צריכה את עזרכתם

bמיקה

New member
צריכה את עזרכתם

היי, שמי מיקה ואני זקוקה לעצתכן/ם חבר שלי הוא מה שנקרא גדול ואני חולה על כל סנטימטר ועל כל קילו בגוף שלו אבל הוא לא שלם עם עצמו והחליט, בבגלל שדיאטה רגילה לא הולך לו, ללכת על דיאטת "ארבל לייף" ואני דואגת שזה מסוג הדברים שעלולים בטווח הרחוק להרוס את הגטף או לגרום לסוג של התמכרות. אני גם הייתי בעברי שמנה (מאוד....120 קילו) וירדתי עם דיאטה רגילה ואני לא מנסה לשפוט אותו חס וחלילה.... השאלה היא אם מישהו מכם מכיר את הדיאטה הזו והאם היא אכן מסוכנת כמו שאני חושבת תודה מראש מיקה

solee

New member
לאחר למידה עמוקה של הנושא..

שיטת הרבל לייף מבוססת כולה על צמחים וחומרים טיבעיים. אין סיבה לחשוש. החומרים הם אינם ממכרים !!! רק תזכירי לחבר שעליו לסיים את כל התהליך, גם הירידה וגם שמירת המשקל לאחר מכן - שגם הוא מבוסס על תוספי מזון. זה עבוד רק אם עושים הכל עד הסוף. שיהיה לך ולחבר בהצלחה !

../images/Emo12.gifהרבלייף../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

הם חבורת גנבים ורמאים, בעלי אלמנטים עברייניים ברורים. הכרתי אותם היטב והאמיני לי - חיוני לשמור מהם מרחק!!

solee

New member
וזה אומר משהו על איכות המוצרים ?

חוץ מזה. לא כולם רמאים וגנבים. מכירה אישית.

לדעתי האישית, כמו גם של כמה מחבריי:

תמיסות מגעילות. ותראי - יש מצב, שגם כמה אנשים הגונים, נגררו לזה, בזמן מן הזמנים. עדיין - זהו עסק נתעב ומושחת, שמצווה גדולה היא להתרחק ממנו. לא סתם, בכל מקום בו הם פעילים זמן רב מדי, חברות אחרות בנות-דמותם, מתעקשות להבהיר: "אנחנו לא הרבלייף!! אנחנו לא כמותם!! אנחנו לא הם!!" אומר משהו.

lb22

New member
עבריינים?

עם כל הדברים הלא טובים שיש בשיטה שלהם.... עבריינים? כדי להיות עבריין צריך לעבור על אחד מסעיפים בחוק העונשין אז איפה בדיוק הם עוברים על אחד החוקים במדינה? בזה שהם מציעים פתרון פלא? אז הם חבורה של אנשים עם כוונה טובה כלשהי שעושים את זה בדרך לא דרך/דרך לא טובה וכו'...... איפה העבריינות פה?

lb22

New member
אה וואלה..

אם ככה : כל אדם בפורום הזה הוא עבריין... אין אחד במדינה הזו שהוא לא רמאי , שהוא לא רימה או שיקר לגבי משהו (ואם יש הם מעטים ביותר אולי איזה אחוז מתוך 100 ) עם כמה שאני לא תומך בשיטה של הרבלייף ובכלל בשיטות דומת לזו אין כן מעשה עברייני ... יש הבדל בין מעשה עברייני (פלילי) שנוגד את חוקי המדינה או בעצם את סעיפי חוק העונשין בישראל לבין מה שהם עושים. ד"א שתדע שאם יש ירידה במשקל בגלל הרבלייף אז הם לא רמאים...הרי הם מפרסמים את עצמם בתור חברה שגורמת לירידה במשקל.. קיצר אתה צריך הבהרה כנראה על המושג עבריין מהו אחרת כולם פה היו עבריינים.

אני עשיתי את הדיאטה הזאת...

א. זה דוחה ברמות על!!! ב.יקר ג. הורדתי קצת כמה קילו לא משהו משמעותי ד. מצד שני אני חיה ובריאה טפו טפו טפו אז אין מה לדאוג ה. את הירידה הגדולה באמת עשיתי עם המון ספורט ואכילה נכונה לשיקולכם

solee

New member
אז לך כנראה השיטה לא כל כך התאימה.

אני מכירה הרבה מאוד אנשים שהצליחו לרזות ולהשאר רזים. כולל בני משפחה.

zoo101

New member
שיעשה ניתוח טבעת זה עוזר מאוד

אני אחרי ומאוד מרוצה. בנינו מי לא ניסה דיאטות בעבר ותמיד בסופו של דבר חוזרים להיות שמנים. עם טבעת אתה לא רעב ואוכל קצת. ופשוט כיף לא רגיל פתאום להפוך למישהו שאוכל הוא לא מרכז עולמו.

lb22

New member
והצלחת לשנות

את כל הרגלי האכילה שלך בין רגע? ניתוח טבעת אולי דבר טוב...אבל את יודעת שאם לא תהכפי את אורח החיים שהיה לך לאורח חיים אחר זה לא יעזור...

מ ח י י ך

New member
אתה קצת...

