צריכה את עזרתכם

tuty fruty

New member
צריכה את עזרתכם

אני מכינה ריקוד לקופוזיציה כבר פניתי אליכם בעבר לקטע אחר בריקוד שלי. הריקוד שלי מדבר על יציאה מהמסגרת עכשיו אני עושה קטע של היציאה שזה צריך להיות משהו פרוע לחלוטין בלי גבולות בלי קווים ברורים וכו' אני גם צריכה שהמוזיקה תהיה כזאת קיצבית ואם המון השתנויות למישהו יש רעיון אולי לאיזה מוזיקה תתאים לי? ואם יש לכם רעיונות לתנועות זה יכול גם לעזור תודה רבה על העזרה

splashi

New member
עזרה בתנועות זה

קצת קשה אבל מוסיקה אני יכולה להמליץ לך על להקה שקוראים לה prodigy שהם עושים מוסיקה אלקטרונית כזאת ממש יפה ואם יש לך "אוזן שלישית" ליד הבית את יכולה לקנות שם ת'דיסקים שלהם הם לא יקרים וממש ממש טובים במיוחד לריקודים מהמסוג הזה וחוץ מזה אם את כבר באוזן השלישית אז את יכולה לבקש מהמוכרים שיעזרו לך למצוא מוסיקות כאלה

אמממ..

קודם כל אני חייבת לציין שמאוד מאוד אהבתי את הרעיון והנושא של הריקוד! אין לי מוזיקה שתתאים לך כי אני לא מכירה את הריקוד, אז זה קשה לי להתאים אבל אני יכולה לספר לך ששנה שעברה אחת מהבוגרות של האולפן שאני רוקדת בו הכינה ריקוד כזה פורץ גבולות שהיה בו שיר רוק די כבד וגם מוזיקה שקטה וחלק מהריקוד היה על פוינט וחלק היה בסגנון מודרני וג'אז. היא עשתה הרבה מעברים ובעצם המוזיקה בשילוב סגנון מסויים גרמו להפתעה וחוסר ציפייה.

האם הריקוד הזה הוא ביחיד בזוג או מה

?!?! אם זה בזוג יש לי רעיון ממש מגניב בשבילך!!! תוכלי לפנות אליי באי מייל לקבלת רעיונות יש לי מאגר של המון תנועות בראש. בכיף אעזור לך! [email protected]

tuty fruty

New member
אז ככה

הריקוד הוא לא בזוג ולא יחיחד אני מכינה אותו ל4 בנות שרוקדות בריקוד שלי אני ישלח איימיל תודה רבה

TheBlackFairy

New member
מוזיקה קצבית../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

חשבת אולי על מוזיקת תופים מגניבה
.

tuty fruty

New member
חשבתי

אבל אני מחפשת שמות של להקות שמות של מנגינות ואני לאמוצאת אני לא יודעת איפה לחפש לכן שאלתי אולי אתם יכולים לעזור לי

TheBlackFairy

New member
לגבי מוזיקה../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אולי תחפשי בפורומים העוסקים במוזיקה, אני כמעט בטוחה שבנוגע לשירים עם תופים ישמחו לעזור לך בפורום תרבות ומוזיקה ברזיאלית, שהיא מוזיקה עם הרבה תופים או בפורומים של ערוץ 24 ו- MTV
.

למעלה