אני זה הבת של השכן. מה רע בזה? היומן של בר רפאלי כבר מלא עד שנת 2050.
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #41 גם אני הבת של השכן זה סתם ביטוי להראות לו שנשים הן לא חיות נדירות בסכנת הכחדה אלא נמצאות בכל מקום מתחת לאף שלו.
גם אני הבת של השכן זה סתם ביטוי להראות לו שנשים הן לא חיות נדירות בסכנת הכחדה אלא נמצאות בכל מקום מתחת לאף שלו.
J Jake Speed New member 16/3/13 #74 אני? לשלם לך? בדיוק חשבתי להציע לפטור אותך מהתשלום לי. בכל זאת, קשה לי לקחת כסף ממכרה וותיקה
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #80 הייתי בטוחה שתענה לי משהו כמו ״פחחח שאני אשלם לך, אם כבר אני משלם למישהי אני אביא זונה רוסיה כוסית שלא חופרת״. הפכת להיות מחמד כמו סבא טוב. רק חסר שתחזיק טלה קטן על הידיים.
הייתי בטוחה שתענה לי משהו כמו ״פחחח שאני אשלם לך, אם כבר אני משלם למישהי אני אביא זונה רוסיה כוסית שלא חופרת״. הפכת להיות מחמד כמו סבא טוב. רק חסר שתחזיק טלה קטן על הידיים.
J Jake Speed New member 16/3/13 #84 לילוש, צ'מעי, את יכולה להילחם בזה כמה שתרצי יום אחד, את עוד תרימי את הראש ותראי את המבט בעיניים שלי כשאני גומר לך בפה. אחר כך נראה אם אני לוקח ממך כסף.
לילוש, צ'מעי, את יכולה להילחם בזה כמה שתרצי יום אחד, את עוד תרימי את הראש ותראי את המבט בעיניים שלי כשאני גומר לך בפה. אחר כך נראה אם אני לוקח ממך כסף.
W wish2 New member 16/3/13 #62 אל תקשיב לזו מלמטה גם אני יודעת לעורר גברים. רק שאצלה זה טכני ופורנוגרפי. אצלי זו תשוקה עם רגש.
נ נסחפת עם הגלים New member 16/3/13 #64 אל תקשיב לה. תשוקה ורגש הן מילים נרדפות לחפירות ונאומים ולחוסר איזון הורמונלי.
W wish2 New member 16/3/13 #67 ח ח ח חוסר איזון הורמונלי? משהו שמטען גנטי יפתור?? (לקורא המתגבש,אכן יש לי רווח בין השיניים)