צריך עצה

צריך עצה

יש לי ידידה טובה שאני מכיר כבר כמעט 4 שנים. ולאחרונה היא התחילה לצאת עם בחור חדש. אני מאוד שמח בשבילה,, הבעיה היא שהיא לא מספרת לי כלום עליו כי היא "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". היא אומרת שבגלל שאני מכיר את האקס (הם היו זוג חברים שלי) היא לא רוצה שאדע מי הבחור החדש כדי שהאקס לא יידע. איך אני אמור להמשיך להיות בקשר איתה? מערכת יחסים היא חלק חשוב מחיי היומיום, אני אמור להעמיד פנים שהיא רווקה? להתעלם מזה שהיא יוצאת לבילויים? האם היא באמת ידידה אמיתית? האם אתם מכירים אנשים כאלה?

אתם ידידים, זה מה יש.

וזה שהיא כלבה , זה מה שיש גם כן. יאללה, לא צריך לחפור. תהיה אדיש ותחפש ידידה רווקה אחרת.

היא לא סומכת עליך...

וזה מראה את טיב הקשר שלכם. תפסיק גם אתה לספר לה על החיים האישיים שלך. אם זה יפריע לה, היא תדבר איתך ותשנה את הגישה ואם זה לא...הקשר בניכם יתנתק מעצמו.

miss_t

New member
../images/Emo31.gif למה למה למה?

הגזמת קצת.... היא הסבירה לו למה היא לא רוצה להגיד לו מי הבחור החדש. מה קרה סוף העולם? היא יוצאת עם בחור חדש, היא תספר לידידה שלמה כשיתחשק לה.... לעשות דווקא ולא לספר על חייו האישיים? ואם לו בא לספר? לא חבל להרוס כך בהינף יד ידידות טובה? שלמה, מה קרה? מה הלחץ לדעת מי הבחור החדש שלה? אולי באמת ההרגשה שלה נכונה- אתה תלך ותספר לאקס שלה (גם אם זה יהיה בשיחת דרך אגב שכזו) וזה מה שהיא לא רוצה. זה שהיא לא מספרת לך את זה, זה לא אומר שהיא לא סומכת עליו בדברים אחרים....

ברגע שהיא מודיעה לו

ש"היא לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה" איתו. זה אומר הכל. אם היא לא רוצה ולא סומכת עליו, זכותה. ברור שהיא לא חייבת. אבל זה מעיד על טיב הקשר שלהם. כי בקשר אמיתי בין ידידים לא מסתירים פרטים. אמון אפש לשבור מהר מאוד. ואם מישהו יגיד לי שהוא לא סומך עלי עם מידע שהוא נותן לי, אין סיכוי בעולם שאני אוכל להמשיך איתו באותו הקשר כאילו כלום לא קרה.

היא סומכת עליי בדברים אחרים

וזה לא שאני לחוץ לדעת עם מי היא יוצאת אבל זה מרגיש לא נעים ולא נוח לדעת שהיא לא בוטחת בי עם משהו שהוא די מרכזי בחייה. זה מרגיש כאילו היא נמצאת מעליי בסולם הרמות של הידידות אם אתם מבינים למה אני מתכוון

../images/Emo6.gif תעשה טובה בשבילה, נתק איתה את הקשר.

"לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". "לא רוצה לדבר על החיים הפרטיים שלה עם אנשים". ואתה רק לספר את זה לכל העולם ואחותו? עכשיו אתה מבין מי כאן הבעייתי?
אגב, נעים לי מאוד (קצת מגרד לי הגב אבל נעים...)

tzip

New member
לדעתי זה עניין של זמן

כלומר אם אתה מאמין שאתם ידידם טובים אז היא תשמח לספר לך עליו אבל ההם רק עכשיו התחילו לצאת.. היא עצמה עוד לא יודעת מה היא חושבת עליו ומה היא רוצה מעצמה.. היא לא רוצה כבר חוות דעת של אנשים אחרים לפני שהיא עצמה שלמה עם זה וזה ממש מובן לדעתי. זה לא אומר כלום על כך שהיא לא סומכת עליך.. תן לה עוד כמה ימים.. כמה פגישות איתו בלי ללחוץ עליה ולדעתי היא תשתף אותך אם אתה באמת ידיד טוב שלה.. עצם זה שהיא בכלל סיפרה לך שהיא יוצאת זה מראה שהיא סומכת עליך .. שאתה חשוב לה- לדעתי.. אחרת היא גם יכלה להסתיר את זה ממך.. זה לא קשה... תן לה זמן ופשוט תהיה אתה.. נחמד ולא מציק..

adi 777

New member
היא לא חייבת לך כלום!

וכנראה יש לה מה להסתיר נכון להרגע. או שתחכה בסבלנות עד שיתפתחו דברים בינהם וזה "יצא לאור",או שהיא תספר לך ביזמתה. בכל אופן אולי החדש מקושר לאקס ויש לה אינטרס לא לגלות כרגע שלא יווצרו מתחים. שא ברכה ואל תתעסק בזוטות. סביר להניח שהיא חברה טובה אם אתה בקשר איתה עד עכשיו. גמר חתימה טובה

APRSMON

New member
אצלי הבת שלי יוצאת עם בחור, ודום שתיקה.

שום מילה עליו, וכשאני שואלת, פורצת מלחמת עולם. מה תגידו על זה ?

EdisonGirl

New member
שזה לא כזה נדיר, ושיש לה סיבה טובה

כמו שלך יש כוונות טובות
(אני צוחקת. אין מספיק פרטים בשביל להגיד משו :))

EdisonGirl

New member
תן לה זמן ואל תשפוט אותה.

כשקראתי את זה, קצת הזדהתי עם ידידה שלך.. אתם ידידים הרבה זמן, ואם לא נראה שהיא מעוניינת לנתק ממך את הקשר, סימן שאם היא בוחרת שלא לשתף אותך בנושא הספציפי הזה, יש לה סיבה פנימית מספיק טובה. זה לא אומר שהיא לא תחליט בהמשך לשתף אותך, ואני חושבת שאתה צריך לתת לה את הביטחון המקסימלי שהיא יכולה להיות חופשיה לגמרי לספר לך כשהיא תרגיש נוח. גם לי יש כל מיני שיקולים אישיים בקשר למה שאני מספרת ולא מספרת, למי ומתי. אני מבינה שזה לא קל כשידיד בוחר להסתיר ממך משהו, אבל סבלנות נראית לי מועילה יותר מניתוק הקשר או פעולה דווקאית כלשהי. תתעלה על הרגשות האגואיסטים שעולים קודם. יש לנו תאים אפורים.

זה ברור כשמש

היא פגשה שולט סאדיסט שלוקח אותה בשמלות פ'טישיסטיות לביקורים בדאנג'ן ובנו-לימיט. תבדוק אם נשארים עליה סימנים כחולים, או אולי קולר חדש. או שפשוט תן לה קצת ספייס. אם היא היתה רוצה להסתיר ממך את הסיפור היא לא היתה מספרת שיש לה דייט חדש. תן לה להתרגל, להתאקלם, אולי היא באמת מרגישה שרק כשהיא תדע שזה זה היא תוכל לספר לך ולהתמודד עם זה שיכול להיות, שהמידע יגיע גם לאקס (זה לא קשור אליך כאדם פטפטן או לא, זה טבע אנושי שהיא מפחדת ממנו) קפיש?

למעלה