צריך רעיון מקורי

שלללום

New member
צריך רעיון מקורי

אני מארגן להורי חתונת כסף התכנון הוא להפוך את כל הסלון לכסף כולל הריצפה האם יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות זאת? חשבתי על לצבוע נייר גריסה אך אין לי אפשרות להשיג גריסה. לכן אודה לכם אם תעזרו לי

giri

New member
כסף כסף כסף...

קודם כל יקל עליך מאד אם תקנה גליל של נייר כסף מניילון... אני יודעת שהשתמשו במין פטנט כזה בקיבוץ שלי כל פעם שרצו לצפות את חדר האוכל בכסף... זה זול יחסית ואפשר ממש לכסות עם זה שטחים. תנסה חברות שמשווקות מוצרי ניילון בדפי זהב... בנוסף, עוד אופציה לא יקרה היא לרסס בספריי כסף כל מיני חפצים, ספוגים ובאמת גריסה... נייר גרוס לא תהיה לך בעיה להשיג כמעט בכל חברה עם משרד מספיק גדול... פשוט תציע להוריד להם אותה לזבל! אפשר להשתמש גם בצמר גפן מרוסס כסף, במחצלת ישנה מרוססת כנ"ל, איזה בד זול להיות "דמוי שטיח"... וכמובן גלילי אלומיניום לאפיה, שאפשר למתוח על רהיטים... המון בהצלחה עם ההפתעה היפה

oren*

New member
כמה אפשרויות

כמו שהציעו לך בהודעה למעלה - שימוש במספר גלילים של נייר כסף או טפט מבריק שאפשר לצפות איתו את הרהיטים. לקנות פרחים לבנים פשוטים ולרסס אותם בספריי כסף בקבוקי קולה ריקים, חתיכות עץ ואבנים, ספוגים, בדים - את הכל אפשר לרסס בספריי (במקום מאוורר כמובן) ולסדר בסלון בצורה דקורטיבית. לקנות כמה פלקטים גדולים בצבע כסף ולגזור מהם שבלונות של כוכבים - לתלות על הקירות והתיקרה בעזרת דבק דו צדדי על בסיס נייר שאפשר להוריד מבלי לקלף את הצבע של הקיר. לקנות או להשכיר כדור דיסקו במאה שקל, לכוון אליו מנורה חזקה וליצור אפקט של כוכבים בכל החדר. לרכוש מנורה אולטרא סגולה בחמישים שקל כולל הבסיס, לתלות בכל החדר כוכבים שגזורים מבריסטולים בצבעים זוהרים (עשיתי את זה ביום ההולדת של חבר - יצא מדהים). לקנות כמה מטרים של בד כסוף פשוט, בכל חנות של הובי או תחביבים, אמור לעלות בערך 12 שקל למטר, תוכל לצפות איתו את הריצפה/רהיטים. בהצלחה, ונשמח אם תצלם תמונות ותעלה לפורום.

למעלה