צריך עצה

rans838

New member
צריך עצה

לפני כ 9 חודשים רכשתי כרטיסים להופעה של U2 בארה"ב ממוכר באייביי. ההופעה בוטלה בגלל תאונה שעבר הסולן ולא נקבע תאריך להופעה חדשה. פניתי למוכר על מנת לבדוק היכן מקבלים החזר אך קיבלתי תשובה שלילית. למרות שלא נתתי פידבק על הקניה אין אפשרות לההגיב (עבר הרבה זמן מהקניה) מה אני יכול לעשות בשלב זה?

OutLink

New member
קניתה כרטיס להופעה 9 חודשים לפני המועד שלה?

בכל מקרה מבחינת המוכר אתה לא יכול לעשות כלום. זמן השארת הפידבק-עבר זמן פתיחת דיספוט -עבר זמן פתיחת צ'רג'באק בכרטיס השארי-עבר אין לך שום דבר לעשות פרט להמתין לקביעת תאריך הופעה חדשה/להתקשר למשרד היחצנות של הלהקה ולשאול לגבי הכרטיסים שנקנו.

טנזניה

New member
ראשית מה אשם המוכר? שנית

בדוק באתר של הלהקה אני חושב שהיה מאמר מקושר לנושא ההופעה הזאת. על תבזבז זמן על המוכר כי הוא מכר לך את הכרטיס. שלח לו מייל ותבקש אל תדרוש ואל תאיים בקש עזרה בנושא. תאמר לו המכירה הייתה טובה ואתה מבואס שהפסדת ואולי הוא יכול לעזור ובלה בלה. לא פשוט אבל כדאי ספר מה קרה בסוף.

ozitex

New member
אין קשר למוכר

קנית מוצר וקיבלת אותו כפי שהמוכר התחייב. המוכר אינו משרד כרטיסים. מי שמחוייב כלפיך בשלב הזה הוא משרד ההפקות שהפיק את המופע המדובר. אני בטוח שיש להם הסדר או של החזרת כסף או החלפת הכרטיס למופע אחר במועד אחר. פשוט נסה לאתר את משרד ההפקות של המופע המדובר, אני בטוח שפורסמו הודעות בנושא עקב הביטול. בהצלחה.

למעלה