צריך

belistirs

New member
צריך

שירים טובים של ראפ ישראלי וצרפתי משהו של מוקי או שורטי ובראפ צרפתי אני לא מכיר אף אחד כי שמעתי רק שיר אחד של איזה אחד לא זוכר תשם יש המלצות?

EmGee

New member
הנה הצעה

במקום שכל פעם שמישהו מצטרף לפורום יכתבו לו רשימה של שירים מומלצים אז בארכיון של הפורום תהיה המלצה של שירים שכל מי שחדש יקשיב. ועד שהרשימה הזאת תתפרסם אני אמליץ קצת על ישראלי: כלא6-המשחק מסיקה ודני דין - דרוך אני ובעיקרון כל מה של סאבלימינל, פישי, רוי אדרי וחבריהם בקשר לצרפתי תמצא מישהו אחר

הנה עוד הצעה: (דה´לורד!!!)

אולי דה´לורד יוכל לארגן בלמעלה איזה לינק לדף שכל מצטרף חדש יתבקש לקרוא לפני שהוא משתתף בפורום.... ובדף יהיו הצעות ודברים שחשוב לנו לבקש או להציע למי שמצטרף עכשיו. יחסוך לנו איזה 30 הודעות כל חודש שמיותרות לחלוטין. אפשר גם לשים שם לינקים לשרשורים רלוונטים לעניין. לורד, מה אומר?

belistirs

New member
מי חדש?

אני זה דוקטור פאק שיניתי תניק וכתבתי הודעה ממזמן!! פשוט אין לי מה לשמוע

באופן כללי, אני מתכוון

לא ספציפית לגביי ההודעה שלך, פשוט יש הרבה הודעות כאלה...אתה יודע, נו...:) נואו וואט איי מין?

Bruce L

New member
צרפתי...

בצרפתי אני ממליץ לך במיוחד על Sasian Supa Crew וגם את Mc Sollar שיש ממש שירים טובים!

belistirs

New member
תודה אני יוריד

אני מבין שכל הזמן מבקשים שירים אבל אין מה לשמוע עוד שירים יתקבלו בשימחה

המלצות למי שאין לו מה לשמוע:

1. פתחו רדיו אינטרנט. יש אלף כאלה עם ערוצי מוסיקה שחורה. גם ייתן לכם מוסיקה מגוונת, וגם כתוב בד"כ שמות של המבצעים והשירים - תוכלו לקנות ו להוריד, או לחפש עוד שירים של מבצעים שאהבתם. 2. חנויות דיסקים - קפצו לחנות הקרובה, תעברו ליד המחלקה ה´שחורה´, ותסתכלו אם יש דיסקים שנראים מעניינים - תקנו קצת דיסיקים, או לפחות תשמעו בחנות, ותזכרו מה אהבתם... 3. ל-ח-פ-ש בפורום. במקום לשאול כל פעם מחדש, חפשו בהודעות הישנות...יש כאן לפחות אלף הודעות עם המלצות על שירי היפ-הופ, הארדקור, פאנק, סול, ישראלי, צרפתי, אמריקאי וכל מה שתרצו. לא מצאתם? יש עוד אלף פורומי היפ-הופ, גם בארץ וגם בחו"ל שגם בהם אם תחפשו טיפה אחורה תמצאו אלפי המלצות, ביקורות וכו´. 4. לקרוא ביקורות. פעם בכמה זמן יש כאן ביקורת על אמן, או על דיסק וכו´. לרוב הן נעלמות תוך כמה שעות. אולי תקראו אותן ותראו בהן גם סוג של המצלה, במקום לבקש בעצלנות? 5. לשמוע עסק שחור, או מומי לוי, או המעבדה, או התכניות היפ-הופ של WFM, או התכניות מוסיקה שחורה ברדיו האזורי (יש איזה עשר). היום לא חסרות כבר תכניות היפ-הופ ברדיו הישראלי... שמשדרות המון חומר חדש ומגוון. 6. ח.י.פ.ו.ש(2) - למטה יש לינקים לדפים שהגעתי להם תוך לא יותר משלוש שניות ע"י חיפוש בכמה מנועי חיפוש. כל פעם מישהו מבקש " ראפ צרפתי, ראפ אנגלי, ראפ מרוקאי..וכו´..." חשבתם לחפש פור ריל? זה לא כזה מסובך, אם אתם כבר גולשים... (תעשו טובה, אל תגיד שרשמתי את כל זה לחינם...) (דה´לורד?)

multi

New member
אבל החדשים לא יידעו שצריך לחפש שם

לתשומת לבכם

TkTk

New member
ראפ צרפתי..שמות של שירים..

A Demi-nue Soul mwa pas Angela

למעלה