צריך עצה

פיפוש8

New member
צריך עצה

נראה לי שחברה שלי קצת בעניין של הדברים שלכם.. אבל אני לא מבין בזה
היא רוצה שאני אקשור אותה באזיקים ויעשה בה מה שאני רוצה, בקטע של לא לשים עליה.. אני לא כל כך מבין בדברים האלה. יש לכם עצות מה אני יעשה שהיא תהיה מבסוטה?

G מאסטר

New member
זכית !!!!

קודם כל כל הכבוד לך שאתה מבין ומתעניין.
אתה תהנה מזה גם..הבטחה שלי.
תקרא את הפוסטים של A לון..המנהל שלנו..
יש שם המון חומר מענין והסברים.
הכי חשוב...לאט ובטוח
תהנו

סורי,

אני חייבת להיות פה קצת הורסת מסיבות..
תסביר לחברה שלך שזה המתכון למימוש פנטזיה בצורה הגרועה ביותר!

אין לך שום דרך לדעת מה יש לה בראש אלא אם כן היא אומרת לך.
אני מציע שתתן לה משימה-
לכתוב, למצוא בבלוג או למצוא סרט שממחיש בערך את מה שהיא מפנטזת עליו.
מעבר לזה, אתם חייבים לדבר על גבולות ולהחליט על מילת ביטחון- שהיא מילה ברורה שמסמנת לך להפסיק.

אני יודעת שבא לה שתהייה קורא מחשבות ותעשה בדיוק בדיוק מה שבא לה- אבל המציאות מאוד רחוקה מזה.
היא מוזמנת לבלוג שלי

A לוןA

New member
ועוד כמה נקודות

ראשית, אם אתה הולך להיכנס לעניין "שלנו" קח בחשבון שצריך המון תקשורת- וכל הזמן. מילולית ופיזית. לכן, כמו שמיצי הסבירה- פתח איתה את הנושא, תבין מה עושה לה את זה, מה לא- ותבין מה מתוך זה עושה לך את זה- ואז תמשיכו משם.
שנית, תבין שאתה הולך לקחת עליה אחריות. לקשור צריך לדעת. להצליף צריך לדעת. כל פעולה טומנת בחובה הנאה רבה- אבל גם סיכונים

בתור התחלה אני מציע לך לקרוא את הודעת הפתיחה שלנו, ובכלל לעיין בהודעות הנבחרות ובמילון- ולהמשיך משם

שיהיה בהצלפה!

פיפוש8

New member
תודה על התגובות

בכל מקרה אין לנו ניסיון בזה בכלל לא לי ולא לה.. אני סתם זורם איתה.. יש איזה משהו מתון למתחילים?
קשה לשאול אותה מה היא רוצה כי אומרת שאני יעשה מה שאני רוצה, אבל הצלחתי להוציא ממנה שכאילו לא אמור להיות אכפת לי שהיא תהנה.. שאני "אשתמש" בה למה שאני רוצה.. למה זה מכוון? כי אם זה תלוי בי אני סתם אזיין אותה.. ומין הסתם היא תתאכזב

Dan_Kap_

Active member
דברו ביחד

תאר לה פנטזיות שלך ונסה שהיא תתאר לך פנטזיות שלה.
אם קשה לה לדבר על זה, שתראה לך קטע מסרט או ספר שמככבים בחלומות שלה...

נסה ללכת על משהו שלא דורש הפקות מיוחדות או יום לימודים ארוך.

פיפוש8

New member
אני חושב שזה יוציא לה את הקסם מהפנטזיה

זה אמור להיות מה שאני רוצה, זה מה שמרגש אותה אם אני מבין נכון

Dan_Kap_

Active member
מה לעשות

זה חלק מההבדל בין הקסמים של קוסם לבין משהו שמתרחש בדימיון.

אני יכול להבין את הרצון שלה ש"תקרא את מחשבותיה" וש"תגיע למעמקי הפנטזיות שלה".
גם אני הייתי רוצה שכל שותפה שלי תדע לקרוא את המחשבות שלי.

אבל כדי שלא להגיע לסדרה מתסכלת של ניסוי וטעייה, רצוי שתהיה לכם נקודת התחלה.

הרי גם כשהיא רואה הופעה של קוסם טוב, היא לא צריכה באמת להאמין שחוקי הפיזיקה והפיזולוגיה לא חלים עליו, על הגברת שהוא מנסר לשלוש ועל הפסנתר, הכספת או הפיל שהם חלק מהקסם.

כך גם בבדסמ שמחוץ לגבולות הפסרות והפנטזיה - יש צורך בתקשורת כדי להגיע למקומות מופלאים.

זה "מקלקל" רק כשחושבים ומאמינים שאתה צריך להיות קורא מחשבות כדי להיות שולט/ת...

מרבית האנשים משתחררים מזה די מהר.

העיקר לא לדבר!

