צריכה את עזרתכם...

צריכה את עזרתכם...

היי, אני בד"כ אמא לחוצה לשני ילדים בני 8 ו-שנה ו-8 חודשים. ממה אני לחוצה - ובכן אני לרוב פשוט לא יודעת מה להכין להם אוכל (לא צהריים - שזה גם בד"כ מאוד שגרתי) אלא מארוחת צהריים והלאה. אני כ"כ לא יצירתית באוכל שאני יכולה לשבת שעות ולחשוב מה לעשות היום לאכול. מה יש לכם בד"כ בבית שהוא זמין לאכילה?? אני לא מחזיקה חטיפים או עוגות. בפירות הם נוגעים בקושי, מה נשאר?. אני יודעת שיש פה רשימה בלתי נדלית של מאכלים - אבל שום דבר לא מדבר אליהם HELP ME PLEASSSSSS

ניקי ב

New member
קבלי שירשור מאכלי ילדים

חוץ מזה אני מוסיפה לך עוד דברים : חביפיצה חטיפי פיצה בצורות פנקייקים קטנים לילדים תהני. אם תירצי משהו נוסף תני קריאה. ניקי

ניקי ב

New member
מה שהייתי עושה לילדים שלי שהיו תינוקות

הייתי מועכת אבוקדו, מגרדת עגבניה, לא שלמה, מועכת חלמון קשה (במידה והתחלת לתת) טיפת מלח וזהו. ניקי.

pirge

New member
הילדים כבר גדולים.תרגילי אותם לאכול

הכל. תכיני ביחד איתם סלט פירות. תכינו ביחד לביבות . יש בפורום מבחר ענק של לביבות/פנקייקס/ מכל הסוגים והצבעים. פיצות בבצק שמרים או בצק מהיר מקמח תופח.תגווני להם את התוספות. סנדויצ'ים-אפשר להכין ביחד עוגיות- אפשר להכין ביחד מאפינס במגוון טעמים מלוחים ומתוקים פשטיחביתה / אומלט אפוי במבחר ענק של טעמים - אפוי בתנור חביתת אטריות ותוספות במבחר גדול של טעמים - אפוי או מטוגן כ"קוגל" ספגטי בכל הצורות בטעמים שונים שקשוקה לילדים את הביצים את יכולה להכין בתוך השקשוקה כביצים קשות,מקושקשות,עין ..... לאפות לחמניות ברזיל - לחמניות עם חתיכות של תפוחי אדמה ובטטה- מכינים איתם סנדויצ'ים מעלפים. מלא מלא מתכונים במאמרי הפורום.את יכולה לשוטט ולטייל ולמצוא דברים שידברו אל ליבך . ב ה צ ל ח ה

למעלה