צריך עצה

AKAKAK

New member
צריך עצה

שלום יש לי בעיה והיא למצוא עבודה המקצוע שלי הוא,הנדסאי תוכנה,למדתי שנתיים והפצתי את קורות החיים לכל אתר קורות חיים שמצאתי אז ירדתי בדרגת הרמה של העבודה שאני מחפש וחיפשתי עבודה,כטכנאי מחשבים,בזה אין גם שלחתי לכל החניות באיזור. אז השאלה היא כזאת יש לשוק הזה עתיד או שלהחליף מקצוע וללמוד להנדסאי אלקטרוניקה,זה רק שנה אחת של לימודים כי יש לי הנדסאי תוכנה או לתואר ראשון?

ריהa

New member
אני לא מבין

למה אתה לא מפרסם בלוחות מודעות של העיתונות המקומית שאתה מתקן מחשבים ? יש לזה המון ביקוש

AKAKAK

New member
אני עובד בזה,אבל אין

דרישה רבה,רק חברות גדולות יש להם עבודה בתחום,מזה הם מקבלים את כל הכסף,גם יש את עניין הגיל עוד אין לי 21

ריהa

New member
לא מסכים איתך

אם אתה תיתן מחיר טוב ותהיה הוגן מבחינת השרות (יצאת צדיק??!!) אין מצב שלא יהיה לך עבודה בשפע אני מדבר על אזור ירושלים

AKAKAK

New member
אני גר ליד חיפה בנשר זאת עיר

לא כמו ירושלים,אבל כל מי,שצריך עזרה פונה פה ליונברס קלאב,למרות שהם נותנים שירות לא או למרדנית או לקי אס פיי. אז לשאלה אחרת יש לי קורות חיים מוכנות,משהו פה מוכן לעבור אליהם ולראות אם צריך להוסיף משהו או להוריד משהו,כי בניתי את זה על פיי שני אתרים שאומרים איך לבנות,את קורות החיים ואשמח לקבל חוות דעת על מה שצריך להוריד או להוסיף. הקובץ כתוב ב word אז לא אוכל להעלות אותו אוכל לשלוח דרך אימל או דרך האי סי קיו.

AKAKAK

New member
צודק,פתחתי את ספר הטלפונים

דפי זהב ומצאתי המון מעבדות ומתקיני רשתות,לא ידעתי בכלל שיש כל כך הרבה מעבדות,אתחיל לחפש אצלם.

asafud

New member
תמשיך בזה איפה אתה גר אני כל יומים

אצל המתקן אולי אני אחליף אותו אתך אתה יכול לפנות לבאג נראה לי שהם צריכים משהו כמוך חוץ מזה אתה יכול לעבוד בזה בצורה עצמאית מהבית תפרסם מודעות בכל מקום אפשרי תתן מחירים נוכים ותראה שיבואו אליך.

AKAKAK

New member
באיזה איזור זה באג?

עם זה חיפה והקריות אפנה עליהם.

אורום

New member
בנוסף אתה מוזמן

להעלות את קו"ח שלך לפורום להערות והארות

AKAKAK

New member
c.v

קורות חיים פרטים אישיים שם פרטי : ***** שם משפחה: *** כתובת : *** ** ** ***,***. שנת לידה : 84 שירות צבאי : פטור רפואית,עם אופציה למילואים(לא נוצלה עדיין) מצב משפחתי: רווק טלפון : **-******* טלפון נייד: ***-****** אי-מייל : [email protected], [email protected] רשיון : ב השכלה 2002-2004: הנדסאי תוכנה (מכללה למנהל איזור חיפה והצפון) English אלגברה לינארית שפות תכנות ( Basic Visual,c, c++, java , Assembler ) יישומים וחבולות תכנה(Word) Excel Access מבוא להנדסת חשמל ואלקטרוניקה אלגברה בולאנית windows סטטיסטיקה מבנה נתונים אירגון קבצים ובסיסי נתונים גרפיקה ( html, asp) ניתוח מערכות Real time מערכת הפעלה unix מיקרו פרוססורים NT windows תחזוקת c.p ארכיטקטורה וארגון המחשב מולטימדיה ואינטרנט ( (flash 1999-2002: תעודת גמר מתיכון מקיף נשר,מגמת סיב"ם,9 יחידות בגרות: מתמטיקה 3 אנגלית 3 מעבדה בבקרה מכנית 1 מכניקה הנדסית 1 מערכות סיבם 1 ניסיון תעסוקתי 1997-2004: התקנת תוכנות במחשב ושידרוג מחשבים לשכנים ובעיר. 2004 : מנהל פורומים Microsoft Windows ו מסרים מיידיים ו תוכנות ו אופיס באתר www.computertalk.co.il/forums . ידע במחשבים שפות תכנות ( אסמבלר,java,c++ , Language c,html , VB ) Flash Microsoft office Windows ( 95, 98, me, 2000, xp ) תוכנות הגנה(All Antivirus, All Firewalls, All Ad-aware) mp3 ( הורדה,עריכה,תיקון) עבודה במצב ms-dos גיבויי נתונים( nero , NTI CD-Maker , Clone cd ) בניית אתרים ( font page, textpad) בניית רשתות בין מחשבים תחזוקת PC שפות זרות English

AKAKAK

New member
כל מה שנראה תחת כוכבית

מוסתר,כי אני לא יודע,אם מותר לרשום את השם ואת המספר טלפון בפורום ומטעם פרטיות.