תראה, באת לפורום שיש בו אנשים ששליטה היא חלק מהחיים שלהם ולא מאתמול. אמרו לך שצריך תקשורת. נתנו לך כל מיני צורות תקשורת.
אבל אתה ממשיך להתעקש לא לתקשר איתה.

זה קצת כמו שמישהו ישאל איך להיות מאהב טוב ויגידו לו שצריך לתקשר עם האישה, להיות קשוב לגוף שלה, לקבל פידבקים, לשאול מה נעים ומה לא. אבל הבחור ימשיך להתעקש לקבל איזו רשימה של מהלכים טכניים.

יש לך פה הזדמנות לקחת את הסקס והתקשורת שלך ושל חברה שלך לרמות עמוקות יותר. למה להשאר רק עם האזיקים מפרווה ורודה???

מוניאמר

New member
יש כאן בעיה שעליך לפתור בפשטות...

יש כאן בעיה.

היא לא רוצה שתשתמש בה לפי מה שהיא רוצה או שהיא תגיד לך. זה יקלקל לה את כל ההנאה!

היא רוצה שאתה תהיה אתה עצמך ותתפרע עליה באופן חופשי, ללא רסן, בלי לשאול אותה אם זה מוצא חן בעיניה או לא.
הפרדוקס אצלה הוא שגם אם תעשה משהו שלא מוצא חן בעיניה אבל מוצא חן בעיניך, זה ימצא חן בעיניה...

לסיכום: תהיה גבר (במשמעות של הבאה לביטוי כל היצרים והדחפים שלך), תהיה אתה עצמך ותתחיל להתפרע!

פיפוש8

New member
כן זאת בדיוק הבעיה..

אני לא כזה עדין במיטה.. אני לא מתאפק או משהו אני תמיד עושה איתה מה שאני רוצה, היא זורמת עם הכל. אין לה מעצורים כמה שיותר מלוכלך יותר טוב ותמיד הרגשתי את זה ממנה. אבל כשהיא אומרת שהיא רוצה שאני יעשה כל מה שאני רוצה, משתמע מזה שהיא רוצה ממש להרגיש מלוכלכת, יותר ממה שהטבע שלי דורש. ומפה בא הצורך ברעיונות מלאכותיים.. ושהיא תאמין שזה מה שבא לי, מה שיספק אותה מספק אותי

qwertyu124

New member
כמה הצעות

אני מניח שבעצם אתה רוצה לדעת "מה עוד כבר אפשר לרצות?". גם אם אין משהו מסויים שאתה רוצה, והדוגמאות הבאות לא מושכות אותך, אתה יכול לנסות פעם-פעמיים ולראות אם זה מתאים לך.
בעקרון, אפשר לחלק את זה לשני סוגים- רק בזמן הסקס, או גם בזוגיות. יהיה יותר מסוכן לנסות את הדברים גם מחוץ לסקס, אבל כדאי לשאול אותה מה דעתה בנושא.

* לשחק סצנה מסרט, או פנטזיה שיש לך
* אם היא חוזרת מהעבודה לפניך, תגיד לה לחכות לך בבגדים מסויימים, בתנוחה מסויימת, להכין אביזרים מסויימים ליד המיטה (או בכל מקום אחר שתרצה, להכין ארוחת ערב רומנטית, לפנות את השולחן בסלון... אם אתה חוזר לפניה, אתה יכול להשאיר לה פתק, עם הוראות וללכת לחברים/סידורים.
* תגיד לה להגיד משהו בזמן הסקס (משהו שמחזק את האגו). תגיד לה לשתוק בזמן הסקס.
* תבחר אתה את התנוחה. אל תתן לה להבין לבד, או שתכוון אותה, אלא תגיד לה להכינס לתנוחה (תרימי את הרגל, תשכבי על הגב...). אמנם בסקס רגיל היית יכול לכוון אותה, אבל אם אתה אומר לה, היא מרגישה שזה מה שאתה רוצה, ולא שזה "מה שיצא".
* תפתיע אותה בזמן שהיא לא מצפה. בזמן המקלחת, באמצע סרט, בעמצע ניקיון, תעיר אותה בשבת בבוקר. תגיד לה שאתה רוצה סקס, או אפילו רק תיגע בה כך שהיא תבין.
* במקום "לזרום" איתה, תיזום איתה.

פיפוש8

New member
תודה!

לגבי הסעיף השני: אני מעדיף לחיות. אם אני עושה זה היא רוצחת אותי במקום. במיוחד הדברים שלא קשורים למיטה. לדעתי יש קשר בין הרגישות שלה לזה בחיים לבין ההתרגשות שלה מזה במיטה

להגיד לה לשתוק אני כבר עושה ואני רואה בפנים שלה כמה זה מחרמן אותה.

לגבי הלהפתיע, התנוחות וליזום.. עושה את הכל.. ולהפתיע באמת תמיד עובד, זה מחרמן אותה ממש והיא תמיד תזרום, 100% מהפעמים.

בסה"כ נראה שאתה בראש שלה, דיי קלעת. אני אנסה את השאר(חוץ מ2!!!!). תודה :)

למעלה