צריך עצה

hamilton7

New member
צריך עצה

אוקיי דבר ראשון תודה רבה לאופיר10 התותח!!! דבר שני אם מישו משחק פה עם מכבי ת"א, ויש לו מערך להמליץ? או בכלל עם מי לפתוח ואת מי כדאי להביא כחיזוק?? אני הייתי משחק במנג'ר 01/02 עם מערך יהלום (4-4-2 אבל עם קשר הגנתי והתקפי) בכל הקבוצות שלי, ועם מכבי ת"א זה לא ממש מתאים... אם למישו יש המלצה שייתן.

OFIR 10

New member
אופיר10 התותח ../images/Emo6.gif

מקפיץ כדי שיענו לך על השאלה על מכבי (אני לא משחק איתם אז אני לא יודע), וגם כדי שיראו שאופיר10 תותח

ChasingAmy

New member
ההמלצה שלי.

תביא שחקנים שמאליים כי רוב מה שיש למכבי זה רק ימניים. המערך שאני משחק בו זה ארבעה שחקני הגנה, קשר אחורי, שני קשרים תוקפים באגפים, קשר תוקף ושני חלוצים. במידה ואני רוצה לעבות קצת את המרכז אז או שאני מעלה את הקשר האחורי למרכז הקישור או שאני מוותר על בלם לטובת קשר. בכל מקרה, את ההתקפה אני כמעט אף פעם לא משנה. המלצות לרכש: שי בירוק וערן לוי ממכבי חיפה. גילי ורמוט וטוטואנה מהפועל חיפה. מהאדומים אתה יכול להביא את כנפו. עוז המלצה- תעלה שחקנים מהנוער כמו למשל חי סלוק וברק ורד.

OFIR 10

New member
אני משחק עם בית"ר

ועזו תותח, אם אתם מחפשים קשר שמאלי

moonch

New member
ההמלצה שלי למערך עם מכבי

הוא 4-1-4-1. שני מגנים עולים, שני בלמים שנשארים תמיד בהגנה. קשר אחורי אחד - תמיר כהן או זייתוני מומלצים. שני קשרים באגף - עדיפות לביטון ודגו, אפשר להשים את מסיקה בשמאל במקום דגו. שני קשרים במרכז - בונפלד בטוח. זייתוני, מבמבה, עובד ודגו ייאבקו על המקום הנשאר. וחלוץ - אדו מחמיץ כל בעיטה, כנ"ל אמבמבה, רועי דיין מגיע למצבים לעתים רחוקות וכובש. קנה חלוץ - Anatoli Todorov עדיף, יש עוד כמה חלוצים שקניתי אתמול אבל שכחתי את שמם, אני אכתוב אותם יותר מאוחר.

למעלה