צריכה את עזרתכם ....

Blue Rose

New member
צריכה את עזרתכם ....

המפעל בו אני עובדת מתחיל פרויקט של תרומה לקהילה. נבחר מוקד התרומה, מועדונית. ונבחרו אנשים לנהל את כל ענין ההתנדבות, ונבחרתי אני עצמי לצוות הפירסום (במפעל של 450 אנשים- גם דבר כזה צריך פרסום). צוות הפירסום בחר לעשות סרטון קצר על המועדונית- שכמעט יצא לפועל, אך נתקע (יומיים לפני תחילת הצילום) בבעיית חיסיון- אסור להראות את פני הילדים. עם מכשול כזה- הסרטון לא יצא אפקטיבי ואני מחפשת דרכים חילופיות לפרסם את ילדי המועדונית והמצוקה שלהם לאנשי המפעל. חשוב לצוות שההתנדבות תעשה עם אמונה שאפשר לעזור לילדים אלו, ולא שהם ילדים בלי עתיד. אז אנו לא רוצים להראות כמה הם מסכנים, רק מה שהם צריכים. חשבתי על לתלות בהרבה מקומות המפעל A4 ועליו תמונה של ילד (מהאיטרנט או משהו יותר אבסטרקטי- כמו צעצועים) ומתחת לכתוב על המועדונית, הילדים וכו'... אבל אשמח לרעיונות נוספים (ופרקטיים- עדיין אין לנו תקציב לענין) ענין התרומה לקהילה מאוד חשוב למפעל, ולי אישית, ואני אודה לכם מקרב לב על כל עזרה. רוזי!

נשמח לעזור

אהלן רוזי, כמובן שנשמח לעזור למטרה כזו חשובה, אבל כדי לעזור צריך לדעת כמה פרטים כמו: מה סוג המועדונית, אלו ילדים מגיעים אליה (ילדים נזקקים, נכים וכו'), איפה יוקרן הסרט, בפני מי ולאיזו מטרה וכן מהו הרעיון של התסריט המקורי. בגדול אפשר לעשות סרט מרגש ושיעביר את המטרה גם בלי להראות ילדים, מספיק להעביר סמלים. תחשבי למשל כמה עוצמה יש בלהראות גן ריק, ללא ילדים בכלל (זה לא נעים לראות גן סגור, על אחת כמה וכמה גן של ילדים נזקקים), או למשל להראות את החוסר (מדף ספרים ועליו רק ספר אחד, כמה פעמים אפשר לשמוע את אותו הסיפור?). מקווה ששאר החברים בפורום יזרקו עוד רעיונות וגם מחכה לתשובות שלך.

Blue Rose

New member
קודם כל- תודה...אבל לא סרטון

אז ככה... אל המועדונית מגיעים ילדים שעברו התעללות קשה, הורים נרקומנים וכו'. כמו שאמרתי קודם, לא רוצים להראות שהם מסכנים- אם זו היתה המטרה- הייתי לוקחת ילד של שכנים ושמה אותו במרכז הסרטון עם סיפור קורע לב. מה שהתכנית המקורית היתה זה לדבר עם העו"סיות של המקום ולהשמיע אותם ברקע בזמן שרואים עבודה עם הילדים. כמובן מוזיקת רקע, והבלטת דברים מרגשים. הסרטון היה אמור להיות 3-5 דקות. הצילום והעריכה היו אמורים להיות לא בשיא המקצועיות. אבל נעזוב את זה- פה לא רוצים סרטון, אם אין ילדים. אז אשמח לרעיונות אחרים. שוב תודה! רוזי!

Blue Rose

New member
כמו שכתבתי בהודעה הראשונה בשירשור..

נכנסתי לפה בגלל שאני מחפשת משהו חלופי לסרטון. הצעתי בהודעה הראשונה לתלות A4 עם תמונה (מהנט או משהו אבסטרקטי) ומעט כתוב מתחתיה שיוסיף להרגשה. אני מתנצלת אם כתבתי לא מובן בהודעה הראשונה. אני מחפשת עוד רעיונות חלופיים לפרסום של המועדונית. תודה שוב, ומתנצלת שוב, רוזי!

למעלה