צריכה את עזרתכם !

צריכה את עזרתכם !

היי, אני לא ממש בקיאה בכל עניין הפורמים אבל אשמח אם תוכלו לעזור אני סטודנית לתקשורת במסולול רדיו וכעבודת סיום אני צריכה לערוך ספיישל 3 שעות ובחרתי לעשות אותו על אביתר בנאי.לכן אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי כל חומר שיש לכם כתבות , ראיונות ,(מכל השנים ולא רק מלאחרונה)סיפורים מהופעות, שירים- באמת כל דבר מאוד יעזור לי אשמח אם תשלחו למייל כי הבנתי שלפה אסור להעלות כתבות מלאות המייל שלי הוא [email protected] המון תודה מראש :) סיון

TEENAGER1

New member
עד כמה זה דחוף?

כי יש לי בבית כל מיני שברירי ראיונות שאוכל לשלוח לך, אבל רק בשבוע הבא.. בכלליות אביתר לא מתראיין כ"כ הרבה, אז זו קצת בעיה. כתבות שיותר בכיוון של ביקורות על הופעות או דיסקים - אפשר למצוא בשפע באינטרנט. בנוגע לסיפורים מהופעות ושירים - לא בדיוק הבנתי מה את צריכה, תוכלי לפרט? בכל אופן, שיהיה בהצלחה - בחרת אחלה נושא

אז ככה

דבר ראשון תודה על התגובה אז ככה שבוע הבא זה מצויין , כמובן שאני צריכה את זה כמ שיותר מהר שברירי ראיונות זה גם משהו . וכן חבל שלא גילתי שהוא בקושי מתראיין לפני כי אני ממש רוצה לעשות עליו. אז ככה זה בעצם ספיישל ברדיו אז אם יש מידע על השירים, על מה כתב? או ייחודיות של השיר. אני מאוד אשמח אם יש קטעים נדירים מהופעות, או בכלל דברים שלא כולם יודעים אלא אם כן מעריצים את האומן. ובעצם כל דבר מעניין!! הבנת איכשהו ? :)

TEENAGER1

New member
אני אשתדל לשלוח לך כמה דברים בשבוע הבא

שאר הדברים שביקשת הם מאד כלליים, אולי אם תמקדי יותר - יהיה יותר קל לעזור לך.. בכלליות את יכולה לחפש בפורום, לחטט קצת בארכיון, אולי תוכלי למצוא את מבוקשך..

למעלה