צריכה אתכן..תודה!!

micbr12

New member
צריכה אתכן..תודה!!

עשיתי היום בדיקת בטא שיצאה 18.. אני עם דימומים. במדיקל אומרים לי להמשיך לקחת את התמיכה ולעשות בדיקה חוזרת ביום א..
יש טעם בכלל?? הרי 18 זה שלילי לא??

נונו2014

New member
היי ממי ..

18 זה לא שלילי ..אבל זה מאוד נמוך .
האם לקחת אוביטרל או פרגינל כתמיכה ? ומתי פעם אחרונה!
אם את ללא אז זה יכול להיות או כימי או אחד מהסיפורים המרגשים של בטאות נמוכות שהופכות לתינוק מתוק .
מקווה שזה מה שיקרה
בכל אופן תבדיקי הכפלה .
ומה עם הדימומים יכול להיות שיש חוסר בהורמונים בדקת פרוגסטרון ואסטרודיל?

micbr12

New member
היי בובה..

אוביטרול לקחתי לפני השאיבה, כתמיכה אני לוקחת קרינון וזריקת גסטון.
מה זה כימי?

הריון כימי

הריון כימי זה כשיש תוצאה חיובית נמוכה בבטא ואחרי זה מתאפס. זאת אומרת שהייתה השתרשות אבל לא החזיקה והתמוססה. בגלל זה המדדים עולים ויורדים. ולא הבנתי למה גם קרינון וגם גסטון כתמיכה? תנסי רק גסטון ואולי להגביר את הכמות. לי היה כימי עם רק קרינון והחלפתי לכדורי אוטרוגסטן ומאז לא היה לי דימומים בכלל. בהצלחה!

היי חמודה

קודם כל זה לא שלילי עד שזה לא שלילי. כל תוצאה מעל 5 זה חיובי, אלא אם כן מתאפס. אני לא רוצה לעודד כי 18 זה נחשב אכן נמוך אבל בהחלט חשוב לא להפסיק את התמיכה עד שמתאפס לחלוטין. מאידך את גם אומרת שיש לך דימומים אז יש בהחלט מצב שזה הריון כימי ולא יחזיק. הייתי ממליצה גם שתבדקי אולי התמיכה שאת מקבלת לא מספקת..אולי צריך להגביר את התמיכה או להחליף אותה בניסיון הבא כדי שלא יהיה מצב שיהיו דימומים. נכון שיש בנות שמדממות בתחילת הריון אבל בד"כ זה בהריונות טבעיים ולא כתוצאה מטיפולים. לי היה הריון כימי בטיפול ה2 עם דימום ביום הבטא והחלפתי והגברתי מינוני תמיכה הורמונלית מאז ולא חזר. מחזיקה לך אצבעות. תהיי חזקה ותמשיכי הלאה לא להתייאש!!!

micbr12

New member
ושהחלפת תמיכה

הפסיקו הדימומים וההריון נמשך?
והאמת גם אם זה כימי זה די מעודד אותי כי סוף סוף ראיתי בטא שונה מ 5..כמה שזה נשמע מופרע..

עניתי לך למעלה

יש 4 סוגי תמיכה הורמונלית-פתיליות אנדומטרין. גל קרינון. כדורי אוטרוגסטן. וזריקת גסטון. אם את כבר מזריקה גסטון שנחשב הכי מועיל וחזק אז אולי שווה להגביר מינון. מה שגם מומלץ זה לבצע שבוע אחרי ההחזרה בקופח בדיקת דם להורמונים אסטרדיול ופרוגסטרון ולראות שהתוצאות גבוהות והתמיכה מספיקה. שוב אני החלפתי והגברתי תמיכה לבקשתי אחרי הכימי ומאז לא היו לי דימומים והיה לי בטא חיובית והריון שנפל כתוצאה מהפסקת דופק שזה כבר משהו אחר. אז יהיה בסדר תקשיבי למנוסות ממך �� כי אין חכם כבעל הניסיון חחח ושיהיה בהצלחה! תהיו חזקים ותמשיכו. הכי חשוב התמיכה של בני הזוג!

micbr12

New member
תודה מאמי!!!

חחחח אני מקשיבה מקשיבה..
חג שמח ואמן בשורות טובות

thu7

New member
למה הכוונה ב"הגברת תמיכה"?

האם הכוונה להגדיל את המינון או שינוי מוחלט של התמיכה?
אני קיבלתי אנדומטרין, זריקות פרוגסטרון ועוד מלא כדורים דרך הפה אחרי שאיבה והחזרה.
עכשיו אני אחרי החזרת מוקפאים עם אנדומטרין ופרוגינובה.
שמעתי שמישהי הזכירה אוביטרל בתור תמיכה? יכול להיות? כי אני מעולם לא שמעתי על זה

hatalya

New member
נקווה בשבילך לטוב

או לסיום מהיר ללא התערבות אם זה שתצטרכי.
זה לא שלילי עד שהאישה השמנה לא אומרת שזה שלילי!
בהצלחה

היה לי פעם בטא 18

אחרי יומיים עלתה ל19 ואז ירדה זה היה הריון כימי.
אבל הכל יכול להיות...כבר שמעתי גם על הריונות תקינים שהתחילו מבטאות נמוכות כאלה
צריך לבדוק הכפלה בעוד יומיים ולהגביר תמיכה

השואלת14

New member
הבטא פחות מדאיגה מהדימומים....

כי בטא כזו לא שלילית והיא עוד יכולה לעלות, כבר היו מקרים אבל אם יש דימומים
אז אולי צריך להגדיל תמיכה. צרי קשר עם הרופא שלך ושיגביר לך תמיכה
עדיף לנסות כל מה שאפשר לפני הבדיקה ביום ראשון

מחזיקה לך אצבעות

micbr12

New member
הרופא שלי דיבר איתי באותו רגע..

ממשיכה לקחת תמיכה, יום רביעי האחרון לקחתי גם גסטון.

ותודה רבה!!!

למעלה