צריך עצות.

זה מה שאני מנסה להגיד

למה שתיגש לטסט כשאתה יודע שיש לך בעיה מסויימת שאתה יכול לעבוד עליה ולתקן אותה?

One Echoe

New member
איפה כתבתי שאני אעשה את זה?!

בפעם החמישית אני שואל:איפה ראית שכתבתי שאני אגש לטסט כשיש לי בעיה מסויימת?

אנשים עוברים בטסט שני שלישי

ואתה רוצה לעבור לאוטומט רק אם לא תעבור את הראשון? רבאק יש לי חברה שעברה טסט שביעי וידיד שעבר שמיני.. זה נקרא לא לוותר!!! אתה עובר כולה לאוטומט ואחרי זה אתה גם ממש תצטער על זה שאין לך רישיון על ידני בעיקר במצבים שאתם מבלים החבר שלך שהביא את האוטו שתה והוא לא יכול לנהוג.. ויש לו רכב הילוכים. ורק אתה יכול לנהוג.. כבר התחלת ללמוד על הילוכים תסיים עם זה עד הסוף. קח כמה שיעורים שאתה צריך עד שהכל יסתדר והכל יהיה מוכן אני עברתי ראשון אחרי 35 שיעורים ואני מכירה מישהי שעב רה ראשון אחרי 45 שיעורים.. לא בעיה לעבור ראשון רק אם תיקח את כל הזמן שאתה צריך

One Echoe

New member
קרא מה שכתבתי

בהודעות קודמות. ומסור ד"ש לחברה שלך, אבל אני לא הולך להוציע אלפי שקלים על טסטים דפוקים.

"אוטומטי" זאת לא מילה גסה.

יש לו בעיה עם הקלאץ', הוא עבר יותר מ-20 שיעורים, אין סיבה לא לשקול ללמוד על רכב אוטומטי. ושהבחור עם המוט הילוכים הידני יהייה אחראי ולא ישתה, שיתחשב בחברנו שלמד על רכב אוטומטי. חשבת על זה? לא צריך להתעקש על משהו בגלל שככה נהוג.

לי יש בעיה דומה...

לפעמים אני שולטת היטב בקלאץ' ולפעמים אני נוראית. לאחרונה הגעתי למסקנה שאם אני נוהגת באוטו עם עוד התלמידים, אני גרועה. אני לא יודעת מה לעשות כדי להרפות מזה.אני כבר בשיעורים מתקדמים ממש ממש ממש ועוד לא עשיתי טסט :(

One Echoe

New member
תגידי למורה שלך

שאת לא רוצה לנהוג עם תלמידים אחרים, זו זכותך. אולי זה מלחיץ אותך.

זה לא שהיא יכולה לבחור...

היא בכל זאת צריכה להסיע אותם הבייתה... הדרך היחידה היא לא להתייחס אליהם- אם הם מפטפטים בקולי קולות ברכב בקשי מהם להפסיק (בצורה מנומסת) ואם הם לא אז יהיה לך הרבה יותר קל להתעלם מהם... הכל תלוי בראש שלך...

פרטנר

New member
העצה הטובה ביותר:

אל תשמע למגוון העצות שנכתבו כאן (למעט שלי כמובן..). ומדוע? חלקן נכונות וחלקן גיבוב של שטויות. כיצד תדע למי להתייחס ברצינות? כמורה ,אני נתקל לא פעם בפעולות שגויות של תלמידי למרות שלימדתי אותם אחרת, וזאת בעקבות "עצות" מחברים ש"מבינים". הקשב למורה שלך, שאל אותו שאלות ותקשה עליו אם אינך מבין. הוא מקבל את הכסף, הוא רואה את פעולותיך ושגיאותיך והוא הסמכות המקצועית ביותר לך את התשובות. # ואין הכוונה כאן ,חלילה, להפחית מחיוניות הפורום הזה אלא להאיר את עינכם שלא כל תגובה ראויה למאכל אדם..

תודה לכולם.

בתגובה, התלמידים האחרים לא מפטפטים או עושים שטויות באמצע הנהיגה. זה הכל בראשי, למעשה. אני תמיד דואגת מה הם חושבים עליי ועל צורת הנהיגה שלי, אם הם חושבים שאני נוהגת גרוע. פשוט הייתה תקופה שלמדתי לבד ושיעור אחרון היה עם התלמידים והכל יירד לטמיון ממש. זה נורא מבאס.

אתה שולט בהכל חוץ מהקלאץ' ולא יודע

למי צריך לתת זכות קדימה בצומת? והקלאץ' זה כולה עניין של מספרת לא משהו רציני.. מתרגלים

One Echoe

New member
אני כן יודע,

שאלתי בשביל שזה יהיה לי מסודר בראש. ועשה טובה, שנה גישה, אם לא בא לך להגיב אל תגיב, אבל אם אתה כבר מגיב, תשנה גישה. בשבילך זה לא רציני, בשביל מישהו אחר זה כן רציני. תפסיק לזלזל.

בסופו של דבר אני רק מייעצת לך

להשקיע בחוכמה את הכסף שלך. ולא להתאכזב אחרי זה ולבזבז מלא כסף. כמה שיעורים שצריך עד שהמורה ואתה תרגישו שאתה מוכן ואז לטסט

למעלה