צריך תמיכה ! ! !

freemix

New member
צריך תמיכה ! ! !

בשבוע שעבר קיימתי חברתי יחסי מין מלאים בפעם הראשונה, מכיוון שהיחסיים התנהלו במקלחת זה מנע מבעדי לשים קונדום, למרות זאת כאשר הגעתי לאורגזמה גמרתי בחוץ.. עכשיו חברתי לחוצה קצת מהענין.. הלכנו לבית מרקחת ורכשנו את הגלולה שאחריי. עכשיו יש לי שאלה למבינים שביניכם רצוי יועצים או אנשיים עם התמחות מסוימת . 1)האם יש סכנה גדולה יותר כאשר מקום קיום היחסיים הוא במקלחת? 2)וכיצד אני יוכל לוריד מחברתיי את כל הלחץ שהיא נמצאת בו? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשריי. בתודה מראש

qt1

New member
פוסטינור 2

זה שם הגלולה שרכשתם! את הגלולה הזו נוטלים עד 72 שעות לאחר המגע המיני הלא מוגן. כל שנותר לכם לעשות כעת זה רק לחכות למחזור החודשי של חברתך. כמו-כן אם ברצונכם להוריד את המתח , נסה לכתוב לנו באיזה תאריך היא קיבלה את המחזור האחרון ואת זה שלפניו , כך נדע אם היא בכלל היתה בביוץ בזמן החדירה. בני כמה אתם? 1. הסכנה היא אותה הסכנה ,בין אם במקלחת או ביער , בלי קונדום ובלי אמצעי מניעה אחר , חברתך יכולה להכנס להריון במידה וזהו זמן הביוץ בחודש. 2.אתה יכול לשאול אותה מתי היה המחזור שלה , וזה שלפניו ... לומר לה שאתה אוהב אותה ושתתמוך בה בכל מקרה וגם שאתה חושב שכדאי שהיא תתחיל להשתמש בגלולות למשל!? ואני לא מומחית , אבל .... מחכה לתגובתך QT נ.ב. מתח יכול לגרום לאיחור במחזור , שתיקח את זה בחשבון אם היא לחוצה.

למעלה