צריך עצה

Efipisraeli

New member
צריך עצה

שלום יש לי עוד חודש ושלוש שבועות ורציתי לדעת מתי להגיש את הטופס של התנדבות בגיל 17 או שבועיים לפני? תודה מראש

שלום30

New member
טופס

לכתחילה ולמניעת כל בלבול, עדיף להגיש את הטופס כאשר מלאו לך 17 שנים. אך אם ברצונך להגישו לפני גיל 17, תוכל להגישו כשבועיים לפני הזמן, במידה והתקבלת - אין בעיה. במידה ולא התקבלת, ברר אם הסיבה לכך היא גילך הצעיר, ואם כן, הגש את הטופס מחדש בגיל 17. בטפסים ניתן דגש בעיקר על רישום פלילי ונפשי. בהצלחה

טופס 6012(תפוס הרשמה למשא"ז)

ניתן לקחת מהבסיסי המשא"ז באיזור. כל עוד אין לך ר"פ או כדומה ואם אתה לא חנ"ש(חולה-נפש)

Efipisraeli

New member
תודה למי שענה ו...

לא כול כך הבנתי אז אני יכול להגיש בקשה שבועיים לפני יום ההולדת הוא רק אחרי 17 כי המורה שלי ללשון שמתנדבת הרבה שנים(נראה לי 8 שנים) אמרה שאני יכול להגיש לפני ומבחינת רישום פליל ונפשי אני פ"סדר. תודה שוב פעם

שלום30

New member
תגיש מתי שאתה רוצה

זה לא עולה כסף. ולא כל כך ברור לי מה לא הבנת בתשובתי הקודמת.

כמו שנאמר לך למעלה...

רק שבועיים לפני הגיעך לגיל 17 במילים יותר פשוטות 14 יום לפני המומולדת שלך

Elicoz18

New member
גיוס למשמר האזרחי

שלום לך, בכדי להתגייס למשא"ז צריך להיות: 1. בן 17 ביום רישום הטופס - או - תלמיד בכיתה י"א. (המוקדם מבין השניים) 2. הינך חייב להיות ללא מרשם פלילי כלשהו וללא סעיף נפשי כלשהו. החצי השנה הראשונה לגיוסך תיהיה כנסיון בלבד והתאמתך לשרות במשא"ז תבחן. תוכל לצאת לסיורים רגליים\ממונעים בליווי מבוגרים ללא נשק. בסיום 6 החודשים הראשונים, במידה והינך מתאים לשרות תשלח למטווח על קרבין ולאחר שתעבור את המטווח בהצלחה תוכל לצאת לפעילות עם נשק. כמו כן, בהיותך נער (עד גיל 18) ישנה הגבלה של פעילות עד 4 פעמים בחודש בתקופת הלימודים ועד 8 פעמים בחודש בתקופת החגים והחופשים, כל פעילות בת 4 שעות בלבד. נער לא יפעל מאוחר משעה 24:00. במקרים חריגים הפעילות תותר עד שעה 02:00 בלילה באישור קצין מרחבי בלבד. כל הדברים האלה משתנים מבסיס לבסיס תחנה לתחנה ומרחב למרחב. גש למב"ס (מפעיל בסיס) בבסיס הקרוב לביתך ודבר איתו באותה הזדמנות גם הרשם למשא"ז (טופס 6012). שיהיה לך רק בהצלחה ותהנה. --------------------------------------------------------------------- ס.מתנדב / מב"ס - אגף קהילה ומשמר אזרחי - מרחב גליל

למעלה