צריכה את עזרתכם

אני 25

New member
צריכה את עזרתכם

אז ככה אני מועמדת לתפקיד "רכזת תרבות" במתנ"ס בעיר מגוריי,עד כה עברתי 2 מיונים שכנראה צלחתי בהם,וכעת עומד בפני השלב המכריע,ראיון עם זה שיחליט מי ימלא את הג'וב הזה במתנ"ס. אני יכולה להגיד שהתפקיד הזה בעיר זו זה עתיד הצעירים שנוהרים מכאן.וזה תפקיד מאוד גדול שאחראי על חיי התרבות בעיר שבלשון העדינה חיי התרבות שלה שואפים לכלום. רציתי את עזרכתם בכך שלבנות את מישנתי הניהולית,על רעיונות שבמידה ואני נישאלת על מה נראה לי צריך להיות בחיי התרבות בעיר אמשוך את כל הדעות אליי,ואתקבל. כמו שהבנתי הדגש יהיה יותר על רעיונות ופחות על הניהול התקציבי שבעניין שבזההוכחתי את יכולתי כמו שאני מאמינה. אודה מאוד על כל עזרה אני..

לא מומחה פורום

בכדי להתקבל לתפקיד רכזת תרבות במתנ"ס המקומי(שמנוהל ע"י גורמי עירייה), אין צורך בלהבהיר את משנתך ותפיסת עולמך. כל שעליך לעשות הוא להזכיר קשרים אישיים/משפחתיים שלך לחברי מרכז ליכוד בעיר. לא יודע אם עזרתי לך, אך ודאי נתתי לך כיוון למחשבה.

אני 25

New member
נגעת בנקו' כואבת..

את זה שהעסק מתנהל ככה אני לצערי יודעת,אבל אולי בכל זאת??קצת רעיונות,העיר פה וחיי התרבות שלה דיי שוממים,ונכון שאת האני העצמי שלי צריך להניח בצד ולהראות את יכולתי בעניין.אז אולי בכל זאת? אני חייבת את הג'וב

אורום

New member
אין לי מושג אבל בכל זאת כמה

רעיונות מקווה שהם רלוונטים יום הסטודנט- משהו מקביל כמו למשל יום התלמיד אתר אינטרנט שמתעד את חיי התרבות בעיר הפקת עלונים עם לוחות אירועים ארגון קונצרטים/ סרטים תחת כיפת השמיים שהכניסה אליהם בחינם

פרויקט השאלת ספרי לימוד

-שיאורגן ע"י המתנ"ס -ארגון משלחת נוער לקהילות יהודיות בחו"ל-כדי שסגן ראש העיר יוכל להתלוות לקבוצה בחינם, ולצרף גם את אשתו. -יום הנוער -פרויקט התנדבות בקהילה תחרות כשרונות צעירים(והפעם בלי נינט)

אני 25

New member
ננסה שוב..

צריכה דחוף עוד רעיונות.. מקווה שזה יצליח לחזור לעמוד ראשון ולתגובתכם. תודה

למעלה