צריכה את עזרתכם!

blessed

New member
צריכה את עזרתכם!

מישהי מכם מכירה חנות יוקרתית של מתנות לגבר? אני מתכוונת לחנות ממש יוקרתית ולא לחנויות הרגילות שבקניונים.

איקוש

New member
לא מכירה, אבל נראה לי שלא תהיה

חנות ממש יוקרתית של מתנות לגבר. אפשר למצוא חנויות יוקרה לפי תחומי העניין שלו.

ayush

New member
לא יודעת מה בדיוק את מחפשת...../images/Emo28.gif

אבל יש בכיכר המדינה חנות שנקראת "אישי לה לו" ויש שם כל מיני דברים "יוקרתיים". אולי תרשמי מה את מחפשת ונוכל לעזור יותר...

blessed

New member
טוב אני אסביר מה אני מחפשת

אבל אל תחשבו שאני משוגעת... בעלי אוהב כל מיני דברים עתיקים ובמסגרת זו הוא לא הולך עם שעונים על בטריות כמו כל בן אדם נורמלי אלא עם שעונים עם מנגנון אוטומטי כמו שהיו פעם. השעונים האלה מתמלאים ע"י התנועה של היד אבל הבעיה שאם לא הולכים איתם יום-יומיים אז הם נעצרים וצריך למתוח אותם ידנית. ובכן... יש "מתקן" ששמים עליו את השעוןוהוא מנדנד אותו וכך השעון לא נעצר. הצלחתי להסביר?
מצאתי חנות אחת באר שמוכרת את זה (JB בגן העיר) אבל על הדגם הכי זול הם רוצים 500 דולר (!) אני חייבת לקנות לו כזה ליום-הולדת!!! תעזרו לי!

אולי להזמין ישירות

מהייצרן דרך האינטרנט? אנחנו גילינו, לגבי כל מיני מוצרים, שיוצא יותר זול להזמין ישירות מארה"ב, גם אם צריך לשלם על זה אחרי זה מע"מ פה בארץ.

יעלי2

New member
תתקשרי לחנות לגברים בעזריאלי

במעלה המדרגות הנעות במרכז מצד ימין. יש חנות רצינית לגברים מאוד יוקרתית. אם הם לא ימכרו לך הם יכירו משהו שכן. נ.ב. תחפשי לקנות באתר אינטרנט מחו"ל.

למעלה