צריך עצה

amircx

New member
צריך עצה

אני רוצה להתקבל למשרד פרסום ... אין לי תואר ראשון אבל יש לי רעיונות טובים וראש טוב... איך אתם ממליצים ללכת למשרד? עם תיק עבודות? או שיש דרכים מקוריות? והאם יש לי סיכוי? אני מתכנן בעתיד ללמוד בבצלאל או משהו אבל בנתיים אני דל בכסף.... אז... זהו אני כמעט בן 19

amircx

New member
כמו כן..

מי שהוא קופיריטר פה ועובד \ עבד \ מובטל \ סטודנט או כל דבר אחר אני אשמח לדבר איתו במסרים או ב ICQ או באימאיל טלפון וכו' כי אני רוצה להתחיל להתעסק בזה ( כבר זכיתי מקום ראשון בוואלה ואני עושה הרבה קופי לכל מיני מקומות..) אז תשאירו לי בהודעה את הICQ או משהו שלכם :) תודה אמיר

איך מתקבלים למשרד פרסום

תאר לעצמך לרגע שאתה מנהל קריאיטיב במשרד פרסום. איך היית מקבל מישהו למחלקת הקריאיטיב? נניח שהוא בא עם גימיק יוצא מן הכלל, האם לא היית מבקש ממנו לראות מה הוא כתב עד היום, מה הוא יודע לעשות? נניח שהיית מתרשם מזכייתו בתחרות של וואלה! האם זה היה מספיק לך כדי לקבל אותו לעבודה? ברור שלא. מה שריך בדרך כלל זה תיק עבודות המכיל דוגמאות למודעות ותסריטי טלוויזיה ורדיו. מעבר לזה, בדרך כלל נותנים לך לעשות "קופי טסט" הבוחן את כישוריך במטלות ספציפיות וחוץ מזה, רצוי נסיון קודם, המלצות, קורס מקצועי (רצוי תרה אבל לא חייב) ולא יזיק גם קצת מזל. בהצלחה.

למעלה