צריך עצה....

?

זה לא היה כזה נחמד... מה זו האופנה החדשה הזאת של להתנפל על אנשים בלי סיבה?

נעמצי

New member
קודם כל

אני לא מתביישת לומר שאני לא הבן אדם הכי נחמד בעולם. מה יש? לכל אחד יש את המודים שלו. דבר שני- זה פורום נוער חו"ל מי שנמצא בו אמור להיות א. נוער ב. לגור בחו"ל לא אכפת לי מה אנשים חושבים, לדעתי אין מקום לאנשים אחרים בפורום. למה? במיוחד בגלל תגובות טפשיות של אנשים כמו "תעשו את זה, תעברו לחו"ל, איזה כיף לכם....... וגם את סופרמן עשה את זה והיה לו כיף זה לא אומר שלאחרים כיף תשימו את עצמכם במקוםפ זה שעובר, מה שנכנס לו לראש ומה באמת הדרך הקלה והבטוחה בשבילו- וסליחה אבל זה באמת לא הדרך הכי קלה לומר "לעבור לחו"ל. אוקיי, אז גרת בחו"ל......... סבבה. עכשיו אתה בארץ.... אתה לא נוער. צא בחוץ!

נעמצי

New member
ושוב ..... זו דעתי

גם אם היא אדיוטית אני אומר אותה בקול רם............. ודבר שני זה לא היה מכוון רק אליך אבל אתה קפצת...... זה היה מכוון לכל האדיוטים שקופצים בכל שרשור ומנסים לרדת ( תמשיכו להתאמץ בינתיים לא הלך לכם ) על כל מי שכבר שנה נמצא פה.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תשימו את עצמכם במקום זה שעובר?! כולנו במקרה היינו באותו מקום כמוהו. לא כולם סבלו או סובלים בחו"ל, יש כאלה שזו היתה בשבילם חוויה אז להם אסור להגיב? הוא צריך רק לשמוע "לא אל תעבור אתה תסבול ותרצה לחזור לארץ"?? תסלחי לי אבל נמאס לי מהתגובות הילדותיות שלכם של "זה פורום לנוער שגר בחו"ל ואין פה מקום לאנשים שהם לא נוער ולא גרים בחו"ל". זה פורום, לא כת סגורה לאנשים שגרים בחו"ל. אני מסכימה עם זה שאנשים שמעולם לא גרו בחו"ל לא יכולים להגיד למישהו אם כדאי לו לעבור או לא, אבל במקרה הזה כשזה מישהו שכבר גר בחו"ל אני לא מוצאת שום סיבה שהוא לא יגיד את דעתו בנושא. אם הוא היה אומר "לא אל תעבור" אני מניחה שלא היה לך אכפת אפילו ואת יודעת מה? בטח גם היית מסכימה איתו.

נעמצי

New member
../images/Emo6.gif סיכום השבוע לגבי

התברר לי השבוע שאני מוגדרת רשמית כ "שיכורה"
"מסוממת"
"פריקית"
"wierdo"
ועכשיו גם "ילדותית".........
חחחחחחחחחחחח איזה הספק, אני גם אוהבת אתכם חברה!
מרוב אהבה אני אגרום לכם התקף..........
מעניין איך אני אקרא שבוע הבא........... אולי עוד יעזו לקרוא לי בלונדינית......
אז ניפגש בפרק הבא של "נוער חו"ל עצבני"........ להתראות.............

shirstan

New member
אני אמנם גרה בישראל, אבל...

אני חושבת שאנגליה מדהימה. בקשר לבגרויות, אפשר להכניס אותך לבי"ס ליהודים וזה יהיה הרבה יותר קל ממה שאתה חושב. השיקול האמיתי הוא איך לעזוב את החברים והכל, אז תעשה את השיקולים שלך... אבל זו העצה שלי.

Daniel BoY

New member
זה לא שאני לא מכיר את המצב הזה....