מדבר על משהו שאתה לא מבין בו שום דבר. אבל זה לא עצר אותך בעתיד. כל המטרה של ניתוח מכל סוג (טבעת או מעקף או מה שזה לא יהיה) הוא לעזור לך לשנות את אורך החיים. לכפות עלייך את השינוי הזה. בדיוק בין רגע. וזה הדבר היחיד שיכפה עליך לעשות את זה. אם לא אתה בעצמך. :)

lb22

New member
אף אחד פה לא יעצור

אותי מלהגיב אז אתה יכול להיות רגוע...... עכשיו אני אסביר לך בצורה מדוייקת כי כנראה קשה לך להבין : בין רגע זה אומר שוואלה ישר אחרי הניתוח בשבועות/חודשים (זה לדעתי בין רגע) הרגלי האכילה השתנו.. אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל קראתי פה מזמן בפורום סיפור של טבעת שנעשתה ולא עזרה.... אז מסתבר שזה לא עוזר אם לא משנים.. הדעה שלי על הניתוחים הללו שאם הם נעשים במטרה לקבל פתרון פלא אז זה לא יעזור בשיט אם זה נעשה בגלל שהמשקל כבר מהווה בעיה בריאותית ומסכן את חייו של אותו אדם ואין שום ברירה אחרת אז זה הרבה יותר מתקבל אבל פתרון פלא לא עוזר לאף אחד והרי לך הדוגמא שהבאתי לך פה , עכשיו תעשה עם זה מה שאתה רוצה ותמשיך לחייך או לפחות לנסות להגיד לי לסתום בדרך אחרת...

מ ח י י ך

New member
לא אמרתי לך לסתום

למרות שהרבה פעמים זה מה שאתה גורם לי. ההודעה הקודמת שלך מוטעית. אבל זה בסדר אתה ניזון ממה שאתה קורא פה. זה נכון שיש כאלה שרואים את הטבעת כמשהו בעייתי (אני בינהם) אבל טבעת זה לא הניתוח היחיד שיש. ובדיוק לפי ההגדרה שלך של ישר אחרי הניתוח ואפילו לא אחרי שבועות חודשים אלה ממש אחרי הניתוח כבר חייבים לשנות את החיים. אני אתייחס לניתוח שאני עברתי שהוא יותר מתקדם ועדיף על טבעת (לדעתי הצנועה). אתה חייב לאכול פחות כי אין לך מקום. אם תאכל יותר יקרה לך מה שיקרה אם תאכל יותר במקרה שיש לך קיבה רגילה (כמו אחרי ארוחת פסח) ופשוט תרגיש מפוצץ ותפתח איזה כפתור. ההבדל היחיד שזה יקרה הרבה יותר מהר. אני לדוגמא יש לי קיבה של בן 6 בערך. אחרי כמות קטנה אני שבע מאד. בנוסף אסור לי לאכול הרבה סוכר. וכן זה ממש אחרי הניתוח. לא שבועות ולא חודשים. איך שאתה מתעורר מהניתוח. אז העובדה שעכשיו אני אוכל הרבה פחות ואף פעם לא רעב (זה בונוס של הניתוח) ולא מרשה לעצמי לאכול הרבה סוכר. אז שיניתי הרגלים בצורה המדהימה ביותר כמו שבחיים לא הייתי מצליח רק עם כח רצון. כל החיים נלחמתי עם כח הרצון הזה בשינוי ההרגלים ותמיד נשברתי. אז עכשיו אני לא יכול להשבר. ואני מרוצה. ומצטער שלא עשיתי את זה קודם אחרי שכבר הורדתי 55 קילו ב8 חודשים האחרונים. אז אני מקווה שעכשיו הבנת למה זה כן גורם לך לשנות הרגלי חיים. תודה. :)

לא מסכימה ואני כן מבינה בזה!!!

אני עם טבעת. עשיתי את הניתוח לפני 4 שנים. זה לא עזר מייד. כן, בחודש הראשון אתה יורד, כי אתה רק על נוזלים אבל אחר כך --- אם אתה לא משנה את הרגלי האכילה - כלום לא עוזר. היו תקופות שירדתי מאז (כששמרתי על מה שאכלתי, כמו דיאטה, כן, כמו דיאטה) והיו תקופות שלא. שלא שמרתי ועליתי. גם מקצת מזון. ירדתי 44 ואחר כך עליתי 20 ועכשיו אני כבר מספר חודשים שומרת על מה שאני אוכלת ושוב ירדתי 17, ועדיין יש עוד 20 - 30 לפניי. והרבה הקאות ולא לישון בלילה אם אני אוכלת סמוך מדי לשעת השינה. וכו וכו וכו לא לא לא מומלץ. חייבים לשנות את הרגלי האכילה. אפשר להשמין גם עם טבעת. אם אני אוכל לחם מטוגן בערב, ולא גבינה רזה - אני אשמין. אם אני אוכל בצהריים פירה ולא דג. אני אשמין. המטבוליזם של אנשים כמונו - שעשו דיאטות ועלו וירדו כל חייהם - הרוס. וגם בכמויות קטנות אפשר להשמין. השאלה כמויות קטנות של מה.

מ ח י י ך

New member
את קראת מה שכתבתי לפני שהחלטת...

שאת לא מסכימה ? אני דיברתי על טבעת ? תעזבי אותי באמאשלך מטבעות ואיכסים אחרים כאלה.... אני עשיתי מעקף קיבה. ולכן אני לא יכול לאכול דברים משמינים עם הרבה סוכר. וגם אני אף פעם לא רעב ויכול לאכול ממש קצת. טבעת זה משהו אחר... :)

למעלה