צריכה את עזרתכם

orly0212

New member
צריכה את עזרתכם

שלום לכולם אני אמא לילדה (בשבילי ילדה) בת 23 שנשואה שנה וחצי ונמצאת כרגע בתהליך גירושין , כולם במשפחה וחברים עוטפים אותה באהבה אבל אני חושבת שהיא צריכה לדבר עם משהו שיעזור לה להבין , אף פעם לא היינו אצל פסיכולוג ואין לי מושג מה טוב ומה לשאול ? נכנסתי לאתר מכבי ורשומים שם המון פסיכולוגים האם תוכלי להמליץ לי על הרופא הנכון אנחנו גרים באזור חולון ראשל"צ . להלן הרשימה שמצאתי גברת ברטוב אלדמע גברת גרבר זיוה גברת יצחקי טובה גברת לוין הדסה גברת קאופמן ורדה גברת אופיר ענת גברת בר קרין תודה מראש לכולם

nutmeg

New member
קצת סדר

פסיכולוג אינו רופא לפסיכולוג הולכים לשיחות, לרופא הולכים כשרוצים טיפול תרופתי שיכול לתמוך בתהליך הטיפול [שיחתי או טיפול אחר שהולכים אליו] או כשצריך אישור עם אבחנה פורמאלית. שנית, לא מקובל לחשוף המלצות שמיות ברשת. דבר אחרון, המלצות ברשת של אנשים שאת לא מכירה ולא מכירים את הבת שלך ואולי רק מכירים את שם המטפלת שרשמת, לא ממש יעזרו לך. זה שהמטפלת הזו הייתה טובה עם פלוני ואלמוני לא אומר שלבת שלך יהיה איתה קשר טוב. בדרך כלל מה שעושים כשיש רשימה זה להרים טלפונים לכולם 1- לברר אם בכלל הבנאדם פנוי. יש מטפלים שהיומן שלהם מלא ולא יכולים לקחת עוד מטופל 2- להתרשם בטלפון מהאדם, לשאול שאלות להציג את הבעייה בקצרה וכד'. אין כמו שיחת טלפון כדי לקבל התרשמות ראשונית על מישהו - הרבה יותר מהימנה מהמלצה של מישהו שאינכם מכירים ולא מכיר אתכם ברשת בהצלחה

קצת לפני "קצת סדר"...
- ביתך אומנם ילדתך

ותמיד תהיה,אך כיום היא כבר בחורה בוגרת שנישאה וכעת מתגרשת.לכן,היא זו שצריכה להחליט באם היא רוצה לקבל עזרה טיפולית מקצועית או לא ! יותר מכך,שום טיפול פסיכולוגי לא יצליח כאשר המטופל אינו מעוניין בטיפול !!! מכאן,שאת כאימה,ויתכן שהקשר ביניכן טוב ופתוח (איני יודע) יכולה במצב העניינים העכשווי רק להציע לביתך שהקלה על התהליך אותו היא עוברת, ובכלל לחיזוקה ופתיחת ערוצי חשיבה חדשים לעתיד עבורה,שאת מציעה לה להעזר בייעוץ טיפולי,ורק,כן רק במידה והיא רוצה ומוכנה לתהליך נפשי זה,אז יהיה מקום שהיא תמצא את המטפל/ת המתאימים לה,ובמסגרת הטיפולית אותה היא מעוניינת (פרטית,קופ"ח,אוניברסיטה,עירייה) עבור עצמה. לסיכום - עצרי לרגע את עצמך,קחי אוויר,הביני שזו חדירה מצידך לתחום פרטיותה של ביתך הבוגרת,ורק אז תחליטי כיצד להמשיך לפעול לטובת ביתך.בהצלחה.

orly0212

New member
תשובה

כמובן שאני עושה זאת בגלל שהיא ביקשה ממני לחפש עבורה והיא זאת שהחליטה תודה

למעלה