תראו, אני כבר גרתי פעם בחו''ל. מגיל 3 עד גיל 10 גרתי בצ'כיה, וכשחזרתי לארץ לא היה לי כל כך קל, אבל התגברתי. גם בצ'כיה וגם בארץ הייתי מקובל, ותלמיד טוב. הקטע הוא שאני כבר לא ילד,ואני באמצע בצפר וכל זה.....עכשיו בסדר, אמנם אף פעם לא היו לי בעיות הסתגלות, אבל בכל זאת, לעבור את כל זה מחדש...ואני עומד לעבור לאזור יורקשייר, וזה ממש לא קרוב ללונדון. לא נראה לי שיש שם באזור בצפר יהודי או ישראלי. ואני לא רוצה מן הסתם לרדת כתה. אבל אם הרמה נמוכה, זה ממש ממש מעודד אותי..
אבל הקטע הוא שאני ממש לא רוצה לעזוב את החברים שלי שאני כל כך אוהב!! עכשיו תראו, זה לא ממש תלוי בי אם נעבור או לא, זה החלטה של אבא שלי..ובכל מקרה, באמת לא יזיק אם אנשים פה יעודדו במקום להבהיל אותי...

SupermanZW

Well-known member
הנה משהו שירגיע אותך

באנגליה יש רק 11 כיתות ולא 12 כמו בישראל, לכן תסיים את לימודיך התיכונים בגיל 17 ולא 18. קח את זה בקלות, בסה"כ "טיול" (שיקח לך כמה שנים).

Daniel BoY

New member
מה באמת??

באנגליה לומדים רק 11 שנים??? תענווווווג!!!! אבל לא רוצה!!! רוצה להיות עם החברים

SupermanZW

Well-known member
תגובה

ברור כי אתה רוצה להיות עם החברים, אך אם תחפש במעבר לאנגליה את השלילי (ניתוק מהחברים) ולא את החיובי (כבר קיבלת מספר דוגמאות) יהיה לך הרבה יותר קשה. אם אתה תעבור לאנגליה אתה לא תלמד עם החברים מישראל באותו ביה"ס ולא יצא לך להיפגש איתם אבל עם החברים הקרובים אליך באמת תוכל לשמור על קשר דרך האינטרנט והטלפון, מצד שני תסיים את התיכון בגיל 17 ובגיל 21 כבר תוכל להיות עם תואר ולקבל עבודה טובה (לעומת להשתחרר מצה"ל ולעבוד בעבודה מועדפת מסריחה בשכר מינימום, להתחיל ללמוד מינימום בגיל 22 ולסיים מינימום בגיל 26), בקיצור באנגליה תחסוך לך 5 שנים. לאחר שהיה של 5 שנים באנגליה באופן חוקי תוכל לקבל אזרחות של הממלכה המאוחדת (מה שמקנה לך את הזכות לחיות ולעבוד באופן חוקי בכל מדינות האיחוד האירופאי). Always look at the bright side of life.

Daniel BoY

New member
קודם כל...

בקרוב מאוד תהיה לי אזרחות אירופאית, כי אני אזרח צ'כיה (בגלל שאמי הביולוגית גרה שם), ככה שאני לא ממש צריך את האזרחות של הממלכה המאוחדת. ודבר שני, אני ממש לא בטוח שאני רוצה לפספס צבא, וכל הדברים האלה.... חוץ מזה, אם אני אחליט שאני רוצה לחזור נגיד בגיל 23, אני אצטרך להתגייס...וזה ממש חרא!!! ותראה, אי אפדר שלא לחשוב על חברים כשעומדים לשנות ארץ...ובקשר לזה שנישאר בקשר עם חברים..אתה יודע איך זה- רחוק מהעין רחוק מהלב...

SupermanZW

Well-known member
אכן, בעיה.

אם אתה מתעקש לדכא את עצמך לא אוכל לעזור לך.

Daniel BoY

New member
אני לא מנסה לדכא את עצמי...

פשוט זה קצת בלתי אפשרי לא להיות מדוכא מעזיבת החברים....אני יכול לנסות עד מחר, זה לא יעזור....

Emc2

New member
בקשר לעניין האזרחות...

אל תדאג... אף אחת מהמדינות האירופאיות המתועשות לא תפתח שעריה בפנים מזרח אירופה ותתחיל להעסיק מליוני סלבים... הרעיון של אירופה המאוחדת הוא חזון נחמד, אבל שלא הולך לעבוד יותר מדי טוב מסיבות גיאו פוליטיות אה כן, ובגלל שאתה תקבל אזרחות צ'כית, להלן אזרח אירופאי מדרגה שנייה (מה לעשות, העולם הזה לא פייר) הרבה הטבות שינתנו לתושב צרפתי, אתה לא תקבל

למעלה