צריך רעיונות לקיר

שרוך

New member
צריך רעיונות לקיר

בס"ד שלום לכל חברי הפורום רציתי לקבל רעיות לקיר לשבט החדש כיודע השבט שלי הוא שיא הרוחניות רציתי לקבל רעיונות לקיר שרוך סניף כרמיאל השבט החדש

Dying degrEe

New member
קבל

תצייר משהו כחול ופסיכודלי. עם כתמים לבנים אך עם ברקים שחורים מידי פעם.

LadyTitania

New member
אולי משהו על המוטיב של התמונה הזאת?

כמובן כדאי לשנות צבעים וכו, אבל באופן כללי?

שרוך

New member
יש לי עוד משפט

בס"ד הי לכולם תודה על הניסיונות לעזור אבל אני חשבתי שנצייר מלאכים ועל כל מלאך שם וככה ואז נצייר שמש כזאת כמו זריחה אבל צריך עוד משהו חשבתי לכתוב משפט שבשבילי זה הרוחניות .... אני צריך שתתנו חרוזים מתאימים בבקשה שרוך סניף כרמיאל שבט ?

beckham17

New member
יש לי משפט פיצוצי בשבילך!

תכתוב את הציטוט, על החכמים שהיו הולכים בארבל וראו את איילת השחר שבקע אורה, ואמר אחד מהם (אני כבר לא זוכר מי...): כך היא גאולתם של ישראל, כמעא כמעא (לאט לאט). זה נורא קשור לנושא של החודש בחזרה אל העתיד!!! תתן את הציטוט המדוייק... זה ענק!!!

שרוך

New member
BEKHAM כנס

בס"ד מה קורה תגיד הכין אוכל למצוא את הציטוט מה זה מאיזה ספר הגדה מדרש כמו שאתה יודע ליהדות יש מיליון ואחת ספרים רעיון יפה אולם אני לא יכתוב משהו שאני לא יודע מה זה !!!!!!!!!! שרוך

beckham17

New member
זה מדרש בשיר השירים רבה

הנה הציטוט משם: שיר השירים רבה פרשה ו ד"ה א [י] מי "דלמה רבי חייא ור´ שמעון בר חלפתא הוון מהלכין בהדא בקעת ארבאל בקריצתה, וראו אילת השחר שבקעה אורה, א"ל ר´ חייא רבה לר´ שמעון בר חלפתא כך תהיה גאולתן של ישראל מצפצפת דכתיב (מיכה ז´) כי אשב בחשך ה´ אור לי, בתחלה היא באה קימעה קימעה, ואחר כך היא מנצנצת ובאה, ואח"כ פרה ורבה, ואח"כ מרטבת והולכת." אל תתן ציטוט, תן את התרגום: "מעשה בר´ חייא ור´ שמעון בר חלפתא שהיו הולכים בבקעת הירדן, וראו אילת השחר שבקע אורה. אמר ר´ חייא לר´ שמעון בר חלפתא: "כך היא גאולתם של ישראל, בתחילה היא באה קימעה קימעה, אחר כך היא מנצנצת ובאה, אחר כך היא פרה ורבה ואחר כך היא מרטבת והולכת." לדעתי, זה ממש מתאים!!!

../images/Emo6.gif

זה כתוב לנו על הקיר בעזרת נשים בסניף כבר עשור.. בכל חודש ארגון שוקלים אם להחליף, לרענן ומחליטים תמיד שלא והשמש המצויירת שם, הדמויות של ר´ שמעון ור´ חייא ממש משרות רוגע בזמן התפילה (מה עובר עליי?..)

למעלה