צריך קצת מידע על Tech N9ne ?...

Blood

New member
כמה פרטים..

tech n9ne הוא ראפר מקנזס, שהוציא עד היום חמישה אלבומים (פלוס אלבום אוסף שיצא בימים האחרונים..), הוא עשה שירים עם ה-מ-ו-ן אומנים (גם עם הגדולים ביותר). אחד מסימני ההיכר שלו הוא "שירים שאסור להפסיק לשמוע אותם אפילו לשנייה" מכיוון שאז מאבדים כל כיוון בשיר (Slacker, Imma Tell, Imma Tell ועוד). הביקורות בד"כ מרעיפות עליו מחמאות (בעיקר על הליריקס), אבל חוץ מזה אני לא ממש מכיר אותו.. אולי יום אחד אני אעשה עליו מחקר מקיף.. או שאתה תקדים אותי
רז

Blood

New member
שני דברים:

1. סליחה על ה-imma tell המוכפל.. 2. שיר אחד שלו שבטוח טוב - questionz (מעין ג'י פאנק אלקטרוני..)

ראפר פשוט מעולה!!!

שלא מתייחסים אליו וזאת הבעיה. יש לו אלבום חדש שיצא בדצמבר - absoulte power. והאלבום הקודם שלו - angellic יצא במהדורה חדשה עם שלוש שירים חדשים. ראפר טוב שעובד הרבה עם - yuknmouth הוא חלק מהלהקה שלו - regime. וגם יש לו שיר שעדיין לא שוחרר עם טופאק - thugz get lonely 2. הוא חתום אצל - QDIII מפיק של טופאק עוד שירים טובים שלו: tech n9ne - strange niggaz tech n9ne - its alive

אם זה ראפר אחד אז למה שמעתי בכמה

שירים שלו שהוא אומר "This Is Big Bad Wolf..."ולא בשיר אחד אלה בכמה אז למה בעצם קוראים לו Tech N9ne? ולפני ההודעה הזאת חשבתי שזה בעצם הרכב כי בשירים שמעתי כמה קולות

Blood

New member
מה זאת אומרת?

א. מה הקשר בין השורה שכתבת לבין יחיד/רבים? ב. קולות רקע יכולים להיות של אורחים בדיסק או של טק ניין עצמו . . .

Pace

New member
אני ארחיב, אבל עזוב מידע...

פשוט תקשיב למוזיקה שלו ותחליט בעצמך (שהוא ראפר אדיר, כמובן). שיהיה, קצת מידע: Tech N9ne, כפי שכבר נאמר, הוא ראפר בן 31 ממיזורי, שנמצא בתעשייה כבר יותר מעשר שנים, אבל רק בשנים האחרונות זוכים להכיר אותו. הזרימה עולה ויורדת, בראפ מהיר ומתגלגל. יש לו גם להקה משלו, 57th Street Rogue Dog Villians שעליהם נרחיב בפעם אחרת. כאמן שאכל הרבה חרא מחברות התקליטים והתעשייה, הוא הקים את תנועת FTI (Fuck The Industry). חלק מהמלחמה שלו בתעשייה באה לידי ביטוי בכך שהוא העלה את האלבום האחרון שלו, Absolute Power לאתר הרשמי שלו באינטרנט, וכל מי שרצה יכול היה להוריד את האלבום בפורמט MP3 באיכות CD. בכל אופן, יצאו לו ארבעה אלבומים (חמישה אם מחשיבים את ההוצאה המחודשת של The Worst) ואוסף אחד: The Calm Before The Storm ב-99. The Worst באותה שנה (יצא אחר כך בשנת 2000, בהוצאה מחודשת, נקרא The Worst 2K Edition). Anghellic בשנת 2001. Absolute Power ב-2002. בסוף 2002 יצא לו "אוסף" שנקרא Celsius. שירים מומלצים? Suicide Letters, Cursed, Niggas, Mad Confusion, Slacker ועוד הרבה, אבל זה מה שעולה לי בראש כרגע.

למעלה