צריכה את דעתכן...

galit 03

New member
צריכה את דעתכן...

אני עוברת את הניתוח בשני בשעות הערב(5/5) וקבענו שאנחנו מארחים את המפוחה אצלנו ביום העצמאות שיוצא ביום רביעי בערב... בעלי אמר שהוא יארגן(ואין הרבה כי נסדר לפני הניתוח טיפ טופ את הבית מפני החמה הפולנייה ואנחנו מארחים בחצר-הרבה בשר...וחוץ מהבשר שינוח על משכבו על המנגל כל השאר קונים מוכן וסלטים וקינוחים שחמתי תכין),חברה אמרה לי שאני משוגעת כי אני צריכה לנוח אבל מצד שני לא עדיף לחזור כמה שיותר מהר לשיגרה?(וללעיסת סטייקים) וחוץ מזה המקסימום שאני אעשה זה לקום מהכיסא ולשבת על הכיסא...כל השאר נופל על בעלי והגיסות... מה אתן אומרות?

זואילי

New member
אני ממש הייתי מוותרת על האירוח

נגיד ותשתחררי ברביעי בבוקר - מה אז? ואם בכל זאת השתחררת יום קודם, אל תשכחי שזה ניתוח. הגוף צריך בהחלט מנוחה. ואם חלילה תרגישי כאבים, או תהיי עייפה וכל מה שיבוא לך זה לא לצאת מהמיטה באותו רגע? למה להעמיס על עצמך את כל המישפוחה יומיים אחרי ניתוח??

galit 03

New member
זה גם נכון,

למה שאני אשתחחר רביעי בבוקר? ד"ר סוריאנו אמר שיום אחרי אני בבית ויומיים שלושה אחרי אני יכולה לחזור ולטפל ברפלקסולוגיה... את האמת אני לא יודעת מה זה ניתוח למזלי וכרגע קצת לצערי...כאבים, הד"ר אמר שלא יהיו יותר ממה שיש עכשיו ואת האמת כמו שאני מכירה את עצמי - הדבר היחידי שיגרום לי לא לצאת מהמיטה זה בעלי :) או יום ממש קר וגשום... אני פשוט רוצה להחזיר את עצמי כמה שיותר מהר לשיגרה כדי לא לשקוע... והמשפחה תמיד עושה מצב רוח טוב :) וחוץ מזה שנה שעברה עבר עלינו יום עצמאות מזעזע(הרדמנו את הכלב שלנו ממש בערב יום הזיכרון והדבר היחידי שעשינו בעצמאות היה לבכות וזה היה נורא קשה)והבטחנו לעצמנו שהשנה מנסים לחגוג...

זואילי

New member
אז יאללה - גו פור איט!

אותי את לא צריכה לשכנע
תהיי כמו מלכה ושכולם יקרקרו סביבך. הדבר הכי חשוב עכשיו הוא לעבור את הניתוח בהצלחה ועם החלמה מהירה. ותתפנקי טוב טוב עם המשפחה.

lee E

New member
התשובה הראשונה שעלתה לי לראש זה "לא".

אבל...אם לא תזוזי..ברור לך שזה לא ריאלי לחשוב שאת תוכלי לעשות משהו...וכל האחרים יהיו אחראים על הבלגן (והכי חשוב, על הניקיון שאחרי)..אז למה לא? מה שכן, לא הייתי ממליצה לך לאכול סטייק אחרי ניתוח!..רק ירקות מבושלים ורכים!

galit 03

New member
זה בדיוק גם מה שאני חשבתי...

כולם יעשו הכל ואני רק אוכל...מקווה שאני אוכל לאכול סטייק :), גם הניקיון שאחרי הוא לא עלי... שזה מצויין מה גם שזה בחצר אז לא ממש אכפת לי... נקווה לטוב ושוב תודה, גלית

../images/Emo50.gif

אבל ממליצה לך שלא לארח, הניתוח שלי היה קצרצר סה"כ שני מוקדים אבל הייתי חודש בבית! ההחלמה היא מאוד אינידבידואלית, למה לקחת סיכון? עדיף להתפנק במיטה עם החצי ובלי בלאגן... זאת רק דעתי. המון המון בהצלחה בניתוח ובשורות טובות

ברור שלא כאילו דא?

מהניסיון שלי אי אפשר לדעת איך נגמר ניתוח,כמה זמן נמשך אישפוז ואיך מתנהלת ההחלמה. ממש ממש לא. את נכנסת לחדר ניתוח להזכירך. בהצלחה

לדעתי

תשאירי את ההחלטה לאחרי הניתוח...... ניתוח זה ניתוח ואי אפשר לדעת כמה זמן ימשך אישפוז הכל תלוי בגוף שלך ואת זה גם את לא יכולה לדעת.. נכון שההמלצה היא לקום מיד אבל........... אני בניתוחי בטן קשים וארוכים קמתי למחרת.....על הרגלים.....אבל זמן אישפוז השתנה אצלי מניתוח לניתוח....גם כי זה היה פתיחות בטן.....וגם כי כל ניתוח היה "מסוגנן" אחרת....אבל הצלחתי להתאושש יחסית דיי מהר לעומת הניתוח האחרון של הריאה שאמור היה להיות יותר קל מהניתוחים שעברתי....הייתי בטוחה שכמו בניתוחים הקודמים אין בעיה לקום מיד ולהתחיל לצעוד כדי להחלים מהר ולהפעיל מערכות וזה ריתק אותי למיטה לעוד יומיים...עד להתאוששות....וירידה מהמיטה..... כך שתשאירי את הכל ב-HOLD שהכל יהיה מוכן לאירוח אצלך ואם זה לא מסתדר שיעבורו לאירוח אצל מישהו אחר...... שיהיה בהצלחה

galit 03

New member
טוב,אני חושבת שאחרי התלבטויות קשות :)

אני אשאיר את ההחלטה לאחרי הניתוח... יש לי שאלה נוספת שקצת מטרידה אותי - אחרי הניתוח אין/ יש דימומים ואגינאליים?(זה ניתוח להוצאת ציסטה+ניקוי מוקדים עם אנדו')

זואילי

New member
לא יודעת...

לי היה ניתוח ארוך של 6 שעות ולא הייתה לי טיפת דם. מניחה שכמו בכל דבר - זה מאוד אינדיבידואלי. לחלק יש ולחלק אין.

למעלה