צריך

גיש

New member
צריך ../images/Emo53.gif

לפני כשלושה שבועות, נסעתי לי לתומי בין מכוניות בפקק, כאשר איזה נהג החליט לזוז טיפה שמאלה בדיוק כשאני עובר לידו. נגעתי עם האופנוע בדלת שלו, שאלתי עם הכל בסדר, אחרי שהוא אמר "כן" המשכתי. עצרתי אחרי שני מטר כי לא יכלתי להמשיך וראיתי במראה שהוא רושם את המס´ שלי. לפני חצי שעה קיבלתי טל´ ממנו. הוא אומר שנפתח תיק במשטרה ושאל מה אני רוצה לעשות, למסור לו את פרטי הביטוח ולסגור את העיניין בינינו, או ללכת לבית משפט. אמרתי לו, בטיפשותי אולי, שאני זוכר את המקרה, שלא ברחתי ולא חשבתי על זה אפילו, ופתאום הוא אומר לי שנכנסתי בו מאחורה, בפגוש, והנזק, לפי השמאי, 480 ש"ח. שאלתי מאיפה לו הטל´ שלי, והוא אמר שבמשטרה נתנו לו את הפרטים שלי, והטל´ מ 144. אחרי וויכוח קטן לגבי מה שהיה, ואמרתי לו שילך לבית משפט. לתת לו את פרטי הביטוח זה כמו להודות לפי דעתי. מה אתם אומרים ? יכול להיות שבמשטרה נתנו לו את הפרטים לי ? מה אני צריך לעשות ? איך אני יכול לברר אם באמת נפתח תיק במשטרה ? בבקשה תעזרו לי

גיש

New member
מישהו ?

בחיים לא ברחתי או ניסיתי להתחמק מעונש על משהו שעשיתי... איזה אנשים... מישהו יכול לעזור ?

nirdagan

New member
תתלונן נגדו במשטרה

תלך למשטרה ותסביר להם שהוא סוחט אותך באיומים. כפי שסיפרת לנו. ניר

גיש

New member
הוא הזדהה בשם מסוים

וחוץ מזה אין לי שום פרטים עליו. הטלפון ממנו התקשר היה חסוי. זה יעזור לי אם אני יתלונן ?

igalgolan

New member
תתלונן במשטרה

גם אם אינך יודע פרטים, לך למשטרה ותתלונן. הפרטים ממילא במשטרה. מצד שני אין בעיה (ואף חובה) לתת את פרטי הביטוח, יחד אם זה דווח לסוכן ומסור לו על הסחיטה ובמפורש ציין את כל פרטי האירוע. יגאל גולן

nirdagan

New member
הם ימצאו אותו מהסיבה הפשוטה

שאם הוא התלונן עליך הם יודעים מי הוא. ניר

למעלה