צריכה את עזרתכם

chips

New member
צריכה את עזרתכם

לא אכנס ממש לפרטים אני עובדת על פרויקט אינטרנתי ואני מחפשת מתנדבים גיל 20+ שיש להם זמן על הידיים ואוהבים לעזור לזולת. אה ויש להם יכולת הבנה והקשבה לפרטים [email protected]

חוכמית

New member
בבקשה

את רוצה המלצות על אנשים שאני מכירה? אותי? באיזה איזור? לכמה זמן? אם תתני עוד פרטים יהיה יותר קל לעזור לך

chips

New member
זה פרויקט

ברשת אז מתאים לכל מי שיש לו אינטרנת אי סי קיו או או אי מייל מסינג´ר בגיל 20+ זמן על הידיים ואוהב לעזור לזולת פרטים למייל למאלה

chips

New member
גיל גיל שאלה לי אלך וגם לבן

אני רוצה לצרף לכאן קובץ (אני יודעת איך) בקשר לפרויקט שאמרתי לך אליו. אבל הייתי רוצה שתימחק אותה אחרי 3 \4 ימים כדי למנוע הצפה של האיי מייל שלי. האם זה אפשרי ? בן אותה שאלה לגבי צירוף הקובץ לפורום שלך אחכה לאוקי שלכם ואצרף את הקובץ אני

deep ocean

New member
יש לי הצעה שלא יודעת אם תאהבי אותה

אבל אני מיישמת את ההצעה הזאת ממזמן- אני פתחתי תיבת דואר בהוטמייל ואותה אני מפרסמת בפורומים/קבוצות דיון וכו´. התיבה הזאת היא לצרכים אלו, ואז לא אכפת לי מי ישלח לי דואר, כי זה לא שמפוצצים לי את האוטלוק אקספרס בג´אנק מייל, זה מגיע להוטמייל וזה נוח. מה את אומרת? תלכי ל- WWW.HOTMAIL.COM הכי נוח..... והתיבה הזאת תשמש אותך לפרוייקטים כאלו ואז גם לא תפחדי לפרסם את האי מייל שלך

chips

New member
יש לי

גם הוטמייל באנגלית וגם בעיברית אני אצרף את הקובץ אני רק רוצה אישורים של בן וגיל

חמודה..

לא יודעת בקשר לבן, אבל אזכיר לך שלגיל אין אינטרנט, כך שאם תפרסמי הוא יוכל למחוק רק כאשר הוא יהיה ליד מחשב עם אינטרנט. אם את צריכה אישור, הוא יוכל לאשר רק אם יש לו אינטרנט <בשביל להודיע לך> שני.. שמנסה להבין למה לגיל יש בעיה ככ גדולה עם המחשב.

צ´יפסוס יקרה

מה דעתך על לענות על כמה שאלות בשבילי ובשביל מי שאולי רוצה להתשתתף בפרוייקט. תכתבי בכותרת "הסברים על הפרוייקט" ותתחילי לענות על השאלות *באיזה אזור הפרוייקט יהיה? או שזה כלול בעבודה מהבית. * האם מדובר בהתנדבות? ואם לא, בכמה שעות מדובר. בכמה שעות מדובר בכלל, והאם יש אפשרות לגמישות? * למען מה הפרוייקט? מה הנושא שלו? מה הוא כולל? שאלות נוספות בהמשך..

chips

New member
אני אצרף קובץ word

שם יש את כל הפרטים רק צריכה את ה אוקי של הבוסים

בקשר לגיל>>

בעמוד קודם הוא נתן כתובת למייל טקסטואלי בלבד אותו הוא בודק כל יום דרך הפלא שלו <אחחחח. השכלולים של היום> תנסי שם. תשאלי אותו אם אפשר, ומתי הוא יוכל למחוק. שני <שמנסה לעזור, ולהבין איך היא יכולה לעזור מבלי להבין כלום>

chips

New member
אממ אני 80%

בטוחה שגיל גיל יסכים כי בזמנו אמר שהוא מצתרף לפרויקט (אם לא שינה את דעתו מה שזכותו) אבל אני עדיין חוששת . עבדתי ימבה זמן על הפרויקט ועדיין עובדת עליו. מחקרים תרגומים של חומר והרבה הרבה יותר מזה. ממש לא רוצה שמשהו יבוא ויחבל לי במאמץ ושכל העבודה תילך פייפן. זו תהיה חסיפה מצידי. אני הולכת לעשות קצת ספורט אחשוב על זה ונראה

chips

New member
טוב אני מצרפת

רק גיל גיל אני מבקשת שלקראת סוף שבוע הבאה תמחוק את השירשור. זהו הינה קובץ word אני אצרף אותו לפורום השני אחרי שאראה מה ההענות פה שאלות בבקשה לפנות למייל רק בכללי אם תגידו את דעתכם

~דויד~

New member
אהלן צ´יפסי

אני מוכן להתנדב ולעזור בשעות הפנאי שלי. אני אשלח לך דוא"ל

deep ocean

New member
עברתי את הקובץ ותיקנתי

את השגיאות שהיו שם.. הנה הקובץ! טוב, להמשך השיחה על הנושא (יש לי כמה שאלות), אני אכתוב לך ב-ICQ!

chips

New member
אוקי דוקי

טוף עשיתי מעצמי צחוק
פחידה

chips

New member
טוב אני שותקת

גמר חתימה טובה וצום קל למי שצם צ´יפס שמרגישה (אין לה מושג מה היא מרגישה)

למעלה