צריכה אתכן דחוף!!!!

צריכה אתכן דחוף!!!!

בוקר טוב אני חודשיים לאחר ניתוח לפרסקופיה עם ממצאי אנדומטריוזיס לפני שבוע וחצי (ב-29.6) קיבלתי מחזור, ב- 30.6 הזרקתי דקפפטיל היום, 8.7 אני מדממת!!!! מה זה??? האם זה תופעת לוואי של הזריקה??? מה לעשות??? מישהי מכירה??? תודה מראש!

להרגיע

גם אני הייתי בלחץ בפעם הראשונה, נאמר לי (אחרי סוף שבוע מורט עצבים) שזו מטרת הזריקה, לדכות את המערכת עד להופעת דימום. בהצלחה

תודה מונוגונית...

את יכולה להסביר קצת... מה הקשר דיכוי מערכת להופעת דימום??

מם 1971

New member
דקאפפטיל

יש לנו נתונים דומים (לפרוסקופיה->אנדומטריוזיס->דקאפפטיל) לי הדקאפפטיל חסך ממני את המחזור למשך תקופה ארוכה, אך כבר שמעתי על בנות שלמרות הדקא' דיממו . עד כמה שאני הבנתי לא מדובר בתופעה חריגה, אך אם את לחוצה שווה להתייעץ עם הרופא.

השאלה היא מה אומר הדימום הזה

את מבינה? האם זה בסדר כל הקטע הזה... בכל מקרה אני אדבר עם הרופא שלי, פשוט היום הוא מנתח ואי אפשר להשיג אותו בנייד לפחות עד הצהריים.... תודה רבה!! מאחלת לך המון הצלחה

מם 1971

New member
אני יכולה רק לשער

כידוע לכל אחת תגובות שונות לטיפולים. אני זוכרת שכאשר לי הורו להתחיל לקחת דקאפפטיל הרופא אמר לי שייתכן ובתקופה בה אקבל את הדקא' יעלם המחזור לגמרי, אך ייתכן גם שלא. סביר להניח שהגוף שלנו מגיב בדרך שונה , בדיוק כמו בנושא תופעות הלוואי- אני חוויתי כמעט את כל תופעת הלוואי הקיימות בעוד שיש אחרות אשר כמעט ואינן מרגישות דבר. ברור שהגוף שלנו נמצא במצב לא טיבעי לאור ההורמונים והאנלוגים המוזרקים לו ולכן גם התגובה של הגוף אינה צפויה או טיבעית בדרך ההתנהגות לה אנו מצפים ורגילים. דווקא בשירשור שאת פתחת לפני מספר ימים אחת הבנות (לי עם)ציינה תופעות דומות למה שאת מתארת. מצרפת לך קישור בנושא-

יפי - באמת כדאי להירגע...../images/Emo176.gif

אני דיממתי בערך שבועיים אחרי הדקא ונכנסתי לדקא-און. הרופאה אמרה לי שבד"כ באמת, אמורה להיות תגובה ארוכה אבל אם את על דקא ארוך (גם לי אנדו'...) אז בפעם השניה, זה כבר לא קורה ואת לא תקבלי מחזור - שזה די כיף כשחושבים על זה, במיוחד אנחנו עם האנדו' שהמחזור מביא איתו בד"כ כאבי תופת... אז את לא לבד, בהצלחה רבה - ואם את צריכה עוד תשובות - שלחי מסר! בהצלחה רבה! שוגה.

למעלה