צריך קצת ייעוץ...

Andy Worhol

New member
צריך קצת ייעוץ...

שלום חברי פורום נכבד, אז סוף סוף הגעתי למסקנה שהמחשב הכרחי לחיי ויש לי את התקציב הנדרש-הייתי שמח לסגור עד 6500 אבל המגבלה היא למעשה עד 8000 ש"ח. עפ"י רוב השימושים יהיו אמנם עיבוד תמלילים ואינטרנט אבל ארצה לשחק במשחק כמו Heroes of might &magic 5 לדוגמא. מאחר שמאוד חשוב לי נושא הניהול הפיננסי ארצה לקחת את המחשב איתי כמעט לכל מקום ולכן יש חשיבות למשקלו-דבר המשפיע מאוד על המחיר (שמתי לב שמחשבים זהים עם קילו הבדל=2000 שקל הבדל). סוגיות נוספות-סוללה: מה ההבדל המהותי מבחינת שעות שימוש בין 9 תאים ל-6 תאים? מערכת הפעלה:השלמתי עם זה שתהיה לי ויסטה, כבר בעבודה בקרוב מחליפים את כל המחשבים לויסטה אז אין דרך לברוח מזה. השאלה איזה ויסטה לבחור? למה כמעט תמיד מערכת ההפעלה באנגלית?לא יהיו לי בעיות עם כתיבה וצפייה בעברית בגלל זה? מודם 56K-למה הוא טוב בימינו? מיקרופון-יש לי מיקרופון חיצוני שעובד על סוללה. האם בכל נייד יש מיקרופון פנימי שטוב להקלטת הרצאות גם שאתה לא בשורה הראשונה בכיתה? איפה ניתן ממש לראות את המחשבים המדוברים. את הקנייה הסופית כנראה אעשה ברשת אבל אני רוצה לקלוט את הממדים של DELL M1330 לדוגמא. זהו נראה לי שהיו לי עוד מלא שאלות אבל אודה למי שיענה על אחת מהשאלות או יזרוק עצה איך עושים סדר בכל הבלאגן הזה...

RoyBO

New member
גש לנוטבוק קלאב

זה באיזור תעשייה ליד ז'בוטיסקי בפ"ת יש מחשבי דל בתצוגה יש תמונות וביקורת קצרה על המחשב בפורום(שלי)

bar666xp

New member
מערכת ההפעלה יכולה גם להיות באמהרית...

לצורך העיניין זה לא משנה כלל תמיכה בשפה והאינטרפייס הם 2 דברים שונים לגמרי! האינטרפייס יכול להיות אנגלית ולתמוך בכל שפה אחרת... אגב ברוב החברות אתה יכול להזמין עם איטרפייס בשפה הרצויה לך. מודם 56K למה זה טוב בימיינו.... בעיקר לשליחת פקסים כניראה. בעבודה מחליפים לאיכסטה?! השם ישמור, איפה אתה עובד? מה אנשי המיחשוב אצלכם מנותקים לגמרי? לגבי מיקרופון עד כמה שידוע לי בכל המחשבים הניידים גם אם יש מיקרופון מובנה יש גם מחבר למיקרופון חיצוני כך שיש אין זה לא ממש משנה... הרגישות של המיקרופון זה תלוי יצרן ודגם... יש רגישים מעוד ויש שפחות רגישים ויש כאילו שגורמים למשתמש לשאול למה ביכלל שמו מיקרופון מובנה אם כזה חוסר רגישות מי צריך אותו ביכלל. שעות שימוש משתנות לפי השימוש.. כמה תאורת מסך, עם CD בכונן בלי CD בכונן, תקשורת אלחוטית פעילה או לא, תוכנות שפועלות ברקע ותוכנות איתן עובדים... כדי לראות דגמים צריך לטייל בין חנויות.. לדוגמה BIG-BOX, NOTEBOOK-CLUB ועוד... מקומות בהם אפשר גם לפתוח איזה דף אינטרנט ולקרוא הם מקומות עדיפים... כדי שאפשר יהיה להתרשם גם מהשקפויות ותאורה וכו' וכו'. אגב את הגודל אתה יכול גם לקחת מטר ובאתר היצרנים מופיע הגודל של הדגמים {לפעמים אפילו מופיע באתרי המכירות}...

Andy Worhol

New member
אז למה רבים נמנעים לרכוש נייד בחו"ל?

הרי המחיר בארה"ב הוא משהו כמו 30% פחות והאחריות תקפה גם בארץ. אני הבנתי שיש בעיות עם השפה. הבנתי לא נכון?

RoyBO

New member
לא נכון

יש חברות שלא נותנות אחריות מלאה בארץ לפעמים זה רק למשל על החלקים, או לפעמים הם שולחים את המחשב לחו"ל לתיקון על חשבונך (המשלוח).

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif ובנוסף

מחשבי גיימרים הפרש המחירים גבוה במחשבי MAIN STREAM וLO-END ההפרש הוא לרוב +- המיסוי שאמורים בכל מקרה לשלם בכניסה לארץ... אגב יש לא מעט מר ישראלי שירכוש כ.טיסה רק בישביל להתחמק מתשלום המס {כמה זה היום? 14%}.

למעלה