צריכה את עזרתכם =)

• פותח הנושא GGi5
  • פורסם בתאריך

GGi5

New member
צריכה את עזרתכם =)

היוש לכולם!!!
אני חדשה כאן...ומקווה שתוכלו לעזור לי....
חבר שלי חוגג עוד חודש 26 בע"ה...(חשוב לציין שזהו קשר חדש, אנחנו רק חודשיים יחד..אבל בלי עין הרע הולך מצוין)
ואחרי התלבטויות רבות החלטתי להכין לו ערכת קפה...(הוא בחור של טבע ובדיוק גנבו לו את הערכה)
אני רוצה לרקום לו משהו יפה על התיק של הערכה עצמה... אשמח להצעות ורעיונות למשפט\ ציטוט\ חלק משיר משהו שיהיה קשור לקפה\ טבע....

ואם יש לכם עוד רעיונות למה אפשר להוסיף למתנה יותר מאשמח! אני ממש רוצה לשמח אותו...מגיע לו!!!!
מחכה לרעיונות שלכם...תזרקו כל מה שעולה לכם....
תודה מראש =)

GGi5

New member
תודה על התשובה...

אבל רציתי להוסיף לו אולי משהו שלא קשור לערכה עצמה...או לשטח..
אלא משהו רומנטי, אחר...

sani48

New member
אז תרשמי לו משהו רומנטי מהלב

ואם הספקת לתת לו איזה כינוי שאת בדרך כלל קוראת לו בשם הזה,אז את יכולה להוסיף את זה למשפט,למשל- מוגלי(אמרת שהוא איש של טבע)המקסים שלי,אין עליך בעולם,אוהבת אותך מאוד :)

"בשביל כוס קפה איתך הייתי שמה גם אלף דולר"

בכללי זה "הייתי שם..." אבל זה מתוך השיר של שלמה ארצי "לאן לאן לאן"
יש גם עוד שירים על קפה....אחשוב על משהו נוסף

GGi5

New member
זהו האמת שחשבתי על המשפט הזה גם...חמוד ונראה לי שדיי קולע!

Belfagor

New member
כמה רעיונות קטנים שאולי יעזרו...

קודם כל, סחתיין עלייך - אחלה רעיון למתנה!
שווה לחפש בתמונות בגוגל coffee illustration - יעלו לך המון תמונות מגניבות שאחת מהן, לבטח, תתאים.
אני, אישית, אהבתי את המצורפת :)
אפשר לב מפולי קפה אולי... אם זה לא יביך אותו.
וקלאסי "הקפה של >השם של החבר שלך<" ומתחת "שמור מרחק"" או "חם, אסור לגעת!" שזה יראה כמו שלט אזהרה.

שיהיה במזל טוב ובהצלחה לכם!

GGi5

New member
חחחח תודה רבה על העזרה והענות!

מקווה שזה יצא מוצלח כמו שאני מתכננת בראש...=)
ואחלה רעיון עם הפולי קפה...אולי אני אוסיף כפיות משוקולד.=)

עשיתי לחבר שלי

כיוון שני משועממת וכנראה עם כישרון דל, תפרתי לו תיק לפקל (נראה כמו התיקים של הסנדלי שורש) ורקמתי על זה את השם שלו. ואז בצד השני עשיתי מעין הדבקה של הרים מושלגים ואגמים - כי הוא בדיוק חזר מטראק ארוך בסלובניה ומתחת רשמתי "אם יוצאים מגיעים למקומות מופלאים" - של ד"ר סוס. ואז גם קניתי לו את הספר:)
&nbsp
מזל טוב!

למעלה