צריכה אתכן...

mickamit

New member
צריכה אתכן...../images/Emo4.gif

הי בנות, הרבה זמן לא כתבתי.. אני מחכה כרגע שהציסטה שלי תיעלם כדי להתחיל טיפול חדש... בשבועיים שאני מחכה כל החברות שלי והשכנות הודיעו חגיגית על הריונן... אני לא מפסיקה לבכות. כבר יותר מחודש עבר מאז הגונל F האחרון אבל הדמעות לא מפסיקות...
כשאני מוזרקת יש לי תירוץ... ועכשיו? פשוט עצובה?
דרך אגב, ראיתם את הסרט הנהדר מייבי בייבי...? מתוק בנפלאותו לא? איך מתמודדים עם שמחה של אחרים? מצד אחד אני רוצה לשמוח בשבילהן אבל הקנאה והייאוש..... עוד שאלה לי.. אני מטופלת אצל פרופ' כהן בקופת חולים כללית בתל אביב. מישהי שמעה עליו ויודעת משהו על סיכויי ההצלחה שלו? לא מזמן עברתי לגדרה ואני שוקלת לעבור לטיפול באזור רחובות.משנה רופא משנה מזל???? יש המלצה?
צריכה קצת עידוד וחיזוקים.....

Galit29

New member
אם את צריכה עידודים

אז תקראי את החתימה שלך ותראי איך את מתעודדת. בכל מקרה שולחת אלייך שקי עידוד - שלא יגמר

blessed

New member
הנה אני, פה בשבילך ../images/Emo24.gif

נורא מבינה אותך. גם אני חיכיתי עכשיו חודש לציסטה שתיעלם (בתקווה שנעלמה- מחר אני אדע). ואצלי כל החברות יולדות עכשיו! 2 מחברותי הטובות ביותר נמצאות בחודש תשיעי (וזה לא ילד ראשון שלהם) ועוד כמה ילדו בחודשים האחרונים. אני שמחה בשמחתן אבל כמובן שיש גם קנאה שמעורבת בסיפור. טוב, לא ממש עודדתי אותך עם הסיפורים שלי, אבל לפחות תדעי שאת לא היחידה שנמצאת בסרט העצוב הזה.
ובענין לא קשור- יש לי חברה אחת לא ממש קרובה שכל פעם שאני מדברת איתה שואלת מה עם ילדים ואם אני בהריון. אני משתדלת פשוט לא לדבר איתה אבל מדי פעם היא מתקשרת, והיום שוב אותו סיפור-"נו, מה חדש? מה עם ילדים?... אה אז אני מבינה שאת לא בהריון עוד" די!!!!!! נמאס ממנה!!!! (אלו היו 30 שניות של הוצאת קיטור...)

blessed

New member
אולי באמת אני אתחיל להיות בוטה...

נראה לי שאני עדינה מדי!

7נתי7

New member
מכירה את החברות האלו.

לפני שהתחתנתי היתה לי "חברה" (נשואה עם ילדים כמובן)שכל כמה שבועות/חודשים היתה מתקשרת ושואלת את כל השאלות המעצבנות...ממש רשימת מכולת. יש לך מישהוא?מה עם ההוא? אולי תעשי ילד מחוץ לנישואין?כבר נהיה לך מאוחר(עוד לא היתי בת 30 אפילו) עד שיום אחד התפוצצתי. אמרתי לה שכשיהיה לי מה לספר אני אספר ושתפסיק להתקשר אלי כשרע לה כדי לראות שאצל אחרים גם לא טוב,לדעתה כן, כי אצלי הכככל בסדר ושתחזור לחייה המשעממים ותניח לי. זה עבד לתקופה ארוכה. לפני כמה חודשים היא התקשרה לבשר שנולד לה ילד נוסף, פנצר.מ ס כ נ ה מאד שמחה לשמוע שאין לי ילדים ומייד דיברה על אימוץ.(לא שזה לא עלה לי לראש) יש כאלו "חברות" שכדאי להתרחק מהן אל תתיחסי ותנפנפי אותה

למעלה