צריכה את דעתכם

Ray light

New member
צריכה את דעתכם

אני חייה בבית ששואב ממני אנרגיות, כח לחיות. אני מרגישה מתה, מפוררת כל היום אני במיתה. יש הרבה השלכות בגלל המצב הזה. לעזוב לצערי אני לא יכולה. אני צריכה עזרה יעוץ איך אני יכולה להתמלא באנרגיה, אני מרגישה כבולה. אני מרגישה נורא

אנרגיות רעות בבית

אני ממליץ ראשית לעשות טיהור של הבית ע"י שריפת עלי מרווה ומעבר על כל הבית חדר חדר, דרך מעבר בכל הפינות. תהליך זה יכול לטהר בית מאנרגיות ישנות ותוקעות.. כמו כן הייתי ממליץ לך להמשיך ולדאוג לשינוי האנרגיה בבית. כנראה יש בבית סידור שגורם לתקיעות או אגירת חפצים ישנים שאוגרים אנרגיה. בבית שלי אני משתמש הרבה בנרות וקטורת על מנת לשמור על אנרגיה נקיה... כמובן החלק הכי חשוב הוא את , אילו אנרגיות את מביאה הביתה? האם את מביאה כעס או תסכול מבחוץ פנימה , אם תשמרי על עצמך נקייה, במובן של ניקיון מערכות יחסים שלך עם אחרים ועם עצמך תוכלי ליצור בעצמך את האנרגיה שאת רוצה.. כמו כן גם ייעוץ של מומחה פנג שואי יכול להביא לשינוי משמעותי מה שתביאי את הביתה זה מה שיהיה.. אור ואהבה

אם את צריכה מומחית לפאנג שוואי- צרי

קשר כול מה שאריק אמר נכון וסוג המרווה שעליך לחפש: מרווה רפואית או מרווה משולשת יבשה חייבת במקהירות לזיז את מיקום החפצים בבית להזיז את הטלויזיה מהצד המזרחי של הקיר לכול צד אחר לחפש אם יש לך קורה מעל הראש ולהחליף מיקום מיטה לפתוח חלונות לשנות וילונות לזרוק ניירת ביי

למעלה