צריך שניה עזרה...

צריך שניה עזרה...

מזמן לא הייתי בפורום הזה... היו לי הרבה בעיות שנפתרו בחלקם... אז הנה אני מגיע לפואנטה! אתם יכולים להגיד לי מה כל העיניין עם נסיכת השחף שכולם אומרים שהיא מתחזה ובלה בלה בלה... והיה עליה עמוד פורום שלם! תעזרו לי שניה ונראה לי שאני אגלה לכם גם כמה דברים... בתקווה לתשובות מהירות אור השמש

גיל.

New member
אין הרבה מה לפרט בעניין.

הבחורה היתה מתחזה. בפורום אחר שבו היא השתתפה גילו שכל מה שסיפרה היה שקר ולכן היא הוגבלה בפורום ההוא ונעלמה מתפוז כבר באותו יום. סך הכל בחורה מסכנה. אין ספק שיש לה בעיות, למרות שלא הבעיות שהיא טענה שיש לה. אין בי כעס עליה. גיל.

לא הבנתי משהו אחד רק...

למה מערבים גם את המשטרה ואת משרד הרווחה ופסיכולוגית משטרתית? מה כל העיניין? אז שיעיפו אותה מכל הפורומים ולא יאפשרו לה להיכנס יותר לפורומים והכל מגיע לה! אבל מצד שני יש גם את הילדה הקטנה שבטח לא הבינה מה היא עושה בחיים שלה והיא פוחדת בעצמה בטוח! אפשר להטיף לה מוסר אבל מישטרה וכו´... וכו´... חייבים את זה? זה בערך כמו האקרים... פואצים למחשב או מערכת כלשהי ולוחצים על קובץ קטן "מחיקה" ופתאום מגיעה משטרה וכו´... וכו´... ובעצם הפורץ לא מבין מה הוא בעצם עשה כל כך נורא שהזמינו לו משטרה אבל מבחינת אחרים והנפגעים זה סיפור גדול! בקיצור לפי דעתי היה אפשר לפסוח על כל העיניין עם היעוץ הפסיכולוגי משטרתי והמשטרה בכלל ומשרד הרווחה גם... וגם כל השאר (עם היו ולא אמרו או שלא ראיתי או זכרתי)

גיל.

New member
הפורום שבו זה קרה,

פורום סהר, דוגל במדיניות של עירוב של המשטרה במקרים כאלה. אם הם החליטו להגיש תלונה נגד הגולשת, ההחלטה תואמת את המדיניות המוצהרת שלהם. למה הם עירבו את המשטרה? האם מדובר בילדה? את כל זה תשאל בפורום סהר. אני מעדיף שלא לדון בעניינה יותר ולמיטב ידיעתי, כך גם פורום סהר.

למעלה