צריך עצה

סהר 27

New member
צריך עצה

החבר שלי לשעבר (אקס) שנטש אותי לטובת חו"ל ואישה חזר לארץ והעביר לי מסר דרך חבר משותף,שהוא רוצה להפגש ולהכיר לי את הגברת אני חושב שאין מצב להפגש אבל החברים אומרים לי שאני סתם כועס ועדיין עם משקעים ושאני צריך להפגש כדי לעשות לזה "סגירה יפה" מה אתם אומרים?????

MARMELAD

New member
החברים אומרים שאתה סתם כועס?

שיילכו להז***ן. אם אתה מרגיש שאתה לא רוצה לראות אותו אז זה מה שאתה מרגיש. ההגיון של החברים שלך לא יעזור לך כשתעמוד מולו ולא תצליח לגמור משפט כמו בנאדם. אם החברים שלך חושבים שכדאי לעשות סגירה יפה - שידאגו לסגור את ענייניהם הפרטיים. אם אתה חושב שזה עוד לא הזמן - אתה צודק. כי רק אתה יכול לדעת. (חוץ מזה שאם החברים שלי היו אומרים לי שאני סתם כועס - אז באמת הייתי כועס. מה זה סתם כועס? אם אני כועס - כנראה זה בגלל סיבה. וגם אם לדעתם היא לא חשובה - היא בטוח לא סתם!)

DJNYC

New member
מה אתה חושב בעצם?

חשוב לך לסגור את הסיפור איתו? חשוב לך לראות את החיים החדשים שלו? אתה מעוניין להיפגש איתו? כל התשובות אצלך.

fayd הפשוש

New member
אוי כמה שאני מכיר את הסיפור הזה....

גם לי היה חבר שנה (הותיקים פה בטח זוכרים את סיפור טום הידוע) וגם הוא עזב אותי בישביל חו"ל אומנם לא בישביל אישה אבל השבוע הוא שלח לי תמונה שלו אם מישהו אחר אז אני דיי מבין אך אתה מרגיש אני אישית אומר לך שלא תלך כי זה סתם לחטט בפצעים שהיגלידו ואיין טעם לעשות את זה אני מאמין שזה סתם יגרום לך מפח נפש אבל בכל זאת זאת ההחלטה שלך.

סהר 27

New member
תודה על העיצות

אני אתעלם מקיומו

סהר 27

New member
אז מה שנראה לי

זה באמת ללכת על מה שאני חושב (כרגיל) ולדלג על בשלב הזה בחיים שיהיה לו/להם לבריאות ונראה כמה זמן הוא יחזיק מעמד סטרייט.... תודה על העיצות חבר´ה.

../images/Emo45.gif ועוד משהו קטן

לפעמים, חברים שוכחים, שאפילו אם הם צודקים (ונניח שאתה באמת עדיין כועס עליו) - אתה זה שבסופו של דבר תצטרך להתמודד עם המצב. ולפעמים, מתוך טוב לב, ממליצים לך בטעות להיכנס למיטה חולה. באמת אין צורך לראות אותו. בשביל מה להתבאס סתם? וחוצמזה, את מי מעניין כמה זמן הוא יהיה סטרייט...? יושמדו כל האקסים לאלתר!

Liroy25

New member
אם כבר בעניין השמדות עסקינן

חפש את השרשור של מרמלד אני חושב בנושא הטיפול באקסים הכולל בתוכו את נושא החתונה.

Liroy25

New member
נראה לי שכן..?!

בקיצור זה שבו יש את הקטע של הקיא על השמלה של הכלה והזיון עם האח בשירותים. (או משהו כזה)

למעלה