צריך קצת ייעוץ

MechTor

New member
צריך קצת ייעוץ

שלום חבר'ה
לחברה שלי (ביחד 5-6 שנים) יש יום הולדת בשבת (16 לחודש)
חשבתי לקחת אותה בשבת בבוקר למקום רומנטי איפשהו בצפון (גליל מערבי), לשבת איתה על מחצלת קטנה, לנשנש משהו ולהביא לה גם מתנה (רעיונות למתנות רומנטיות?). הצעות למקומות?
בעיקרון, ים היה יכול להתאים רק אם לא היה מדובר בשבת בבוקר והוא היה מתמלא בעשרות, אם לא מאות, של אנשים...

סאטוריס

New member
זו טעות

אתם 6 שנים יחד אתה צריך לתת מתנה יותר גדולה..

בבוקר לשלוח לה זר פרחים ב300 שקל ומעלה לביתה...

בנוסף להזמין מיום חמישי עד שבת הבאה -צימר יוקרתי ביישוב אמירים.. עם ג'קוזי או בריכה
תבקש שיקשטו עם נרות ופרחים

ולקנות לה תכשיט יקר סביבות כמה מאות שקלים - לגבי המתנה - תכשיט או בושם יקר תתייעץ עם אמא שלה מה היא היתה מעדיפה (או תלושים לבגדים בסך 1000 ש"ח לחנות בגדים שהיא אוהבת או למשביר לצרכן)

תבקש המלצה לטיול ומסעדות טובות באזור.. בתי קולנוע ללכת לסרט באחד הערבים- כמובן כל הבילויים התשלום עליך

אלא אם כן אתה גם מתכוון להציע לה נישואין .. אז בנוסף למה שרשמתי גם טבעת מדהימה ויקרה אלף ש"ח מינימום

MechTor

New member
אז ככה

רק לשם הדיוק, אנחנו עדיין לא 6 שנים ביחד ואנחנו גם לא חוגגים את יום השנה אלא יום הולדת. מיותר לציין שכבר יצא לי להיות איתה בחופשה ולקנות לה תכשיט, לצאת לטיול ומסעדות ובטח שגם לסרטים.
אני חושב שקצת נסחפת, אבל לפחות ייעצת אז תודה רבה.

אנחנו יותר בדגש של לעשות דברים "פשוטים" אבל רומנטיים ומקוריים בתקופה האחרונה ולכן גם המלצות כאלה יתקבלו בברכה.

MechTor

New member
זה באמת קצת יותר מגוון...

אני אוהב את זה כי אני ילד קטן שאוהב מכוניות

אבל אני לא בטוח עד כמה היא תאהב את זה באמת.... זאת אומרת... היא כבר נוהגת ככה על הכביש

מעל חמת גדר בצמוד לבונקר מהעבר.

יש מצפה נחמד לירדן, מקום נחמד לצפות ממנו בזריחה מעל הרי ירדן.
&nbsp
בהמשך, שמורת מצוק נחל מיצר, ממנה ניתן לצפות על משולש הגבולות (ישראל, ירדן סוריה),
באזור חורש טבעי וגם מספר מטעים, המון נקודות חמד לפיקניק.
&nbsp
דרומה משם, יש את כל עמק המעיינות (שבין בית שאן לעפולה),
גם שם המון נק' חן לפיקניק רומנטי.
&nbsp
אם תיצור עימי קשר, אשמח להמליץ,
על בסיס של ידע אישי יותר,
בהתאמה למה שאתם אוהבים.
&nbsp
בהצלחה, אלעד.

Shamy

New member
מתנה רומנטית

תלוי מה התחומי עניין שלה ...אתה צריך לקחת את אחד מתחומי העניין שלה ולשלב אותו באלמנט רומנטי ..נגיד היא אוהבת ספרים? תביא להספר שהיא מאוד אוהבת במהדורה של כריכה קשה ותרשום בפנים הקדשה שלך אלייה ותשלב את זה עם שוקולד יפה או זר ורדים ....מה תחומי העניין שלה?

ori 6

New member
דעתי.

קודם כל, נשמע רעיון מעולה לקחת אותה למקום רומנטי. באמת שבדר"כ הדברים הקטנים והפשוטים נחקקים יותר בזיכרון מאשר מתנות יקרות ערך. בנוגע למתנה עצמה, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לא ללכת על מתנה שהיא נחשבת טובה לפי אחרים, תנסה לחשוב מה היא אוהבת ולך על הקו הזה. אם במקרה יוצא לך להיזכר במשהו שהיא אמרה שבא לה או שהיא עצרה באיזה דוכן/חנות שהסתובבתם ביחד ובחנה איזה ארנק/ספר/דיסק שאתה נזכר בו - זה יכול להיות מעולה.

בשורה התחתונה, ברגע שמושקעת בזה מחשבה ושהתפאורה טובה, קשה לטעות גם אם המתנה לא תהיה התגשמות חלומותיה.

בהצלחה!

למעלה