני בחיים לא אצליח להיות מה שאני רוצה..!אני מרגישה כישלון ..ואני מדוכאת כל הזמן ולא יודעת מה לעשות..מה זה ??אמרו לי שאולי זה הפרעת קשב ורציתי לדעת מה זה הפרעת בדיוק קשב ואם אפשר לטפל בזה?

05 מיכל

New member
אל תתייאשי!

בהחלט נשמע ששווה לבדוק אם יש לך הפרעת קשב וריכוז. ברור שיש לך קושי להתרכז, אבל צריכים לבדוק אם הוא תופעת לוואי של בעיה אחרת, או שזו הבעיה עצמה. מדובר בבעיה נוירולוגית, שאפשר לעזור לה בכמה דרכים. הדרך העיקרית היא תרופתית, ועל זה צריך להחליט רופא שמומחה לעניין הזה. אז את צריכה לפנות לאבחון אצל נוירולוג או פסיכיאטר, אבל כזה שהוא מומחה ל ADHD (הפרעות קשב וריכוז), כדי שהוא יקבע מה מקור הבעיה ואיל לטפל בה. בהצלחה, וספרי לנו מה קורה!

../images/Emo140.gifברוכה הבאה! ואל תשתגעי לנו!

לפי תאורך, בהחלט ניתן להניח כי מדובר בהפרעת קשב וריכוז, כפי שאמרה לפניי מיכל. ממליצה לך לשוחח עם הוריך ולפנות לאבחון מסודר. לפי תוצאות האבחון יומלצו לך דרכי טיפול/פתרונות לקשיים שלך. תוכלי להביא את הוריך לכאן ונשמח לענות על שאלותיכם ולעזור לאורך התהליך ואחריו.

orne15

New member
את לא!!!

את לא תהיי עובדת ניקיון!!! אני קוראת אותך וזוכרת את עצמי לפני כך וכך שנים באותו תחושה והיום אני מנהלת חשבונות טובה! בחברה נפלאה ושאפת להירשם לדרבי בשנים הקרובות. אנחנו לומדות לתאם את היומיום עם הקושי לשבת או/ו להתרכז. הקושי האמיתי הוא באמת בתקופת מיבחנים. הפרעת קשב הובחנה אצלי לפני שבוע לאחר כ-20 שנה של תהיות לכן זה אף פעם לא מאוחר מידי. מה זה? דמייני אותך מנסה לקרוא ומשאית עוברת ואת עסוקה להקשיב למשאית ולא לקריאה. תיפני למרפאה לכשל קשב בריכוז של קופ"ח, הם יעזרו לך 03-9181600 ובנתים, עיצמי עיניים קחי אויר מהאף ותוציאי דרך הפה, תירגעי דמייני את הצבע הירוק יש לו נטייה להרגיע. בהצלחה

Rachel1987

New member
תודה לכולם על התגובות .. -->

ההפרעת קשב הזאת זה אומר שאני בחיים לא אוכל לשבת וללמוד?אינ רוצה ללכת לאוניברסיטה ..אנ רוצה להיות עובדת סוציאלית או פסיכולוגית..מה עכשיו אני לא אוכל בגלל זה!?ואני גם רוצה להתחיל קורס פסיכומטרי שנה הבאה..אני לא אוכל לעשות כלום??למה אני לא מצליחה לשבת וללמוד?!

למעלה