צריך קצת עזרה

goblin572

New member
יש לי עוד שתי שאלות למכון הדסה

שאלה ראשונה היא, כפי שציינתי ממוצע הבגרויות שלי באוניברסיטת תל-אביב (וכך גם ביתר האוניברסיטאות) עומד על 108-109. ממוצע הבגרויות שלי בטכניון הוא 112. האם לפי ממוצעים אלו יש לי סיכוי טוב להתקבל לפקולטות להנדסה באוניברסיטאות בארץ ובטכניון, זאת בהנחה שיהיה לי פסיכומטרי סביר. (עשיתי פעם אחת והוצאתי 640, אני מתכוון לעשות שוב). שאלה נוספת היא, אני עוד מעט בן 19, האם זהו גיל מוקדם מדי על מנת לעשות את המבחנים של מכון הדסה להכוונה מקצועית, או שאפשר גם בגילי?

סכויי קבלה

תוכל לבדוק את סכויי הקבלה שלך באתר מידעת ובאתרי האוניברסיטאות (קישורים לכולם בדף הקישורים של הפורום). כך למשל במידעת תוכל להזין את ציוני הבגרות ולבדוק לאיזה ציון פסיכומטרי תדרש כדי להתקבל לכל חוג בכל מוסד. החלטה טובה היא החלטה הנעשית סמוך למועד הוצאתה לפועל. אם תתגיס אין זה עיתוי נכון לפנות ליעוץ.

goblin572

New member
ואם

הייתי, נניח הולך ללמוד בעתודה האקדמית, והייתי צריך להחליט מה ללמוד. זה היה אפשרי ללכת ולעשות את מבחני מכון הדסה להכוונה ולהיעזר בהם כדי לבחור, או שאני עדיין צעיר מדי?

goblin572

New member
כן, אבל עדיין לא עניתם לי

על השאלה לגבי הממוצע בגרויות שלי. הממוצע שלי באוניברסיטאות הוא 108-109, ו-112 בטכניון, האם זה נחשב ללמוצע גבוה, (מעל לרוב הבוגרים) או לא?

H20

New member
וכמובן, כמה שיותר תצליח בפסיכומטרי

יותר אפשרויות יהיו פתוחות בפניך.

למעלה