הערות

מכיוון שאתה הדנדסאי בהשכלתך, תוריד מהקו"ח את זה שאין לך תעודת בגרות. כמו כן ציון המקצועות בהם נבחנת לתעודת הגמר, מיותר

motior

Member
כמה הערות נוספות

תוריד את השירות הצבאי בכלל, או לפחות את האופציה למילואים. תשאיר רק כתובת דו"אל אחת. בהשכלה תשאיר רק הנדסאי תוכנה, בלי פירוט הקורסים. את הדברים המעניינים מהקורסים האלה תעביר תחת סעיף ידע במחשבים. לגבי העבודה בהתקנת תוכנות ושדרוג - נסה לנסח בצורה יותר מקצועית. למשל - "שדרוג מחשבים והתקנת תוכנות (כעצמאי)" העבודה כמנהל פורומים היא החלט לא נסיון תעסוקתי - כדאי להעביר את זה לסעיף אחר (שונות? נסיון נוסף?) כדאי להוסיף משפט פתיחה שמתמצת את היתרונות שלך והעבודה שאתה מחפש. משהו בנוסח "הנדסאי מחשבים בעל ידע ונסיון רבים ברשתות, WINDOWS ותחזוקה מחפש עבודה כאחראי רשת"

AKAKAK

New member
איפה להכניס את המשפט?

עוד שאלה,אם זאת חברה גדולה לא כדאי לשלוח קורות חיים באנגלית?

motior

Member
לאחר הפרטים האישיים

ולפני ההשכלה והנסיון. ולגבי השאלה השניה - אם זו חברה בישראל, שלח קורות חיים בעברית, אלא אם בקשו ספציפית באנגלית.

AKAKAK

New member
תיקנתי את ה c.v,זה כבר יותר בסדר?

קורות חיים פרטים אישיים שם פרטי : ***** שם משפחה: *** כתובת : *** ** ** ***,***. שנת לידה : 84 שירות צבאי : פטור רפואית. מצב משפחתי: רווק טלפון : **-******* טלפון נייד: ***-****** אי-מייל : [email protected] רשיון : ב הנדסאי תוכנה בעל ידע ידע וניסיון רב ברשות windows ו windows ותחזוקה pc מחפש עבודה כאחראי רשת או טכנאי מחשבים או בבדיקת/הרצת תוכנות. השכלה 2002-2004: הנדסאי תוכנה (מכללה למנהל איזור חיפה והצפון) 1999-2002: תעודת גמר מתיכון מקיף נשר,מגמת סיב"ם (סרטוט בעזרת מחשב). ניסיון תעסוקתי 1997-2004: התקנת תוכנות במחשב ושידרוג מחשבים לשכנים ובעיר (כעצמי). ניסיון נוסף: 2004 : מנהל פורומים Microsoft Windows ו מסרים מיידיים ו תוכנות ו אופיס באתר www.computertalk.co.il/forums . ידע במחשבים שפות תכנות ( אסמבלר,java,c++ , Language c,html , VB ) Flash Microsoft office Windows ( 95, 98, me, 2000, xp ) תוכנות הגנה(All Antivirus, All Firewalls, All Ad-aware) mp3 ( הורדה,עריכה,תיקון) עבודה במצב ms-dos גיבויי נתונים( nero , NTI CD-Maker , Clone cd ) בניית אתרים ( font page, textpad) בניית רשתות בין מחשבים תחזוקת PC שפות זרות English

motior

Member
הרבה יותר

ובכל זאת ממליץ להוריד את ה-"לשכנים ובעיר" - זה יוצר רושם חזק של "לא עבודה" אלא תחביב. בנוסף תקן את ה-"(כעצמי)" ל- "(כעצמאי)". לגבי המשפט הכללי על כישוריך, כדאי להתאים אותו לעבודה שאתה שולח את קורות החיים עבורה. לכן אל תכתוב "מחפש עבודה כ... או כ..." אלא תתאים את זה (ואת כישורייך) ליברה אליה אתה שולח. בהצלחה

AKAKAK

New member
כמה זמן אחרי ששלחתי c.v

מותר לשלוח שוב לאותו פקס את ה c.t?

motior

Member
אין חוקים

אבל אין טעם לשלוח שוב תוך זמן קצר. אם שלחת למשרה ספציפית, תשלח אם יפרסמו משרה מתאימה אחרת. אם שלחת סתם, חכה לפחות חצי שנה.

למעלה