צריך תפילה חברה

צריך תפילה חברה

יש לי עוד יומיים מבחן קשה אני ציך את תפילתכם ... תתפללו איתי חברה שתקבל ברכת ישוע המשיח איתי במבחן מדוכא קצת ... תודה לכם חברה ושיהיה לכולנו אחלה חג שמח שלום ישוע המשיח לכולנו

גידעון1

New member
תרשה לי לספר לך סיפור קצר

רב וכומר נמצאים בקהל וצופים בתחרות אגרוף שעומדת להתחיל. הרב רואה את אחד המתאגרפים מצתלב לפני תחילת הקרב ושואל את הכומר "מה זאת התנועה הזאת"? הכומר עונה לו: "זה שום דבר אם הוא לא יודע להתאגרף".

salt of earth

New member
עלינו לעשות את מירב היכולות שלנו

אם זה בלמידה, עבודה, התנהלות בחיים ולשים את מבטחנו באלוהים כי הוא נותן לנו את הכוח ואת הרצון. הסיפור שלך היה נכון אילו הבחור לא למד למבחן
אבל אני בטוחה שהוא למד טוב ושם את ביטחונו באלוהים.

salt of earth

New member
בהצלחה סמי ../images/Emo39.gif

يها الاب السماوي روح الحق يا من اخرجت شعبك من الظلمة الى النور أعطيتهم الحياة الابدية في كنف حبك يا عاضد المساكين وشافي المرضى إلقي بروحك القدوس على ابنك العزيز الذي سيتقدم الى الامتحانات النهائية واضعا كل ثقته بين يديك فانت تعلم المجهود الذي بذله في الفترة الاخيرة فبارك يا رب عمله وكن معه في وقت الامتحان يقول كتالك المقدس: "الله لم يعطنا روح الفشل، بل روح القوة والمحبة والنصح" (2تى 7:1) نحن نضع ثقتنا فيك ايها الرب، فانت الرب الراعي والاله القدير والشافي ونسكب امامك كل معاصينا وإضطرباتنا وانت تضّمنا اليك بحنانك المطلق وتفيض علينا بنعمتك اللا متناهية ولذا نطلب منك ان تبارك الاخ العزيز وترافقه في كل فترة الامتحانات وتنير طريقه أميــــن

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאמן ואמן../images/Emo201.gif

מסכימה עמכם בתפילה להצלחה ומעבר בבחינות, לרוגע ובטחון סמי יקר
סמי אשמח אם תשתתף באופן קבוע איתנו בפורום, ונשמע ממך באופן שוטף..מה אתה אומר?

מתפללים איתך סמי../images/Emo16.gif

מתפללים איתך אחי שישוע יעמוד לצידך היום במבחן, אם למדת כמו שצריך אל דאגה ושים מבטחיך בישוע. אגב זה במקרה מבחן בפיננסית?

stars blanket

New member
בהצלחה סמי!

שאלוהים וישוע ישלחו לך ברכה והצלחה! אור ומחשבה טריה ובעיקר המון בטחון! אמן!

Pantera3003

New member
../images/Emo20.gifבהצלחה סמי'וש../images/Emo20.gif

שיהיה לך רק בהצלחה
אל תלחץ הכל יהיה בסדר .. מה קורה - קורה הכל לטוה !!!!

למעלה